Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ona 26

Rozstanie

Polecane posty

Gość taka ona 26

pisze bo mi smutno, nie mam narazie ochoty rozmawiać z przyjaciólką :( chce z siebie wszystko wyrzucić anonimowo :( nie wiem jak sobie z tym dalej poradzić, dzisiaj po kolejnej kłótni się spakował, ehhhh w sumie to ja powiedzialam ze ma się wynosić :( nie wiem co bedzie dalej, ryczeć mi się chce, 8 lat poszło się jebać :( z jednej strony mam wrażenie ze dobrze, że tak się stało, a z drugiej ogarnia mnie jakis strach paraliż, nic nie mogę robić, zołądek mam ściśnięty:( jak sobie z tym poradzić ??? jak zapomnieć?????

Gość kolorowydługopis123
Potrzeba czasu ale się da ,zajmij się czymś :)

Gość taka ona 26
probuję, ale nie wychodzi,praca magisterska staneła, nie potrafię nic, mam wrażenie ze to podchodzi pod uzależnienie?

Gość kotek:)
Nie jestes sama autorko. Tydzien temu zostawil mnie facet z ktorym bylam 2 lata... Powod??? bo zachorowalam na depresje a jak wyzdrowieje to wroci... kur*a mac... z facetami

zawsze mnie dołują takie dramatyczne rozstania. przykro mi z Twojego powodu.

i to nie jakis gnojek 18 letni ale 38 lat facet

musisz byc silna... ja wiem ze to nie latwo bo mi jtez jest ciezko.. nie radze sobie z soba a on mi jeszcze hops.. zostawil mnie. Przewraca mi sie z zoladku chudne rycze... i nie mam sily sie podniesc.

Gość taka ona 26
kotek współczuję, moj tez nie jest szczeniakiem, ma na karku a zachowuje sie jak gnojek, pieprzony znudzony gnojek :( nie wiem czy to już miłość czy uzależnienie :(

poboli i przestanie:) trzeba tylko trzymac sie dobrych stron a nie rozpamietywac zlego:) A może dzięki temu ułożysz sobie życie i bedzie super? nigdy nic niewiadomo:)

Gość taka ona 26
beata, boje sie ze sobie nie poradze, na nic nie mam chęci, a koncze studia, wszystko widze czarno, moze masz rację, moze poznam kogos odpowiedniejszego, ale na chwilę obecną to chciałabym aby wrócil,ale z drugiej strony nie chce takich jazd znowu przechodzić

oby to sie okazalo tak jak mowi beata.sr kiedys bedziemy szczesliwe ze te zwiazki sie skonczyly bo moglysmy znalezc kogos kto bedzie nas wart

taka ona 26,,, pamietaj o Twojej nauce robisz to dla siebie... jezeli on sie zmyl na dobre, zostanie Ci ten dyplom w rece a tak...? ja mam szkole tez ciezko szczegolnie w takich sytuacjach... chce by wrocil ale ta niepewnosc wykancza i nerwy zjadaja od srodka...

Gość taka ona 26
kotek, niby tak, ale trudno myslec w ogole pozytywnie , heh pierwszy facet, pierwsza milosc, 8 lat bardzo boli

Gość taka ona 26
jakos czrno widzę tą obronę i te studia :( nie wiem jak sie pozbieram :( nie chce sie myslec o nauce, jesc nie mogę, tylko bym leżała w łózku cały dzień

Gość taka ona 26
faceci to dupki i to wielkie :( bez uczuciowe gady i chamy, samoluby pieprzone :(

ehhh z czasem wszystko przechodzi a może też się ułożyć wam na nowo

Gość taka ona 26
a tak poza tym to świetny prezent na urodziny, które sa tuż tuż :(

Gość taka ona 26
ninka, a jak sobie Ty z tym poradzilaś? co robiłas po tym rozstaniu, jak sie mobilizowałaś?

tzn po tym ostatnim ? koleżanka zapytała mnie jak się czuje po tym jak oddałam mu rzeczy i się ostatni raz widzieliśmy i odpowiedziałam jej że "normalnie" ,nie płatkałam tego wieczora ,ani w najbliższym czasie, może troszeczkę później. Chyba zdałam sobie sprawę że to nie było to.

Gość taka ona 26
to pozazdroscić :( ja jestem nad taką przepascią - z jednej strony ze to nie to, a z drugiej - ze go nadal berdzo kocham i nie chce sie rozstawać :(

ale z wcześniejszymi rozstaniami szalałam, jakoś się zawsze rozeszło w taki czy inny sposób. Martwi mnie to,że cały czas muszę zaczynać od początku nic nie idzie po myśli,

Gość komiks
to ja sie podlacze moj zostawil mnie 6 miesiecy temu caly czas mielismy kontakt ja mialam ndzieje ze uda mi sie odzyskac jego zaufanie ostatnio wyznal ze sa jeszcze uczucia ze sa emocje ale on wracac nie chce przez tego jego wzynania uczuc odkopalam swoje i co? powiedzial zeby powiedziec nc z tego nie ywnika a ja czekac nie bed