Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona do spodu

KOKO KOKO EURO SPOKO

Polecane posty

Gość Motzne w cool
spoko loko loko czoko foko:classic_cool:

Gość Atitudee
Zayefayoffskie choć mogłoby być coś innego.Jak wyżej chociażby:P:P:P:P

Gość masło roślinne
maleeha ma wyrok za bliskie kontakty z pupilem czteronoznym

Gość myślę że jest spoko
koko koko euro spoko nasi chlopcy lubia w czoko po wódeczce lepiej grają mecze wygrywają

jak pisalam wczesniej jak dla mnie to one nie mialy zadnej sensownej konkurencji. nie potrafimy stworzyc nic co wpada w ucho. zobaczcie przy czym bawia sie kibice. czasami wystarczy jedno slowo w dobrym rytmie i jest zabawa. a nie jakies popisowki. poziom wszyskich piosenek byl dla mnie zenujacy. ciekawi mnie za to to ze teraz wszyscy najezdzaja na te babiny ale mlynkowa z brathankami to ludzie uwielbiali. no i hit piejo kury piejo..

Gość piejo kury piejo
ni majo koguta :classic_cool:

Gość piejo kury piejo
A jo ciungne fjuta:classic_cool:

Gość piejo kury piejo
to pisałem ja, Levviatan:classic_cool:

Gość niesympatyczny sympatyk sympat
dobry hymn co chcecie

Gość pytanie do autorki \\\///
chciałam zapytać na którą piosenkę szanowna autorka głosowała? wszyscy krytykują ale ciekawa jestem ilu z Was wzięło telefon i zagłosowało?

a co będzie jak ten chórek do euro nie dożyje ? jest jakaś alternatywa? tam średnia wieku 85 lat :)

Gość ostatni moheranin
Cieszą się Polacy, cieszą naiwniacy, Że tu dla nas wszystkich Euro się zaczyna, Że tu dla nas wszystkich Euro się zaczyna. Gej! Kokokoko Euro Spoko, Zloty stoi niewysoko, wszyscy razem oszczędzajmy, i na Grecję dajmy. /2x Nasi dzielni chłopcy to biało-czerwoni, Wygrać się nie uda Będa za to cuda Wygrać się nie uda Będzie za to nuda! Gej! Kokokoko Euro Spoko, Brzoza rosnie za wysoko, szybko zatem ja ścinajmy, ruskim szans nie dajmy. /2x Orzełki biegajcie żwawo na reklamie, Zarabiajcie kase bo będzie po sprawie Zaliczajcie laski przy dobrej zabawie Kokokoko Donald spoko! Polska przeciez nie Maroko, wszyscy razem sie nachlajmy, naszym wodki dajmy. /2x Nie myśl sobie bracie, że rady nie damy Nie kłopocz się siostro My Euro barany!

Gość niech sobie żyją jak najdłużej
ale do cholery ich piosenka nie nadaje sie na Euro! Na jakąś imprezę folklorystyczną owszem,ale nie na Euro!!!:oPowinna wygrać piosenka Libera,no ale ludzie zagłosowali inaczej,ja swój glos na Libera oddalam,ale co z tego skoro wygrało jkieś koko😭

Gość niech sobie żyją jak najdłużej
piejo kury piejo to inna klasa muzyki,nie ma co porównywać z koko sroko:o

Gość Mi się bardzo podoba.
I na pewno wpadnie w ucho również zagranicznym gościom bo jest to nieoklepane.

Gość kobietkaaaai
Piosenka jest dobra. Jakoś Niemcy potrafią być dumni z tradycji i w Bawarii nikt nie gra amerykańskich hiciorów, tylko jest tradycyjnie. To Polacy z zakomleksienia najchętniej wybraliby muzykę klasyczną żeby coś pokazać. Nic nie musimy udowadniać nikomu, bo nasz kraj nie jest wcale taki zły w porównaniu z innymi. Są lepiej rozwijające się kraje i bogatsze i inne, ale to nie znaczy, że lepsze.

Gość pasuje na stadion
wpada w ucho jest charakterystyczna a dla zagraniczniaków refren jest do zaśpiewania koko koko euro spoko! :D

piosenka > no cóż ja rozumiem tradycja i tym podobne no ale nie ma bata > wieś tańczy i śpiewa :P nie oglądałam konkursu, na grillu usłyszałam że były najlepsze ... no jeśli tak to ok :) naszym piłkarzom i tak nic nie pomoże :D

Gość kobietkaaaai
http://www.youtube.com/watch?v=jDUzMGgjkA0 Za smutne. To co podałeś pasuje do siedzenia nad wódką i opłakiwania porażki. Zbyt melancholijne, depresyjne i na stadion tym bardziej dla tych co nie będą znać słów. No i przesadnie nadęte. Hymn całych mistrzostw Oceany już jest, ale w teledysku, który obecnie jest jeszcze niedopasowany (meczów jeszcze nie było przecież) wcale nie ma tak dużo Polski.

podałem tylko przykład, ale jak może być ZA SMUTNE ???? bardzo energiczny kawałek, idealny wręcz!!! lepsze jest jakieś KOKO SROKO ?????? :o eeeeehhhhh :o

Gość kobietkaaaai
Drugi raz obejrzałam i jednak jest więcej Polski niż mi się wydawało, ale dalej nie wiem po co np. ta plaża z murzynami i Paryż. To kraje organizatorskie powinno się promować, a nie też przy okazji inne.

Gość w czasie tego weekendu
słyszałam lepsze piosenki ludowe, takie z tekstem, np.: Pytała się pani jednego doktora, czy lepiej jest z rana, czy lepiej z wieczora? Najlepiej z wieczora by dobrze się spało, a rano poprawić by wstawać się chciało. (Zespół Piekarskie Klachule) albo, bardziej zwięźle, po męsku: Spodobały mi się u dziewcyny cysie kieby nie te cysie nie ożeniłbych się. (Ondraszki)

Gość ona890
koko euro spoko piłka leci za wysoko , o kurwa smuda dostał w oko ;D