Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabka_ptaszka

Kto nie śpi niech pogada o duperelach:)

Polecane posty

Tak mi się zdawało, że to kotka, bo moja w podobnym nastroju ostatnio biega, ale nie chciałem ryzykować odgadywania płci po wyrazie twarzy / pyska :P

e tam, ona sie nie obrazi bo to taki typ kocicy która wszystko ma w dupie hehe:) jest strasznie upierdliwa i złośliwa:P no np, widzisz to futro? wyobraź sobie ze ma całe mieszkanie dla siebie, tysiace poduszek i koców, ale jako łóźko zawsze wyiera sobie moja szafe z ubranami albo kupkę z czarnymi ciuchami

Gość djydufsuefyues
pierdolnijcie sie

ale sliczny zwierz. ja kocham takie puszyste futrzate koty:) wogóle zwierzaki. włąśnie kot siedzi obok na sofie a szczury latają po biurku i utrudniają pisanie:) ale kocham te zwierzaki, chyba nigdy z tego nie wyrosne:) ale ile kicia ma lat i jak sie nazywa?

To nie Kicia, tylko "Kić", a reaguje tylko na "Kici Kici", więc nie wiem jak ma na imię. :P

Kici kici też ładne imię :) moja kociszka to Odessa, a z rodowodu Odessa Moon River haha, przypałowo ją nazwali:)

I jakie uniwersalne ;) Psów nie masz?

tak google nie kłamie:) teraz ja jestem szczęśliwą posiadaczką oto tego agresywnego kociaka:)

Gość napiszemy maila do
poprzedniej właścicielki i zaraz dowiemy się kim jest nowa :)

a proszę bardzo:) nie mam nic do ukrycia:) a nawet jeśli to wątpie że ktokolwiek takie dane ma prawo ujawniać:) moge jeszcze sie pochawalić całym tabunem królików, świnek morskich, papug nimf i innych chomiko-myszo zwierzakach:)

Gość nivea soft
Tez jakos zasnac nie moge i buszuje po kafe:) Kobiety tak sie zastanawiam nad zachowaniem kolegi mojego faceta , jestem chora mielismy isc na party ale antybiotyki biore wiec sie nigdzie nie wybieram zeby sie nie dorobic. No i facet zostal ze mna a jego kolega mu napisal wiadomosc w stylu : ''Widzisz Ty potrafiles wybrac. ja wybralem Was (kolegow) i juz nie jestem z Magda .'' i jakos tak troche sie zdenerwowalam co on sobie mysli ze nas zwiazek to co kurde jest wogole nie wazny (6 letni) i najlepiej by bylo gdyby moj mnie w cztery litery kopnal i polecial do nich bo koledzy na popijawke go wzywaja ! Powiedzcie mi czy ja mysle racjonalnie ( w sumie to mi sie przykro zrobilo bo myslalam ze jego towarzystwo mnie lubi) , jestem przed @ wiec moge sie denerwowac z bylejakiego powodu moje myslenie ograniczaja hormony;)

piękny czarnuch:) Lomu będzie trzeba założyć topic o zwierzakach naszych:) każdy się będzie chwialił swoimi:)

Swego czasu buł tu fanklub mojego Persa :) Mimo, że to tylko zwykły dachowiec. Jak dla mnie, stąd wniosek, że wygląd to nie wszystko :classic_cool:

nie wiem co w tych zwierzakach jest ale ja żyć bez nich nie potrafie. zresztą mam to po mamie:) nie rozumiem ludzi którzy nie lubią zwierząt a tym bardziej jak je męczą i krzywdzą. przypadek mojej kotki. dziewczyna wzieła sobie ją od hodowcy pięknie ladnie, ale najpierw wyszła za maz i mąz nie akceptowal kota a później zaszła w ciąze i kot zrobił wylotkę, nie czaje takich ludzi. jak jest problem to wywalają już odchowane zwierze które cierpi, ona dlatego jest taka zgryźliwa strasznie, ale mnie bardzo lubi i tylko mi ufa, i mojej mamie jak ją zostawiam u niej. czytałam tu na kafe przypadek kobiety która wzieła kotka małego odchowała i zaczeły ją brudy z kuwety wkurzac i pisała ze chce sie kota dlatego pozbyć. nienormalna... psiaka mama wzieła ze schroniska, strasznie sie bal smyczy, ręki człowieka, a nawet butelki. pewnie poprzedni właściciel to alkoholik który go bił... a w schronisku był krótko. ludzie są gorsi od zwierząt.

chyba uzależnienie od komputera haha:) a rano wyglądamy jak zombie:P 2 kilo tapety i odrazu wygladam jak żywa:P

zasnac nie zasne, przed chwila wstalam :D ze Lomu to wiem, ale widze kolejna milosniczke zwierzat, tez mam bzika :classic_cool: