Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan666

Wstydzę się za Polskę bo... dokończ

Polecane posty

Wstyd mi za ludzi że nie robią nic aby się przeciwstawić takim działaniom.

Gość Pyzunia 22 lata
Pyzunia 22 lata puzynio staruszko a ty kogo bardziej nienaiwdzisz żydów czy gejów?? badź uprzejmy uzywać innego nicka niz mojego zwłaszcza jak sie do mnie zwracasz :D dlaczego uważasz, że powinnam nienawidzić zydów albo gejów? to może dodaj do listy arabów, murzynów, lisbijki, SJ i rydzyka :D czemu zawęzasz pole? :P jakieś osobiste rozgrywki ? :P, :P, :P

Gość reasumator
A ja wstydze sie za tych Polakow, ktorzy wybrali najwredniejszy i najbardzie skrajny model kapitalizmu i z uporem realizuja go w Polsce. Gdzie do szkoly ida glodne dzieci. Gdzie nie ma pieniedzy na lekarstwa. Gdzie biedni sa coraz bardziej biedni, a bogaci jeszcze bardziej bogaci. Kapitalizm potrzebuje troche socjalizmu, tego czystego, prawdziwego, nieskarzonego, gdzie jest wolnosc slowa i wyznania, gdzie dba sie o tych najslabszych. I madrze realizowany kapitalizm jest na to stac.

Gość wstyd mi
za polki za granicą

Gość masło roślinne
wstyd mi ,że istnieje takie forum ,a najbardziej przerażające jest to ,ze tylu ludzi siedzi tu od x czasu i znajduje swój sens istnienia w pierdoleniu takich bzdetów ,że to jest faktycznie mozliwe tylko w polsce,to forum to jest to za co polacy powinni się wstydzić ,bo to jest zwierciadło poskiej spierdoliny

Polak za granicą prędzej wepchnie nóż w plecy niż poda ręke.

Gość miss peggy
wstydzę się za Polaków którzy mają kompleks Polaka

Gość Reasumator
Do "maslo roslinne". - Odezwal sie jeden z budowniczych tego systemu. I mysli, ze go nie rozpoznamy bo zakonspirowal sie pod "maslem roslinnym". Obluda i hipokryzja.

Gość kolorowydługopis123
miss pegy podaję łapkę 😘

Wstyd mi za patriotów na pokaz. Którzy nimi są tylko od święta.

Gość masło roślinne
:-D chłopcze jest tak samo tragiczny jak reszta,pociesz się tym ,ze twoji rodacy będą cięruchali cię zawsze w dupę bez wzgledu jaki ustrój w nim obowiązuje

Wstyd mi za państwowy brak szacunku do człowieka

Gość Reasumator
Do: "maslo roslinne".- Bzdura, to co mowisz wynika z Twoich kompleksow, albo Cie ktos bardzo skrzywdzil. I to jestem w stanie zrozumiec. Sercem jestem z Toba.

Gość masło roślinne
fuj,daruj sobie i zachowaj je dla sobie podobnych spierdolinek

Gość gwadrrrat
wstyd mi, bo nadal jesteśmy państwem "kolesi" - począwszy od góry, a skończywszy na mojej wsi z wójtem nierobem na czele i z cała jego rodziną zatrudniona w gminie. Ranczo sie kłania.

Wstyd mi za polską zazdrość odnośnie posiadania

-TO ZAZDROSNY , ZAWISTNY , MALOMIASTECZKOWY NAROD , KLEPIE BIEDE OD LAT , KRADNIE , LECZ NAJBARDZIEJ WSTYDZE SIE ZACOFANIA W SPRAWIE ANTYKONCEPCJI I ABORCJI .

Gość Upiorny 5
Pan666 ja także się wstydzę za to co napisałeś, ale będąc za granicą jestem Polakiem i coraz bardziej jestem z tego dumny:-) Kocham swój kraj,ale nie naszych polityków. Wybraliśmy więc tak mamy ot, taki nietypowy mój wpis więc myk, myk.

Gość do reasumatora
❤️ A ja wstydze sie za tych Polakow, ktorzy wybrali najwredniejszy i najbardzie skrajny model kapitalizmu i z uporem realizuja go w Polsce. Gdzie do szkoly ida glodne dzieci. Gdzie nie ma pieniedzy na lekarstwa. Gdzie biedni sa coraz bardziej biedni, a bogaci jeszcze bardziej bogaci. Kapitalizm potrzebuje troche socjalizmu, tego czystego, prawdziwego, nieskarzonego, gdzie jest wolnosc slowa i wyznania, gdzie dba sie o tych najslabszych. I madrze realizowany kapitalizm jest na to stac. ❤️ ... i za te slowa zakochalam sie w tobie od pierwszego wejrzenia. niezaleznie od plci, wzrostu i koloru skory 👄

Wstyd mi za to że pomagamy Afryce a nie potrafimy pomóc sobie.

Gość Reasumator
Do "maslo roslinne" - No widzisz, ja do Ciebie z sercem i zrozumieniem, a w Tobie kipi nienawisc do mnie i innych. Ty rowniez nie akceptujesz i nienawidzisz samego siebie.

Gość Reasumator
Do "Serduszka" - usciski i buziaki!!!

Gość Ja jestem żydem
czytam to co napisaliście

Gość taka sobie,,,,
Wstyd mi za niektóre kobiety udzielające sie na kafe