Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa dama kier

mam pytanie do kochanek

Polecane posty

Gość ex kochanka.nie polecam
Zachowac klasy? Czyli ze co? Zostawic to tak w taki sposob? Po tym jak mnie zranil ja mialam tak po prostu nic na to nie powiedziec? A on mial sobie spokojnie wrocic do zony i gadac jakies klamstwa o mnie??

Gość urodziwa i 40/42
oo, najmądrzejszy, tuman jesteś. jeśli kochanka jest notorycznie okłamywana w stylu "zostawię żonę, kocham cię, rozwiodę się", a w końcu zostaje z niczym- ma pełne prawo zadziałać nie fair. tak jak facet działał nie fair. co innego, jak facet mówi: nie zostawię żony. wtedy zemsta jest irracjonalna, bo warunki są jasne. oszukana kobieta MA PEŁNE PRAWO DO WYRÓWNANIA KRZYWD.

Gość małpeczka85
oj- ani kochanka nie zachowa klasy, ani porzucona żona najgorsze jest to że Pan Bubek wychodzi bez szwanku

Gość jnbh
" Nawet nie podziekowala za to, ze jej wszystko powiedzialam" Nosz kurwa, za co miała podziękować niby? Przecież to nie dla niej doniosłaś na jej męża tylko działałaś we własnym interesie.

Gość małpeczka85
to chybaoczywiste, że kochanka działa we własnym interesie a nie w zony!

Ok, jestem tuman. Po prostu uwazam, ze takim postepowaniem kochanka robi z siebie jeszcze wiekszego wycierusa niz jest w rzeczywistosci, a ostatecznie w wiekszosci przypadkow jakie ja znam, zona i tak wybacza mezowi, chocby ze wzgledu na dzieci. A kochanka miota sie sie jeszcze przez rok czy dwa, niemogac pogodzic sie z wlasna naiwnoscia i tym, ze byla wodzona za nos tyle czasu. To jest schemat znany od wiekow i niczego tu nowego nikt nie odkryl ani nie odkryje. Wszystko.

Gość małpeczka85
kochanka to nie wycierus- to po pierwsze po drugie czy słowo MAŁŻEŃSTWO jest gwarancją wiecznej szczęśliwości?

Gość urodziwa i 40/42
nie zgadzam się najmądrzejszy. skoro bubek oszukuje, płaci za to. proste równanie.

Ja dzialalam we wlsanym interesie? A niby co z tego mam, ze jej wszystko powiedzialam? Ona i tak uwierzy temu idiocie i klamcy bo to jej maz. :o

najmadrzejszy na swiecie, ich dzieci z nimi nie mieszkaja. On mieszka sam z zona. Maja dorosle dzieci, ktore maja swoje rodziny. Wiec on i jego zona maja nawet wnuki. No ale tak, wiem, on nie chcial stracic rodziny. Rozumiem to. Wiec po cholere mi klamal i sciemnial? Oj, ja juz sie tak nie dam. Ale zakochalam sie jak idiotka. :(

Gość małpeczka85
a ja uważam, że trzeba być szczęśliwym, czy jeśli małżeństwo jest błędem młodości lub po prostu impulsem to MUSZĘ być szczęśliwa bo to MAŁŻEŃSTWO? to tylko instytucja dla ludzi aludzie to emocje

Gość małpeczka85
ex kochanko- no właśnie zakochałaś się- to jest właśnie największa słabość kochanek

Ani zona ani bubek nie zaplacili. Oboje pewnie maja sie dobrze. Ja zostalam upokorzona, oczerniona w towarzystwie, i osmieszona. Musialam wszystkim udowadniac, ze to nie ja klamalam, ze nie jestem oszustka ani naciagaczka. A dowody mialam. Na szczescie wiekszosc znajomych jest po mojej stronie a jego nie chca znac. Wiem, ze on bedzie sie bronil i wymyslal jeszcze inne rzeczy o mnie. Zona mu uwierzy i beda zyli dlugo i szczesliwie. Okay. To ja zaplacilam za to wszystko. :( On? jedyne co zrobil to usunal swoje konto z facebook. Nie wiadomo czemu. :O

Gość jnbh
Nie masz nic, no, może jakąś satysfakcję, że się zemściłaś, ale wysłałaś jej tego maila z zamiarem odebrania jej męża! Nie udało się, trudno, pewnie miała powody, by mu wybaczyć. Ale i tak zrobiłaś tej kobiecie wielką krzywdę, więc nie wiem, skąd pomysł, że miałaby Ci dziękować za to.

malpeczka Prawidlowa chronolgia jest taka: rozwod, zalatwienie spraw majatkowch z zona i dziecmi --> zwiazek z kolejna kobieta. Oczywiscie mozna sie poznac wczesniej, ale to sie powinno zalatwiac raz dwa, a nie ciagnac 2 lata czy iles. Albo wte albo wewte, nie mozna stac okrakiem na dwoch kobietach.

Gość małpeczka85
kochanko- ten romans był barrrdzo barrrrrdzo zaawansowany- u mnie to dużo lżejszy kaliber życzę Ci i tak jak najlepiej w życiu- żebyś była szczęśliwa jakkolwiek to sobie wyobrażasz

Gość małpeczka85
najmądrzejszy- mając romans z kochanką w trakcie twania małżeństwa nie przekonasz się, czy to Ta Jedyna a rozwodząc się z żoną i układając sobie życie z kochanką możesz dojść do wniosku, że żona to jednak Ta Jedyna dlatego takie zawieszenie- romans trwa, żeby jak najlepiej poznać kochankę

Gość małpeczka85
i kochał Mamę oczywiście?

Ja zrobilam jej wielka krzywde????????? Ja?? Czym - pytam??? Czym?????? I nie, nie chcialam jej go odebrac po tym jak mnie rzucil. Nie chcialam jej go odebrac bo on juz dla mnie byl przegrany po tym jak mnie rzucil i wybral rodzine. Rozumiem, ze musial chronic wlasna dupe! Chcialam tylko, zeby juz wiecej nikogo w ten sposob nie skrzywdzil i otworzyc jej oczy!

Gość małpeczka85
to ciekawe- a Ty wiesz?

Tak, ja wiem. To jeszcze bylo w czasie kiedy mieszkalem z rodzicami. Jestem dosyc spostrzegawczym czlowiekiem, po drugie on sie fatalnie kamuflowal, az czasem zal bylo patrzec;) Z tym, ze to byly krotkie romanse, 3-5 miesieczne.

Gość małpeczka85
i stąd wyrosło Twoje zerojedynkowe podejście do lojalności? to Ty najmądzrejszy jesteś Facet Idealny! czy jesteś w małżeństwie?

Gość mam to za sobą
Kochanka to wycierus - Podoba mi się to sformułowanie:):)nawet lepsze od suki......:) Nie pozdrawiam,bo brzydzę się wycierusami,zdradami i oszustwami