Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedrek181818

Poszukuję piosenki z lat 90

Polecane posty

Nie wyszedł mi prawidłowo ten znaczek chodzi o ten który wychodzi po naciśnięciu ctrl + 7 ale to i tak nie pewne on tak coś tylko próbuje kojarzyć

Gość sdfvjudshvciudshgcuvids
A jeżeli to niemiecka viva to pewnie jakiś szwabski zespół, bo wtedy oglądałam vivę namiętnie i nawet nagrywałam teledyski na vhs (tak tak to były czasy :D) ale nic nie kojarzę. Jedynie ten Mabel mi przychodzi do głowy.

Albo jeszcze Music Instructor feat Abe - Get Freaky http://www.youtube.com/watch?v=2eacxC3D4uo Tam wędrują takie dziwne stwory. Klimat znowu podobny do Eiffel 65

No i jest coś jakby katedra, tylko trzeba obejrzeć teledysk :) I klimat dośc ponury. Zawsze się bałam tego teledysku i miałam wtedy 10 lat :D

Teraz znowu po kilku godzinach dzisiejszych szukania tej piosenki jakoś tak dziwnie bardzo skojarzył mi się refren tatu tak jakby był bardzo podobny do tej piosenki ze szkieletami która poszukuje. Refren ten skojarzył mi się z tej piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=6yP4Nm86yk0&feature=relmfu Nie wiem może ja po prostu już świruje z tego wszystkiego ?

No to tez niestety nie ta piosenka ale przyjrzyj się refrenowi tej piosenki tatu myślę że to coś na taki styl pomieszany z eifelem albo mi się już pierniczy w główce za przeproszeniem ;)

natalia a możesz podać tytuł albo linka na youtube ? Bo włancza mi się jakaś główna strona jakiejś strony a nie piosenka :( Zresztą sama kliknij i zobacz. Proszę więc o tytuł lub o link na youtube :) Dziękuję :)

Gość więcej szczegółów
bo to szukanie igły w stogu siana...

Niestety nie znam więcej szczegółów dlatego liczę na to, że ktoś pamięta tą piosenkę przecież była taka popularna. A jak widzę jak inni szukają piosenek to podają tak samo malutką część teledysku sekund pięć i mają już tytuł a z moją piosenką niestety jest problem :(

Gość więcej szczegółów
pamiętasz tylko tę część teledysku ze szkieletami? może coś jeszcze dzieje się tam oprócz tego, że idą one z tarczami?

Z tego co pamiętam to te szkielety przez cały teledysk ciągle były pokazane jak idą przez świątynię tak jakby szły na jakąś wojnę. Tylko może były pokazywane co jakiś czas z innej strony przez kamerę i to tyle. Niestety nigdzie w internecie nie mogę tego znaleźć nie wiem ani jaki to zespół ani jaki tytuł ani nic tylko pamiętam mniej więcej melodię i ten teledysk

Gość więcej szczegółów
piosenka szybka, wolna?

piosenka ta kojarzy mi się trochę z piosenką ery - ameno, trochę z eifel -i'm blue wujek który mi pomaga znowu mówi że Gigi d'Agustino mu się z tym kojarzy a nie dawno stwierdziłem że bardzo mi się z tą piosenką kojarzy cały refren tej piosenki tatu http://www.youtube.com/watch?v=6yP4Nm86yk0&feature=relmfu czyli taki rytm jakby był bardzo podobny do tego rytmu co ona ciągle powtarza w kółko na przez cały refren

Gość więcej szczegółów
sprawdziłeś inne utwory Ery?

Gość więcej szczegółów
może Enigma

Enigma raczej nie ale zaraz przetrzepię jeszczę każdą piosenkę ery pokolei z tych starych albumów

Gość więcej szczegółów
słów też nie pamiętasz?

Słów w ogóle nie pamiętam ani jednego gdybym pamiętał to pewnie problemu by nie było bo w internecie jestem bardzo dobrze obeznany :) a tą stronkę co mi podałeś to hmm..trochę czasu na to potrzeba... ;)

Gość więcej szczegółów
czasu potrzeba, ale przecież samo się nie znajdzie:P

Dokładnie :) Liczę że ktoś wszystkie posty od początku przeczyta i znajdzie mi docelową piosenkę bo ja dziś po kilku latach uparłem się i siedze nad tym od rana a ja tak mam jak się uprę a najgorsze to jest to że bez efektów..ale to nic :) Liczę że się uda :) Pozdrowienia dla zainteresowanych! ;)

Gość więcej szczegółów
a może to The White Stripes - Seven Nation Army?

Gość więcej szczegółów
szkielety mają tam tarcze:P