Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokitka12434

jaka to jest "banalna uroda"?bo ktos o mnie powiedział,ze jestem banalnie ładna

Polecane posty

Gość rokitka12434

usłyszałam,to ze jestem banalnie ładna przez przypadek,ktos mnie obgadywał,poczułam sie urazona,powiedział"ma banalna urode,nie ma nic w sobie" .Staram sie nie malowac,rzadko sie maluję,doczepiam sobie długie włosy,ale nikomu o tym nie powiedziałam,mam kolorowe soczewki kontakowe,takie mocno niebieskie w kolorze adriatyku,zaden moj facet nie wie,ze nosze soczewki,jestem opalona i szczupła,mam ciemne proste włosy,uwazam,ze jestem naprawde ładna zadbana kobieta:(,dbam bardzo o figure,diete o siebie,a ktos mnie tak nieładnie podsumował

Gość vaniliova
skoro uważasz siebie za ładną i wgl to nie przejmuj się tym co mówią inni ;)

Gość ależ problem no
lepiej byc banalnie ładną niz brzydką:P

Gość bambiska
No coz, nie kazdy cie widzi tak samo....byc moze to soczewki wygladaja nie naturalnie i faceta sie nie podoba.

Gość andrzejwawaaa
no z pewnością nikt nie zauważył doczepianych włosów i soczewek :D hahaha jak w kolorze adriatyku to sory ale musieli się domyślić, nie ma takich oczu w naturze :D 🖐️ widocznie jesteś pustą lalą 🖐️ i jeszcze ta skromność hłehłe.

Gość zdzisiekkiejdanowiczzzz
no sory, ale co w tobie oryginalnego? :o

Gość andrzejwawaaa
do tego coo złego w tym że banalna? chyba, że się przesłyszałaś i mówił "analna' :D🖐️

Gość andrzejwawaaa
a, że dodatkowo "nie masz nic w sobie" :D no to wiesz... 🖐️ hehehe :D

Gość moniczkaaaausaaaa
hahahaha

Gość banalna????
Po prostu pospolita,:P

Gość rokitja12345
cytuje"andrzejwawaaa no z pewnością nikt nie zauważył doczepianych włosów i soczewek hahaha jak w kolorze adriatyku to sory ale musieli się domyślić, nie ma takich oczu w naturze widocznie jesteś pustą lalą i jeszcze ta skromność hłehłe." wiesz,co,to,ze nosze takie soczewki oznacza,ze jestem PUSTA LĄLĄ TAK?A NIBY DLACZEGO?a te laski co walą tony make upu nie sa puste/? ja przyklodowo w ogole sie nie maluje,bo nie musze,jedynie brwi depiluje,nakładam henne i robie trwała na rzęsy,ale nie stostuje podkładu zadnych cieni,szminek

Gość lody vaniliowe :)
Nie ma się czym łamać bo ktoś kto wypowiedział te słowa zapewne nie przykładał do tego wielkiej wagi, po prostu słowa rzucone na wiatr. Nie przejmuj się gadaniem innych. Może zazdroszczą.

Gość napisałaś że ktoś
powiedział, ze jesteś ''banalnie ładna'' a jednak potem poprawiła, że powiedział masz ''banalną urodę... a to chyba różnica, te ładna to sama sobie dodałaś? chyba tak bo uważasz sie za ślicznotkę, a pewnie jesteś faktycznie pusta. Takie soczewy jak ty nosisz, ma moja znajoma- opalona skóra i takie oczy- uwierz, to nie wyglada wcale naturalnie ani sexy... nie ma takiego koloru oczu więc jak sądzisz, co o tobie myslą???? :p

Gość napisałaś że ktoś
ja przyklodowo w ogole sie nie maluje,bo nie musze,jedynie brwi depiluje,nakładam henne i robie trwała na rzęsy,ale nie stostuje podkładu zadnych cieni,szminek-- dalej sądzisz że jesteś skromna?:D

Gość sda
Banalnie ładna jak to o sobie napisałaś, to by oznaczało osobę ładną o często spotykanym typie urody. Ale określenie ma "banalną urodę" (czyli to jak cię ten ktoś określił) oznacza nie urodę, ale przeciętny wygląd. Czyli może i jesteś ładna, ale szału nie ma. Takie wiesz, jesteś taka se. No i jest w tym coś lekceważącego, a raczej wywyższającego się, tak jakby ta osoba ci czegoś zazdrościła, albo usilnie sama siebie przekonywała, że ona ma to coś. Powiem ci coś, nie trzeba być super laską, żeby mieć w sobie kobiecość, a i naprawdę piękne kobiety mogą być "bezpłuciowe", a przez to mało interesujące.

Gość jsghdyegfdyefg
sda- dokąłdnie to samo miałam napisać,też tak to czuję :D

Z grubsza chodzi o to, ze jest tysiace takich jak ty

Gość dobrze prawicie a co w takim
razie znaczy: klasyczna uroda?

Nie przejmuj sie droga autorko, zawsze to lepiej niz byc np. oryginalna

Gość edjowjofr
własnie,ze lepiej jak dziewczyna ma oryginalna urode. wiekszosc modelek ma oryginalna urode,dzieki temu swietnie wychodza na fotografiach,a misski maja banalna urode,kiepsko wychodza na zdjeciach,za to w realu wiecej facetow ich rucha...i taka prawda,a modelki nieraz samotne ,niekochane,dziwnaczne zbyt dla niektorych płytkich facetow

Gość CWERCWEVGTWG
wszystko masz sztuczne RZESY,SOCZEWKI CZYLI KOLOR OCZU,WŁOSY,SOLARIUM,a piszesz, ze jestes taka naturalna bo sie nie malujesz

Gość gość
wyglądasz po prostu na zrobioną jak większość młodych, głupich siks na ulicy, te soczewki i doczepy to widać na kilometr

Gość maryann

"Niebanalna uroda", czyli "ładna inaczej". Banalna, dla mnie- to po prostu piekna... -choć określenie niewyszukane.