Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seroslaw

Adele - czy naprawde ktos slucha te tandetne brzdeki?

Polecane posty

Gość Seroslaw

Widzicie - dzisiejsza muzyka to tylko marketing, nic poza tym. Mozna wypromowac kazde byle co

Gość takie życie, coś za coś
ja też jakoś nie umiem zdzierżyć jej piosenek

Gość gwoli ścislości...
ja też nie , jakieś takie przereklamowane,kiedyś to była muzyka (czyt. lata 80 np ) prawie w ogóle komercji...a teraz? w strasznych czasach żyjemy :(:(:(

Gość Dont kraj
słucham i jej muzyka jest piękna. nie znacie się.

Gość Jasnowłosa Venus
mam jej płytę bo Adele ma przepiękną barwę głosu

Gość enibaszka
Płyta jest genialna .To nie brzdęki tylko świetnie przemyślane kompozycje.Sukces płynie z tego że w utworach słychać pasje i zaangażowanie .gdzie tu komercja?

Gość leki Ci zmienili?
gaga i ta jak jej tam minaj pewnie są w guście autora przegrałem Ty widziałeś jej występy? tragiczna jest, w płyty kase bogata rodzinka włożyła to i efekt jest, ale na koncercie koszmar

Adele "Rolling in the deep" i "Set fire to the rain". Reszty nie mogę słuchać. A no i też wolę Lane :) Mimo że koncertowo nie zachwyca, ale podobają mi się jej piosenki. Są inne po prostu od tego co teraz grają radia. Zresztą mało kto dzisiaj koncertowo zachwyca ( na szczęście są wyjątki!). Oglądałam kawałek występu Katy Perry. Tragedia.

Gość leki Ci zmienili?
dla mnie artystą jest ten co na koncercie brzmi tak samo albo nawet lepiej niż na płycie, i całe szczęście tacy są bo naprawde majac porządne studio, jaki taki głos i specjalistów od przeróbek nie jest problem nagrać płyte. wystarcza pieniądze.

widziałem jej występ w SNL i rzeczywiście było słabo i co? niczego to nie zmienia

Gość adele tucznicka
Lana del rey jest przynajmniej piękna, mogłabym na nią długo patrzeć, ma ciekawy, dojrzały głos, piosenka born to die jest bardzo ładna, elegancka, a Adele to coś okropnego, ani sie nie da na nią patrzeć ani słuchać bo ma głos jak większosć grubasek którym sie otłuszczyła krtań i woła "HAAAAAAAAAMBURGERA to the rain...." i tylko na jedzenie pracuje

Gość Sikoreczka z pudełeczka
o czym wy dyskutujecie. ?? Przeciez muzyka , kto czego slucha to kwestia gustu i nikt sie nigdy nie bedzie zgadzac??