Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inlove0204

Problem w związku..

Polecane posty

Gość inlove0204

Mam taki problem w związku, otóż chłopak ciągle mi zarzuca, że się nie staram i, że te małe rzeczy, szczegóły są tak samo w związku ważne jak te większe. Kiedy piszemy na fb, czasem nie napisze mu, że idę do drugiego pokoju po coś, coś zrobić, czy to zrobić pranie, herbatę, wziąć szybki prysznic itd.. zazwyczaj nie pisze mu o tym, bo wiem, że zajmie z 5 minut max, ale czasem zajmuje 10-15. Kiedy wracam na komunikatorze mam wiadomości od niego "gdzie Ty znowu poszłaś?! Znów mnie zostawilaś nie mówiąc mi o tym, dlaczego tak się zachowujesz?" Czasami tego nie rozumiem, bo kiedy nie zajmuje to dlugo, nie widze sensu w meldowaniu mu co zamierzam zrobic w danej chwili, jednak czasem az mam do siebie, zal oto, bo przez ta mala rzecz sie klocimy. To samo z rozmowami.. zarzuca mi, ze sie nigdy nie pytam o niego, o jego dzien, jak go spedzil, nie gratuluje mu jak cos osiagnie. Przykro mi jest kiedy tak mówi, bo mi bardzo na nim zależy, kocham Go i staram się, ale to, że zapytam się o jego dzien itp w inny sposob, a nie doslowne "Jak minął Ci dzień?" to juz nie moja wina, taka po prostu jestem, staram sie zmienic, bo nie chce Go stracic, a dosc czesto sie klocimy przez to wszystko :( Nigdy nie spotkałam tak wspanialego chłopaka jak On i plułabym sobie w twarz, gdybyśmy się rozstali przez te rzeczy.. Co myślicie? Czy to on wyolbrzymia czy to ja serio powinnam się jeszcze bardziej starać? Proszę o poważne odpowiedzi, z góry dziękuję!

Gość gundakunens
A dlaczego nie gratulujesz mu?

Gość dupadupadjdjdjjd
z tego co piszesz wynika ze jestes niezla egoistka

Dobra, teraz mnie oświeć co też takiego wspaniałego ma ten gostek że tak dla niego dżem urabiasz? To jakiś ideał?

Gość dupadupadjdjdjjd
gadasz z nim na fb i nagle sobie idziesz na 15 min wziac prysznic? myslisz tylko o sobie, czemu nie pomyslisz o tym, ze on siedzi i marnuje swoj czas czekajac na Twoja odpowiedz? a Ty w tym czasie bierzesz sobie prysznic a on jak pies waruje przed komputerem a ty w tym czasie masz to w dupie moze ma lepsze rzeczy do robienia ale szanuje Cie i jak gadacie to gadacie zastanow sie egoistko

Gość BaraniKretyn1
Pewnie z nim jest bo mu się podoba. Zauroczenie.

Gość a ja mam innę teorie
Zawsze tak jest że jedno trafi na lepszego, nie ma równowagi, jedno ma lepiej a drugie gorzej - bo mniej zależy najczęściej. Takie jes t życie :) Pomyślcie sobie co by było gdyby to facet tak się zachowywał w stosunku do was kobiet, nie gratulował jak się coś uda, nie doceniał, nie interesował się jak minął dzień, itd :) no jakbyście się czuły?

Gość inlove0204
Ale ja mu gratuluje, innymi slowami.. np. dostał sie do druzyny siatkowki to mu powiedzialam, ze bardzo sie ciesze z tego i mam nadzieje, ze bedzie mu sie podobalo, i ze bedzie sie dobrze bawil itp, chodzi o to, ze nie uzylam slowa: "GRATULACJE". Czy to takie okropne?

Gość inlove0204
ktos sie wypowie jeszcze?

Gość ssssssssskkkkkkkkkaaaaaaaa
a ile wy macie lat? gratulujecie sobie przez omunikatory i zamiast jedno brac prysznic a drugie czekac na niego az wyjdzie z lazienki to piszecie sobie o tym?:DMisiu-umylam Myszke ,a on-Myszko umylas Myszke ?:D:D To gimnazjum czy podstawowka ?:D i jeszcze co,piszecie sobie przez kiomunikatory i ty mu piszesz co robisz ale nie piszesz,ze idziesz brac prysznic?czy piszesz ale on mysli,ze masz neta pod prysznicem? Dzieci,dzieci,:D:D E no jaja sobie robisz przeciez tutaj,a ludzie to lykneli:D

Gość inlove0204
ej no?! skąd wiedziałaś?:O a tak poważnie to czekam na szczere, "ogarnięte" odpowiedzi/rady, bo z tego co widzę koleżanka/kolega wyżej nie zrozumiał nic z tego co napisałam..

Gość ssssssssskkkkkkkkkaaaaaaaa
twoje pytanie i problem swiadczy o poziomie gimnazjum..daje ci 15 moze max 16 lat ?Starsze juz by nie mialy takich problemow :D

Twoj problem jest idiotyczny i jesli faktycznie Twoj facet robi z takich gowien problem, to wspolczuje ale szczerze, to bym sie tym w ogole nie przejmowala. co do czepiania sie slowa gratuluje-wierze- ja sie spotykalam z oszolomem, ktory sie przypierdalal o rozne slowa;) i analizowal potem co ja powiedzialam co mialam na mysli itp itd. chore