Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiiiii

witajcie!!!!

Polecane posty

Wiecie zostaje mi kredyt 1000 zł na nie wiem cele medyczne - na lekarza i tak rozkurwiam bo to bez sensu co wy mi robicie. UPOKARZACIE MNIE PIENIĘDZMI MOJEJ WŁASNEJ MATKI I WASZYM WŁASNYM??? SUKCESEM - chyba na moim puklu ten sukces. I wiecie tylko mi nie wyjeżdżajcie z Konstytucją 3 maja bo była napisana ona PO ANGIELSKU i tylko to was uratowało. Bo po polsku to nawet NIE NAPIERDZIAŁBY na nią nikt, a ze wiedzą byle co to po angielsku byla napisana i tyle. Na bazie tego co w USA. I wam ją wezmę i co? I tyle. No wiecie TAKIEGO CHAMSTWA ŚWIAT NIE WIDZIAŁ. Skoro miałam poglądy antybrygidkowe to pass USA i proszę sobie wyjechać - wręcz miałam być POPROSZONA i mieliście sie nie kryć, że tak płacicie księżom, jeździcie do Am. Poł. - ludzką tragedią. I wiecie może bym nawet coś wyżej w USA dostała. A ZDECHŁY BANK to na pewno. A tu? Wy po prostu tak mi uwłaczacie że tego sie POJĄC nie da. Za Śmieszke sie dowiem. Ano - to sama sie miała docenić że powiesiła Indianami całą szkołę. Uważacie, że ktoś ma was szanować? No niestety to najpierw siebie sami szanujcie Bo o co mi chodzi. To są moje pieniądze od dziecka i wy mnie UPOKARZACIE MOIMI WŁASNYMI PIENIĘDZMI??? Wy jesteście pierdolnięci w łeby i koniec. I wiecie ten cały idiota i jeden i drugi w Warszawie to nie wiem. Choć ten bank taki sam ale NINIEJSZYM WYRAŻAM o nich swoje zdanie. A pretensje do Bony. A do was? Mogliście mi powiedzieć o co wam chodzi? Że jestem adoptowana i dupę wolicie muchy niż mnie. Bo wiecie tego nie umieliście wymówic? Bo mało mówiłam - bo byłam walona w łeb. A was też CUDOWNI RODZICE W ŁEB WALILI? Bo co ten brat w Holandii zrobił - po prostu poszedł bo by musiał ZEBRAĆ przy Polakach i TAKĄ MACIE OPINIE - wszędzie sie wpierdalacie z waszego GULIKA i każdego ZEBRAKIEM - i jedyny szacunek i HONORY do Afryki za Kaina. A ja moze też mam Kaina to tracicie i tyle. Niestety :( I koniec :( Wasza sprawa - bo Bona nie miała brata a ja miałam. Umarł jej. A mój? i tyle. A który jeszcze? i koniec :( 😡😡😡😡

Wiecie napiszę wam jeszcze o co mi chodzi. Ci ludzie widzą tu masę kasy, a to jest RENTA dożywotnia - 1000 zł na miesiąc. Za całe życie. I takie możliwości mam - z takiej renty MIESZKANIE I KREDYT i koniec. I wiecie wszyscy na mnie. Za co? I cześc i tyle :( I co jeszcze? W SUMIE przy płynności to powinno być PRZEKWALIFIKOWANE a kasa dawno w USA. I tyle. I ja męzatka i dzieci. Bo ja sama do takich pieniędzy a wykurwiać WSZYSCY - gówna z dupy i koniec. bezdzietne i koniec. I wiecie - to powinno być wypłacane co miesiąc dla mnie 1000 zł i koniec. Cała filozofia - jak chcesz to se dorób i tyle. I tak Bona może odciągać - normalnie takie cos to jest ale wasza służba liturgiczna i powiesić się z takimi kurwami jak Polaki i koniec. I Polki. I wiecie pass USA i 1% racji macie. Jakby miała i tyle. A tak? JA NIE JESTEM POLKĄ. Sobie to z głowy wybijta i tyle. I nie oceniajcie mnie swoją ZAPIERDZIAŁĄ miarą i koniec. Po prostu 37 lat do dupy i koniec. Bywa i tak. Najwidoczniej. Co poza tym? Tyle :(

No i wiecie teraz wreszcie jest czysto że dalej z kasą i tyle. DZIĘKI BOGU. Bo dzięki komu to sie tak czyści. DZIĘKI BOGU. Bo wiecie ten brat w Holandii to OD DZIECKA rencista jak ja i tak mieli zrobić i chwycić sobie w Polsce renty i emerytury ŻE ICH. A czemu tak nie zrobili? Bo czynsze są w Niemczech I PONIEWAŻ KASA WIECIE DO DZIŚ (do grudnia 2011) w Anglii to wiecie lecę KRZYŻEM RODOWOWYM NA 3 skrzydła za całość po wszystkich bankach, ze jestem od założycieli banków i wykurw ode mnie i tyle. I NAWET PRACY NA POCZCIE!!! NIC. No to dziecko z brygidek i też coś dawaj za brygidki, a nie? i tyle. Bo sobie mogę robić o papieżu. A NIE NALEŻY SIĘ? I tyle :( I koniec :( Co jeszcze? Takie rzeczy... no co jeszcze? Nie wiem i tyle :( Koniec. Resztę mam gdzieś i już :(

GDZIE JEST MOJA RENTA I KONIEC!!!! 😡😡😡😡