Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcialabym miec bliźniaczki;)

Kto ma bliźniaki?

Polecane posty

Gość Chcialabym miec bliźniaczki;)

Jak w temacie, wychowujecie bliźniaki? Jak to się stało, że macie bliźniaki? Były wcześniej w rodzinie? Nie było w rodzinie? in vitro? po terapii hormonalnej? a może jakieś inne celowe zabiegi aby powić bliźniaki (terapia jodem) lub "magiczne" sposoby? Czy bardzo cięzko jest na samym początku z dwójką malutkich dzieci?

Gość u mniiiiie w rodzinie
u mnie w rodzinie sa trojaczki, 3 dziewczynki;) w rodzinie nie bylo blizniakow, a juz tym bardziej trojaczkow

Gość ja nie znam nikogo
kto ma blizniaki

Gość ja mam bliżniaczki
i tak w mojej rodzinie są bliznięta w każdym pokoleniu.Mój ojciec maiła rodzeństwo- blixnbięta ale zmarły gdy były małe,sam spłodził bliźnięta-dwóch chłopców.Brat mojego ojca też miał blixnięta-chłopiec i dziewczynka.A w moim pokoleniu tylko ja mam bliźnięta-dziewczynki.

Gość ja mam bliżniaczki
acha w rodzinie mojego męża nie było bliźniąt.

Gość koci pazurek all
ja mam

Ja mam bliźniaki + 1 w gratisie przy tym samym porodzie

Gość ja mam bliżniaczki
no ja też jak byłam nastolatką chciałam mieć w przyszłości bliźnięta.I jakoś mi się udało.Ale już nikt w mojej rodzinie i kuzynostwo ze strony mojego ojca nie ma.Ja dzieci więcej miec nie będe ale 3 moich braci[ w tym własnie ci bliźniacy] moga jeszcze mieć dzieci i nie jest powiedziane,że i im się nie trafią bliźnięta.Pożyjemy-zobaczymy.

Gość ja nie znam nikogo
Berbec jak to +1 , w sensie spodziewalas sie jednego dziecka a urodzily sie blizniaki, czy masz trojaczki: dwójka jest jednojajowa a 3 dziecko nie od parki, dodatkowe