Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 44536hhsyu

Nie uprawiałam sexu od 3 lat.......

Polecane posty

phiiii nie obraź się ale masz coś z glową. Ja tam sie swojego ciala nie brzydze.

Gość dfdffghyuuy
phiii za inteligentna jestes na to forum ;) ja w sumie chyba tez. co do penisa to mysle, ze jak sie kogos kocha to sie akceptuje wygląd tej czesci ciala. zycze ci powodzenia w tym twoim rozwoju duchowym, masz chyba dosc duzy potencjal.... byc kims wiecej niz tylko czlowiekiem-zwierzęciem owladnietym przez popędy i żądze ;) wiekszosc ludzi na tym forum tego nie rozumie, bo to zwierzątka takie, bydlatka ;)

Gość phiiii
dominik - ja swojego też nie, ale cudzego już tak. i takie jest moje zdanie, że penis jest obrzydliwy. tak w wyglądzie jak i w smaku. i nie sposób zapomnieć tych traumatycznych wydarzeń, które skalały mą duszę i ciało niewinne. i to na moje własne życzenie. ach, jakże głupią byłam.

Gość Olga22343242
też uważam ,ze phiii ma coś z głową i musiała mieć chyba nie zbyt przyjemne doświadczenia z seksem ,ze go tak nie lubi. ja nie mam zamiaru sobie wmawiać ,ze nie potrzebuje seksu na siłe. praktycznie każdy normalny człowiek zdrowy itd potrzebuje

Gość dfdffghyuuy
phii a interesujesz sie moze podniesieniem kundalini? jesli nie to moze zacznij...

dfdffghyuuy tak tylko ty jesteś taka wspanialą mądra a reszta osób na forum to debile...

Gość phiiii
@dfdffghyuuy serdeczne dzięki za miłe słowa! ja doskonale wiem, czego mogę spodziewać się na tym forum, jak i w ogóle w całym internecie. ale lubię od czasu do czasu zaprezentować tu i ówdzie swoje poglądy i obserwować, jak szara masa na nie zareaguje :D

A może któraś z Was ma ochotę zrobić to "wirtualnie" (skype)? Poświntuszyłbym z jakąś fajną kobietą :)

Gość dfdffghyuuy
phiii piszesz dokladnie to samo jak i ja uwazam... ale niestety czasu sie nie cofnie, ale zawsze mozna zacząć od nowa.

Gość mastes
zrobicie loda?

Gość dfdffghyuuy
phii Bóg Ci wszystko wybaczy i Cię oczyści, bedziesz jak nowonarodzona ;)

Gość Olga22343242
i wcale nie uważam ,ze ktoś kto zyje bez seksu jest w jakiś sposób bardziej rozwiniety intelektualnie czy duchowo. jedno z drugim nie ma nic wspolnego

Gość mastes
ale loda zrobicie?

phiiii prezentowanie swoich poglądów to jedno, ale bez szydzenie z innych ludzi i myślenie ze jest się lepszym. Czego ty jak i twoja koleżanka nie potraficie.

Gość dfdffghyuuy
Olga ma wlasnie i to bardzo dużo... poczytaj sobie o wschodnich mistrzach, oni seksu nie uprawiają i robią takie cuda o ktorych ci sie nie snilo. ktos kto zyje jak zwierzę nigdy im nie dorowna. ale nie rzuca sie perel przed wieprze...

Gość Olga22343242
ale jeśli na własne zyczenie odmawiasz sobie seksu jest to tylko Twoj wybor . ale szanuj tez to ,ze wiekszośc ludzi potrzebuje seksu i tyle i piszesz że masturbacja może zastąpić seks. mnie nie zastepuje .bo tu nie chodzi o sam orgazm ,ale o jakąś bliskość z drugim człowiekiem

Gość Olga22343242
ja uprawiam seks,a mam swoje pasje , zainteresowania i jedno z drugim się nie kłoci . kiedyś miałam 3 miesiace przerwy od seksu to psychicznie nie czułam sie z tym najlepiej

Gość mastes
to zrobicie?

Gość phiiii
ale kto tu z kogo szydzi? czy ja komuś napisałam, że ma coś z głową? nie. ale za to sama taką obelgę pod swoim adresem odebrałam. ja tu z nikogo nie szydzę, tylko bronię swoich racji. bo niektórzy próbują mnie przekonać, że moje racje nie są słuszne. a przyjmijcie wreszcie do wiadomości, że każdy człowiek ma swoje racje, które nie podlegają ocenie.

Gość Olga22343242
no dobrze wiec ty masz swoje racje ,a wiekszosc ma inne i tyle w tym temacie . w kazdym razie uważam ,ze przez to ,ze nie uprawiasz seksu jestes pod jakimkolwiek wzgledem lepsza

Gość Olga22343242
NIE uwazam miało byc

Gość mastes
to lipa olga z tym lodem?

Gość dfdffghyuuy
phii dokladnie kazdy ma swoją wlasną prawdę, ktora dla innego nie bedzie prawdą. dla wiekszosci ludzi prawdą jest, ze ich celem zycia jest seks, bo tak jest, oni są na takim poziomie rozwoju (tym niższym), ze to jest prawda dla nich. a dla takiego mistrza duchowego ze wschodu co medytuje i moze zyc 1000 lat prawdą jest, ze celem zycia jest pokonanie swojej zwierzęcości, przebudzenie sie duchowe i stanie sie kims wiecej niz tylko czlowiekiem, a ktos taki nie potrzebuje seksu bo juz po prostu wyrósl z tego typu zabawek. kazdy ma swoje zabawki i niech sie nimi bawi. nie nalezy mu ich zabierac bo po prostu bedzie nieszczesliwy i nie bedzie mial celu zycia. a jakie kto ma zabawki to zalezy od poziomu jego rozwoju duchowego.

Gość artmann
44536hhsyu skad jestes

Gość do dfdffghyuuy
phiii za inteligentna jestes na to forum ja w sumie chyba tez. co do penisa to mysle, ze jak sie kogos kocha to sie akceptuje wygląd tej czesci ciala. zycze ci powodzenia w tym twoim rozwoju duchowym, masz chyba dosc duzy potencjal.... byc kims wiecej niz tylko czlowiekiem-zwierzęciem owladnietym przez popędy i żądze wiekszosc ludzi na tym forum tego nie rozumie, bo to zwierzątka takie, bydlatka że cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?????? jeśli ktoś ma z seksu przyjemność to jest bydlątkiem??????? to dopiero śmiechu warte bo jest od dawna udowodnione że wykształceni ludzie odczuwają większą przyjemność z seksu, co za tym idzie jeśli nie macie przyjemności uprawiając seks zapewne jesteście po pdstawówce. Nie ma większej przyjemności niż przeżycie wspólnego orgazmu ze swoim mężczyzną a kobiecie która tego nie zaznała szczerze podkreślam szczerze współczuję bo ma cholernie wielkiego pecha nie poznać takiego uczucia A w ogóle to że wypowiadacie się na temat orgazmu i seksu uważam za co najmniej śmieszne, to tak jakby świnia która je tylko paszę twierdziła że nie cierpi pizzy lub rosołu. Ale czego oczekuję od baleronów co 24/24 siedzą na kafeterii i krytykują tych którzy mają jakieś życie

Gość mastes
to jak bo nie wiem?

Gość dfdffghyuuy
baleron? jestem niebrzydka i waze 50 kg przy 168 cm ;)

Gość mastes
mi odpowiada to zrobisz?