Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katyd0990

Muszę kobitki z kimś pogadać:(

Polecane posty

Gość katyd0990

Hej:) Koniecznie muszę z kimś pogadać bo nie wiem co już robić:( i mam nadzieję że znajdę tutaj bratnia duszę. A więc rok temu przychodził do mnie do pracy pewien koles..na początku tylko część a później po swojej pracy czasem przyszedł posiedzieć pogadać czy nawet w czasie pracy tak na chwilę. Na początku tego roku poprosił mnie o przysługę i tak zdobyłam jego nr.bo musieliśmy się skontaktować(ale wcześniej miałam już gadu:) )I z biegiem czasu jakby zaczęło mi na nim zależeć:( cały czas myślę o nim a nie chce mu się narzucać...nawet teraz jak jestem w pracy to też przychodzi pogadać,pożartowac(i nawet wchodzimy na lekko zboczone tematy:D ale ze mną idzie o wszystkim pogadać:) i właśnie nie wiem co ja mam z nim zrobić:( ciągle mam go w głowie:( bardzo chciałabym być z nim:( z drugiej str.myślę że co on może chcieć od takiej dziewczyny jak ja skoro interesuje się samochodami i motorami to pewnie tam ma dużo ładnych dziewczyn:( pomóżcie:(

Bierzesz telefon i zapraszasz go na kawę/piwko. Natychmiast wykonać!

Gość katyd0990
No nie raz mieliśmy już iść na piwko...nawet on sam pisał żebym przyjechała ale wtedy nie mogłam:( też nie chce się narzucać bo w ogóle przestanie się odzywać:(

Gość kotka74-81
no walnieta........ bierz go na browarka a nie smecisz na kafe

Gość katyd0990
Jest bardzo przystojny i nie jedna laska chciałaby go mieć... raz jak mi napisał komentarz na nk to zaraz inne laski zaczęły mnie podglądać...

Gość katyd0990
Może nie będę tego przez tel załatwiać bo ostatnio jak pisałam to mało odp...nie tak jak wcześniej. Ale w pracy normalnie gada..ale zobaczymy się może w sobotę to pogadam z nim:)

Gość dodam jeszcze
No dziewczyno nie smec tylko do roboty.

Gość katyd0990
Skoro tak twierdzicie to trzeba działać:) dzięki:*

Gość bananowski
A może być facet? Siedzę na czacie i tak całe wieczory, więc mogę popisać. Podaję link do mojego profilu - http://gochat.in/Banan Tam na czasie możecie pisać anonimowo - ja mam zarejestrowane konto. Piszcie nawet gdy mnie nie ma - tam te komunikaty i tak dochodzą.