Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość cotomialobyc.

Dziwny sen. Bylam w przeszlosci...

Polecane posty

Gość cotomialobyc.

Siedzialam z ciocia i pokazywala mi zdjecia ktore miala schowane z czasu jak mialam z 13 lat z mojej szkoly. Za chwile znalazlam sie tam w tej szkole nie wiedzialam czy jako duch czy co i obserwowalam sama siebie. Odseparowana od klasy siedzialam na poboczu. Nie wiem czemu wydawalam sie sobie bardzo piekna. Weszlam do klasy i podeszlam do siebie siedzacej ze smutna mina w lawce. Powiedzialam do niej 'obiecaj mi ze nie bedziesz prostytutka'.. ona (ja) spojrzala na mnie takim dziwnym wzrokiem,oczy jak pieciozlotowki i zawolala do mnie po cichu 'mamo' Wyszlam z klasy i obserwowalam ja przez chwile a ona siedziala tam taka jakas przybita. Az mi sie smutno zrobilo. A potem przechodzilam obok grupki jakichs dziewczyn ktore nasmiewaly sie z niej (ze mnie). Obudzilam sie i troche dziwnie sie czuje. Zna sie ktos na snach? Nie wiem o co z ta prostytutka chodzi. Czy to bylo jakies ostrzezenie? Zajmowalam sie prostytucja w wieku 16 lat i skonczylam z tym jak mialam 22. Zyje sobie spokojnie i staram sie nie myslec o tym. Dziwny ten sen

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować