Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Czy jest może piękna moorland?

Polecane posty

Ja tylko dałem propozycję zwiadowi sam z niej nie korzystam :D Jestem w związku i mi to wystarczy. I nie uciekałem sie do sztuczek z książki

To, ze ktoś ma problem z dziewczynami nie oznacza, że ucieknie się do sztuczek i manipulacji byle by dziewczynę znaleźć:P A Twoja rudowłosa piękność z Holandii?:D

Krwawa Wilczyca-On tego nie rozumie, tak samo pewnie jak by nie zrozumiał kobiet, które są nie miłe do facetów, którzy ich podrywają, mimo że ci faceci im się podobają....

Gość zwiad co masz w stopce
:P

Krwawa Wilczyca To, ze ktoś ma problem z dziewczynami nie oznacza, że ucieknie się do sztuczek i manipulacji byle by dziewczynę znaleźć To akurat zależy od stopnia desperacji :D A Twoja rudowłosa piękność z Holandii? Piękność jak najbardziej ale nie z Holandii tylko Polką jest i nie jest ruda tylko blond :D Kolor włosów to nie wszystko mimo że rudy moim zdaniem najładniej się prezentuje :D zwiad ależ owszem że to rozumiem , jakbym nie rozumiał dalej bym Ciebie nakłaniał a napisałem przecież że to Twój wybór :D Ja Ci tylko podsunąłem taki pomysł nie kazałem Ci przecież żebyś z niego skorzystał więc nie oczerniaj mnie że nie zrozumiałem :P