Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedojrzała

zdrada i kłamstwa

Polecane posty

Gość niedojrzała

dziewczyny, nie mam już siły, mąż zdradzał mnie 3 lata temu z nzinią, do tej pory się komunikują na gg, komórce. Kiedy do niej zadzwoniłam to była zdziwiona i oburzona. Sama nie wiem co gorsze, facet bez charakteru, kręgosłupa moralnego i oszust, czy to że kobieta kobiecie może takie piekło zgotować. czemu nie mamy skrupułów w niszczeniu rodziny?

Gość dezodorant77
mąż cie nie kocha bo jak by kochał to by cię nie zdradził a ta panna musi być dziewczyna sponsorowaną no pomyśl inna by się w kurwiła i powiedziała albo ja albo żona no weź żeby trzy lata z nim siedziała i z nim była pewni to dziwka

Gość gwadrrrat
A dlaczego winą za zdrady obarczasz kobiety? Jakby maż nie chciał cię zdradzic, to by nie zdradził. Co ma do tego jakaś obca kobieta?

Zastanawiam sie, czemu go jeszcze nie zostawilas, zdaje sobie sprawe, ze jak sie ma dzieci to nie takie proste, ale w koncu 3 lata to kupa czasu..

Gość zdegenerowanaMaupa
Nie ma czegoś takiego jak solidarność kobieca. Nie ma i już. Wieloletnie damskie przyjaźnie się rozpadają jak pojawi się para męskich portek. A co dopiero tak relacja jak Wasza, gdzie nie znacie sie osobiście. Kiedyś do mojego przyjaciela startowała młoda dziunia po 20 tce. Napisała jej, ze moze mu dać dupy, ale niech się nie spodziewa jakichkolwiek korzyści. Znam go lepiej niż ktokolwiek i wiedziałam co mówię. A ta cipka pokazała mu moje pisanie. Pewnie liczyła na to że wprowadzi miedzy nas zamęt. Nie wiem czy ja w końcu bzyknął, ale jej dawno już nie mam nawet we wspomnieniach, a my nadal bez siebie nie możemy żyć. Tak wiec nie dziw się, takie cipy nie maja żadnych skrupułów. DAmska solidarność nie istnieje. :o

Gość NipoprawnaROmantyczkaaaa
no, prawdaaa baby takie są .