Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wefewfeqfeqrferf

Gówno mnie obchodzą ludzkie nieszczęscia choroby i tragedie

Polecane posty

Gość wefewfeqfeqrferf

bo nikogo nie obchdzi jakie problemy w zyicu mam ja. Czy kogos kurwa obchodzi ze nie mam roboty albo ze musze kombinowac zeby moc normalnie studiowac albo ze nie mam laski??? KUrwa ale mnie to ma obchodzic ze ktos zachorowal. ze jakas kurwa biedna 5 letnia dziewczynka ma wade sluchu, ze jakis kurwa chloptas stracil kulasy w wypadku, mam wysylac smsy i pakowac im kabze hajsem, jeszcze po drodze 10 innych sie wzbogaci. Mam kurwa przezywac o OCHac ACHac nad probllemami jakis dup ktore wyruchal jakis gach i zostaly z bachorami bez kasy i mozlowosci utrzymania. Ale kurwa najpierw to se poruchalyu zdrowo , a teraz och kurwa tragedia je spotkala. Mam si eprzejmowac glodujacymi zaniedbanymi, chorujacymi, bez pracy, z problemami rodzinnymi itp -tak nas tym karmia media i ludzie.\ Ale ze ty cieciu kurwa zresz codziennie kliuchy za 2 zl, nie masz nawet laski zeby poruchac, ani roboty a o studia to kurwa musisz sie tak starac ze zylka w dupie peka to juz gowno to kurwa jakiegokolwiek psa ze zlamana fujara obchodzi. Pierdole ludzi bo oni pierdola mnie. I radze tak robic wszystkim innym w polozeniu podobnym do mojego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować