Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddfsdfg

ile moze kosztowac wypad w gory dla 2 osob na tydzien np?

Polecane posty

Gość sddfsdfg

nocleg, bez jedzenia?

Gość sddfsdfg
tak duzo, nie chodzi mi o nocleg w jakichs luksusach

Gość no to liczac
od sosoby tak 50 zł na nocleg na dobe to se policz. poszukaj jakis noclegow to chyba latwo skalkulować

ja byłam od pt do pon czyli 3 doby i na 2 os 450w ttym jeszcze pies 30 za dobe ,willa w srodku w drewnie blisko krupówek

Gość sddfsdfg
a mozesz podac jak sie nazywa ten nocleg, ta willa kolo krupowek?

Gość r234234324
Wałówy w ogóle nie brałam. Da się znalezc nocleg wszędzie za 25- 30 zł, ale trzeba szukac przed wyjazdem, bo jest ich mniej, i sobie zarezerwowac, sa to pokoje najczesciej bez łazienki, czasem tez nie ma kuchni, ale czajnik elektryczny to dla mnie podstawa zeby był w pokoju, i lubie dobra lokalizacje- da się znalezc tez w tej cenie. Dojazd jest tani pociągiem osobowym- dla 2 osób to było 30 zł w jedną stronę chyba... A jedzenie kupowałam w Biedronce, bo w Karpaczu jest i tak się złozyło, że miałam blisko... W górach w ogóle to nie mem potrzeby wydwania, bo duzo chodzimy - po 8 godzin dziennie, i na szlaku nawet jakby sie chciało to sie nie da. A potem człowiek skonany...

nie wiem czy napisali ale mozna bezplatnie korzystac z sauny oraz salonu na dole

Gość marcin84xxx
ja teraz siedze w Zakopanem za 25zl za noc wiec jest tanio.Drogi jest dojazd bo paliwo drogie,alkohol tez drogi wiec 1500zl na tydzien we dwoje wydamy

Gość gość
macie jakies tanie noclegi w bialce?

Gość prawictwo pospolite 137
zalezy gdzie ten nocleg .. CZy u rolnika czy w hotelu rolnika bedzie dwa razy taniej ale warunki gorsze.. To jest tez tak ze najtaniej maja ci rolnicy ,ktorzy nie oglaszaja sie w interenecie .. ale wielu by przyjelo na noc za 30 zł

Gość gość
trzeba mieć sprawdzone kwatery to warunki będą fajne,można popytać u znajomych ja średnio wydaję 1,2-1,5 tys,2ie osoby,ale bez "bidzenia" i korzystamy z atrakcji w okolicy,ale da się taniej

Gość gość
ja bylam w obidzy ( www.obidza438.pl ) i naprawde mi sie podobalo

Gość gość
Zależy czy szukasz hotelu, czy jakiegoś pokoju niedrogiego. My byliśmy bardzo zadowoleni z Hotelu Wysoka w Krynicy Zdrój.

Ważne jest też, jakie posiadasz przygotowanie do takiego wyjazdu. Masz odpowiednie buty, ubranie? Jeśli nie, to wejdź sobie na 8a.pl, bo tam mają tego typu rzeczy w przyzwoitych cenach.

Gość Ryndol84
No to już zależy od tego gdzie zamierzasz nocować, powiedzmy że noclegi zaczynają się zazwyczaj od około 40 zł doba i niekoniecznie są tą jakieś brzydkie miejsca. Wyżywienie to już we własnym zakresie. Myślę że spokojnie w 1000 zł się zmieścisz. Więcej szczegółów na temat takich wypadów znajdziesz np. tutaj http://www.freespirit.pl .

Gość gość
ceny są przeróżne. Najlepiej dowiadywać się już w miejscu do którego chcecie jechać. Jakby co to ze swojej strony polecam http://www.usorosa.pl/ - według mnie jedno z najlepszych miejsc, fajne warunki, piękna okolica

Gość Marysia07
Cena uzależniona jest od miejsca jakie się wybiera, standardu i pakietu (SPA, wyżywienie, Skipass oraz inne atrakcje). Ja do selekcji miejsc pod względem cenowym korzystam z http://www.volare.pl/ . Osobom zainteresowanym polecam zapoznać się z cenami jakie są oferowane. Jestem pewna, że każdy tam może wyselekcjonować zakwaterowanie i dopasować pod swoje warunki finansowe.

Gość Tadeusz Nowak
W zeszłym roku w ferie zimowe byliśmy 7 dni w Zakopanym z żoną i 9 letnią córką. Za nocleg z całodziennym wyżywieniem płaciłem 90 zł od osoby. Do tego trzeba doliczyć koszt podróży, wypożyczenia nart , butów, kijów (w wypożyczalni w Zakopanym płaciliśmy 37 zł za dobę od osoby), chyba że masz własne i trzeba mieć jeszcze parę setek na inne atrakcje. Na wypad w góry na tydzień czasu, dla jednej osoby trzeba mieć minimum 1000 zł. My wydaliśmy ponad 3000 zł W tym roku też wybieramy się na ferie do Zakopanego, ale po świętach trochę krucho u nas z gotówkę, więc pewnie będę musiał pożyczyć parę złotych. Niedrogą pożyczkę ratalną z myślą o feriach zimowych znalazłem na http://www.get-money.pl/chwilowki Do Zakopanego jedziemy w pierwszej połowie lutego! :)

Gość gość TTK
Nocleg np w okolicy Zakopanego w pobliskich wsiach to 35 do 40 osoby. Czyli 490zł za tydzień drugie tyle trzeba liczyć na wyżywienie i inne wydatki. No i oczywiście trzeba jeszcze doliczyć dojazd. 1000zł to minimum trzeba wydać.

Gość gość
Ja byłam w Tatrach w pensjonacie www.pensjonatorlik.pl i nie zapłaciłam wiele. Teraz na przykład jedna noc kosztuje tam 90 złotych od osoby a miejsce jest piękne i warto tam jechać o każdej porze roku. Polecam wam ten pensjonat mają dobre ceny i miłą obsługę

Gość gość
My szukaliśmy dla siebie przyjaznego noclegu w cichej, ale bliskiej okolicy od Krupówek. Nocka z wyżywieniem w www.zakopanetulipan.pl w korzystnej cenie i atmosferze.

Gość gość
1) w pensjonacie za nocleg zmieścicie się 100 zł/dobę w pokoju dwuosobowym 2)wyżywienie - a)samemu może kosztować tyle co w domu - proste zakupy w biedronce i wychodzi 50 zł/dobę b) można jeść obiadki w restauracji to 30 zł/osobę 3)dojazd - tu zależy skąd jedziesz podsumowanie 1000zł/dobę do 2500 dodatkowo doliczasz wstępy i wejscia, jakieś pamiątki itp.

Gość Kinga1999

To też zależy, jakie góry masz na myśli. Jeśli chcesz zaoszczędzić, to nie polecam wybierać się do obleganego przez turystów Zakopanego czy Karpacza. Atrakcyjne cenowo są Beskidy - ostatnio za nocleg w Bieczu w drewnianym domku https://www.domkiwbeskidach.pl płaciliśmy około 50 złotych za noc od osoby, ale byliśmy większą ekipą - to się bardziej opłaca.