Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

danwo nie widizałam żadnego przystojnego bruneta w okularach :(

Polecane posty

Gość mastes
gówno nas to obchodzi

Gość ale żenada
intelekt fiku zaczął pełzać... szkoda.

Spotykałam sie keidyś z jednym brunetem bez okularów i też był przystojny, spotykałąm sie z blondynem - choć generalnei blondyni mi się nei podobają ale tamten miał to coś, zatem brak okularów nei wpędzi mnie do grobu :)

- chcący w przyszłosci założyc rodzinę, - odnoszący sie z szacunkiem do ludzi - szczęśliwy i w pewnym stopniu spełniony - potrafiacy cieszyć sie życiem - potrafiacy iść na kompromis, potrafiacy wspólpracować, dzileić z drugą osoba życie ....

"Co wy macie z tą rodziną? Nie mogę tego zrozumieć " instynkt macierzyński :) "jaki masz stosunek np do pedofilów którzy nie chcą się leczyć?" sotsunek mam negatywny :O, powinno byc przymusowe leczenie albo zaklad zamkniety

Gość Proponuje....
A ILE MASZ wzrostu ?

fubu, szanuję ludzi, ale jeśli ktoś stanowi realne zagrożenei i nei chce sie leczyc, tj. mimo swiadomosci choroby nic nei robi, bo choroba nei zagraza mu ale innym i on ma innych gdzies, to powinein byc przymuszony do leczenia poprzez zamkniecie an odzdziale zamknietym

Gość zeeenek
A moze byc bez okularow?:)

"Nie wchodzmy w to kto komu zagraża bo nikt nikomu nie zagraża dopóki nie popełni zbrodni. Chciałem przez to powiedzieć że nie jesteś idealna i także nie szanujesz ludzi " jak ktoś lata z karabinem, mimo że nie strzela to tez nei zagraża ludziom? zastanów sie zanim cos napiszesz 🖐️ ja sznauję takich ludzi, ale pewne zasady obowiązują dla dobra wspólnego i nei am to nic wspólnego z brakiem szacunku wzgledem tych ludzi

fubu, to chyba mało dziewczyn poznajesz, skoro jestem drugą :D 🖐️ fikuśna jest studentką :)

fubu nie o chodzeniu z dziewcynami pisałam, chodizło mi o to, ze to niemożliwe że nbei poznajesz dziewczyn w okularach, bo to spora część ogółu dziewczyn, no wiesz w pracy, wśród znajomych ... Masz jakeiś dziwne wyobrażenia propo dizewczyn w okularach :D:D :D