Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laitner

Aktywne spędzanie weekendu

Polecane posty

Gość laitner

Co myslicie o takim "wypoczywaniu" i czym dla Was jest weekend (niedziela). Pracuje 6 dni w tygodniu po 11 godzin ciężkiej pracy dzwiganie itp. Prace bardzo lubie i nie narzekam tylko chodzi mi o to że w niedziele moja kobieta chce aktywnie spędzać weekend a ja poprostu nie mam na to energi chce się zregenerować po tygodniu ciężkiej pracy a wszyscy mi wpierają że jestem leniem co Wy myślicie o takiej sytuacji? Dodam że spacery przebywanie razem są ok nie narzekam na to ale Ona chce aktywnie spędzać wyjazdy wycieczki itp

mysle,ze to zalezy od osobowosci.moj maz tez pracuje 6 dniw tygodniu po 11h,w niedziele rano tez wstaje na 8 i jeszcze jakies 3-4h pracuje,a mimo to po obiedzie nie ma problemu,zeby go wyciagnac na spacer,rower czy cokolwiek innego.taki aktywny typ. ja za to potrzebuja czasu na wyciszenie i taka ganianina sprawilaby,ze szybko bym miala jakis "burn-out" czy cos innego.

Gość majka887
Hmm - mam rozwiązanie. Nie jest ono może najtańsze, ale może warto. Jest coś takiego jak YESdzik - na przykład. Taka elektryczna deskorolka. Fajna opcja, można aktywniej ten czas spędzić. Jedzie około 10 km/h - można kupić dwa i śmigać! Tylko to mi przyszło do głowy, no albo rower, rolki itp. Chyba, że nie o to w ogóle chodziło..