Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka78

Co zrobiłybyście na moim miejscu.Ciąża i pewien problem.

Polecane posty

Gość OMG czy to na serio?
edit nie filmy a zdjecia z nagimi kobietami

Gość Agatka78
I to właśnie jest dla mnie upokarzające.A co do mojego odejścia to on jest starszy ode mnie o 8 lat i to on raczej jęczał już 10 razy,że ja pewnie znajdę kogoś młodszego i odejdę.A ja nie odejdę,bo mi z nim po prostu dobrze...No tylko te cholerne babki...Czy one muszą być na tych zdjęciach 10 kilo chudzsze i 10 lat młodsze...Kompleksy mam z tym brzuchem i biustem ogromnym

Gość autorka jest jakaś dziwna
na pierwszej stronie czepiała się kogoś kto nazwał ją debilką, a miał rację, a teraz że nie filmy a zdjęcia, a jaka to jest różnica? Natomiast partnera boi się zapytać o cokolwiek. To są cechy niestety "ofiary" w rodzinie.

Gość jasne że nie odejdziesz
bo kto cię zechce z dwójką dzieci, każde z innym. Z jednym dzieckiem jakoś znalazłaś starego pryka, starego kawalera, co ślini się na widok zdjęć gołych bab i to jeszcze przy tobie. On za normalny nie jest i na dodatek nie szanuje ciebie.

Gość Agatka78
Jestem w związku z cudownym facetem który ma słabość do oglądania roznegliżowanych babek.A niby to dlaczego takie jak ja się zdradza.Z seksem wszystko ok.Ja nigdzie nie napisałam,że żyję ze złym człowiekiem.Jak ktoś zna życie to wie doskonale że nikt nie jest do końca czarny ani do końca biały.No on ma akurat taką przypadlość.Myślę że faceci mają gorsze.Wielu to krętacze, kłamcy,słabeusze, nieodpowiedzialni,alkoholicy i dlugo by wymieniać.Nie bronię go mówię tylko że ma wiele zalet i napewno z powodu tej jednej wady go nie zostawię .Pytałam tylko o wasze zdanie na ten temat,żeby przeliczyć głosy czy robić wojnę czy nie

Gość ncowenc
I co, jak wyszlo: robic wijne czy nie? Z tego co widze zdecydowana wiekszosc pisze robic a ty sie z kazdym kto tak pisze zaciekle klocisz.To po co wogole pytasz?

Gość do autorki..........
no to jak jestes w zwiazku z cudownym, w twoim pojeciu facetem, to wypierdalaj w podskokach i nie zawracaj glowy

Gość Agatka78
Jesli 42 letni facet to stary pryk to żal mi cię.Nie mam żadnych problemów ze znalezieniem sobie partnera,raczej nadmiar chętnych zawsze miałam.Nie jest też żadnym starym kawalerem bo żył 10 lat z laską młodszą 4 lata ode mnie i podoba się kobietom .Obydwoje jestesmy ludzmi o dość dużej atrakcyjności fizycznej ale to akurat ma tutaj najmniejsze znaczenie .I nikogo nie złapałam ani się kurczowo nie trzymam tylko kocham człowieka za to jaki dla mnie jest.

Gość ncowenc
to extra, a co z tymi zdjeciami? robic wojne czy nie?

Gość ja jestem z topiku
jasne, jasne pisz tak dalej to moze sama w to uwierzysz sfrustrowana mitomanko przygruchalas sobie kolesia, ktory w wieku 42 lat nadal jest kawalerem-tyle ze z dzieciata baba na boku i dzieciorem w drodze pogratulowac

Gość hahaha, padłam
Taka jestes atrakcyjna fizycznie, a pierwszy fagas puscił cie kantem i rznął inne dupy:D Ten twoj obecny jest tez tak atrakcyjny, ze w wieku czterdziestuparu lat dorobil sie jedynie dzieciatej baby:D wow:D

Gość Agatka78
Przecież wcale się nie kłócę tylko opisuję sytuację.A wdowa to chyba może mieć 2 dziecko z kimś innym bo z tym poprzednim to raczej trudno nie?Moja znajoma znalazła młodszego od siebie 3 lata przystojnego faceta mając 4 dzieci jako wdowa.Bo była po prostu fajną osobą i jakiś wartościowy facet to dotrzegl.5-te ma z nim

Gość Stary kawaler jak nic
A czemu on w wieku 42 lat kawaler. Nawet jak jest ateista to cywilniak chociaz mogl wziasc. Czy to taki wolny duch ze 10 lat z babka zyl bez slubu? Jesli tak to zadne cudo. jakby nie patrzec to jest stary kawaler.

Gość hahaha, padłam
A w ogole to autorko szybko ci poszło z tym facetem-znacie sie rok, a ty juz jestes w 4 miesiacu ciazy:O desperacja czy co? musialas go w dzieciaka wrobic zeby dalej z toba byl?

Gość Agatka78
Boże ale tu debile wchodzą.Boże co za bezwartościowi ludzie.Jakie na boku.Ja za niego wychodzę niedługo.Czy coś jest złego w znalezieniu sobie partnera który ma już 1 dziecko.Mamy swoje lata i mieliśmy jakies swoje zycie wcześniej.No może poza chamami i szczeniakami odezwie się ktoś normalny.Może miec odmienne zdanie byle choć odrobinę kultury

Gość Agatka78
za granicą ludzie nie maja w zwyczaju koniecznie brac slubu.On chciał zawsze miec dziecko.Ja tez zawsze chciałam drugie więc na co mam czekać...aż mi 40 stuknie?

Gość nknknknknknknknknknknknkknknkn
Ale się czepiacie. Kobieta poprosiła o radę, a Wy ją jeszcze w kompleksy wpędzacie :/ 42 letni facet jest w super wieku (no może dla 15 jeśli takie tu piszą to już dziadek, ale zakładam, ze jesteście dorosłe :)) Autorko. Jesteś atrakcyjna. Powiększające się piersi to Twój atut, ciesz się tym, bo później znów wrócą do wcześniejszych rozmiarów. Zazwyczaj meżowie mają frajdę z takich nagle powiękkszajacych się piersi żon :) Powiększający się brzuch to Skarb, to Ci tylko dodaje uroku, a nie szpeci. Ogląda te zdjecia... to w sumie nic takiego, ale skoro dla Ciebie to problem, porozmawiaj z nim o tym. Tak zwyczajnie. Skoro jest taki super, to zrozumie.

Gość fhhhhhhhhhhhhhhhhruj
Dla mnie nie fair jest ogladanie golych bab, zwlaszcza, ze typ robi to przy Tobie. Porozmawiaj z nim, skoro jest taki super, powinno to do niego dotrzec.

Gość chyba ktos tu niezle klamie
Autorka i jej "partner" to pewnie Rich i Brook z Mody na sukces, przystojni, bogaci, wspaniali i co tam jeszcze

autorko, wspolczuje ale na tym forum to malo kto sie wypowiada normalnie i z kultura niezly tekst, 42-letni facet to stary pryk, w takim razie jak nazwac 50-cio czy 60cio latka, ale jak okreslic 42 letnia kobiete? n/c ja bym radzila abys porozmawiala z twoim panem, aby nie ogladal tych golych panienek w twojej obecnosci, bo to sprawia ci przykrosc z tego jak go opisalas powinien to zrozumiec i zaprzestac, i po problemie