mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 3, 2012 ogladajcie tvn 24. zaraz oglosza jakas tragedie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dkvm Napisano Maj 3, 2012 ty sobie chyba juz jaja kobieto robisz:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 3, 2012 nie robie mialam wizje zaeaz cos sie stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaapytalska. Napisano Maj 3, 2012 a masz przeczucie co jutro będzie na maturze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Gołąbeczka Napisano Maj 3, 2012 http://www.voila.pl/129/wxabz/?1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaapytalska. Napisano Maj 3, 2012 brzydka ta dupa wyżej. Mniej tapety i normalny kolor włosów by się przydał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 3, 2012 w wielu miejscach w polsce nie bedzie matury jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dkvm Napisano Maj 3, 2012 co Ty za glupoty pierdolisz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 3, 2012 od jutra beda 3 dni zaloby narodowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem kobieta woda ogniem Napisano Maj 3, 2012 na poczatku traktowalam cie powaznie ale teraz to sie juz zastanawiam czy to ty, czy jakies podszywy :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty autorko sobie naprawdę Napisano Maj 3, 2012 jaja robisz z ludzi, naprawde dziwi mnie ze tracisz czas na wkrecanie ludziom takich bredni i w ogole. klamczucho glupia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem kobieta woda ogniem Napisano Maj 3, 2012 obys nie wykrakala :( nie chce zeby komus sie cos stalo!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 3, 2012 widze trumny caler pole trumien z plastiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaraz mówisz ? Napisano Maj 3, 2012 dobra, poczekajmy godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro jestes taka cwana Napisano Maj 3, 2012 a co z tym uk twoim zdaniem- widzialem, ze gdizes pisaleas ze niedlugo nie bedzie uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem kobieta woda ogniem Napisano Maj 3, 2012 powiedz, ze to nieprawda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty autorko sobie naprawdę Napisano Maj 3, 2012 ja to samo! na początku pomimo ze sceptycznie podchodziłam do tego co mowi, to i tak troche jej zaufalam. a teraz??! Jak widze, ze odpisuje ludziom na pytania, ze schudną, itd to mam ją za kretynkę. i tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 3, 2012 tych trumien sa setki poukladane rowno na trawie po horyzont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leki Ci zmienili? Napisano Maj 3, 2012 gdyby lkażdy schizofrenik mający wizje zacząl pisać w necie to by się odnaleźć wśród tego bełkotu nie można bylo odnaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem kobieta woda ogniem Napisano Maj 3, 2012 juz wczoraj nie sprawdzilo sie to co pisalas o piosence na euro i o kadrze smudy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 3, 2012 to sie stanie mam straszny przyplyw energii. to spokojne popoludnie za moment zostanie przerwane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o masz raceje!!!!!!!!!!!!!! Napisano Maj 3, 2012 www.tvn24.pl/wypadek_pod_lublinem+_23osoby_niezyja_908## Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferdynand Pryszczyc 0 Napisano Maj 3, 2012 ładna ta Gołąbeczka i piękne mądre oczy ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trumny jak na tym filmiku? Napisano Maj 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eF-fX9C7xwU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 3, 2012 a nie ma kontrowersji na temat tej glupiej piosenki> ale to nie wazne!!!! czekam przed ekranem telewizora na te tragiczne wiesci- oby sie nic nie wydarzylo widzialam czerwony pasek na ekranie tvn24 i te trumny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez wiem żeeeeeee Napisano Maj 3, 2012 http://wd8.photoblog.pl/lvp4/200905/0D/38824757.jpg co powiesz o niej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość labambamisssssssssssssssssssss Napisano Maj 3, 2012 nie słuchajcie jej, sama napisałam do niej na maial i dostałam odpwoiedź,że: będe miała problemy ze srebrnym autem (nawet nie mam prawka) i czeka mnie awans (nawet nie mam pracy;)) tiaaaaaa Albo ktoś się faktycznie podszywa,ale to idiot(k)a Straszy ludzi a wiadomo,ze niektórzy uwierza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 3, 2012 dokladnie takie same trumny nawt sie zdziwilam ze plastikowe bo posmolensu to takie jakies tekturowe pokazywali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez wiem żeeeeeee Napisano Maj 3, 2012 no wiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach