Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petard

Koko, koko, Euro spoko, piłka leci hen wysoko

Polecane posty

Przypał !!! Zespół Jarzębina...:classic_cool: Przaśny Slavek & Kartoflany Slavko musieli dostać oberwania kiszki stolcowej. Oficjalna pieśń to "Boże, coś Polskę", a maskotka to gumofilc na europalecie. Typowy wąsaty kibic-buc w sandałach i białych skarpetach z nalanym, plaskatym, konfidencko-katolickim, buraczanym, wiecznie zgrymaszonym pyskiem powinien być zadowolony.. Swojego czasu jeden z większych browarów rozpowszechniał sprofanowaną flagę POLSKI z dziwnymi mazami przypominającymi jakiegoś "ptoka" na białym tle. Logo PZPN wzbudziło więcej protestów niż owe bohomazy, powiewające na niemal każdym POLSKIM balkonie Tym razem będzie zapewne podobnie.dlatego gorąco namawiam wszystkich tych, dla których flaga POLSKI, oraz godło jest czymś więcej niż tylko tłem uzupełniającym idiotyzmy profanujące to, co istotne...a piosenka zespołu ludowego jest jedynie karczemną przyśpiewką wybraną pod wpływem alkoholowego majowego szału... Oficjalnie- chlebem i odrzutową solom, dziurawymi drogami, i wąsatymi policjantami pokażemy Europie czym jest POLISH PRIDE i ułańska fantazja...robiąc z kraju folwarczny jarmark ze stadionem narodowym w kształcie koszyka...(...) Rodacy. Nie róbmy siary... . . . . ..........................Dziękuję że mogłem się wypowiedzieć

Gość Żeberko
koko koko Euro spoko Szkop nas dymie w tylne oko

"Wygrać im się uda Ucieszy się Smuda" Czy jakoś tak... :classic_cool:

Uczucie wstydu (niestety) nie jest w stanie się przebić do naszej świadomości. Polska jest pod tym względem dziwnym kraje. Umiłowanie do prostoty i tego, co znane z dziada- pradziada, poprzez sąsiada.uniemożliwia zaczerpniecie czegokolwiek nowego. Ma być swojsko, prosto i przaśnie. Byleby tylko nie angażować w to szarych komórek... Jeżeli ktoś się nie zgadza to: "W mordę mogę dać" :( ...........ot taka ciemna refleksja

HMS kurwo. Takich jak ty to powinno się na wszelki wypadek zabijać dla dobra ogółu.

Widać że wyłażą teraz narodowe kompleksy. Piosenka miała być lekka i prosta, wpadająca w ucho i taka jest. A co może lepsze byłyby Wilki czy Feel, które nic oryginalnego by nie wniosły? A tak przynajmniej będzie doping na ludowo.

Gość to nie moj zespół spiewa
to nie mój zespół będzie grać nie zamierzam oglądać euro i sporo moich znajomym również jaka polska reprezentacja ?! jaka flaga jakie godło ? to przede wszystkim kokosowy biznes i "igrzyska" dla widzów którzy dają sie nabijać w butelkę zarabiaja na biednych a potem większośc bogaczy wydaje kase za granicą kształci dzieci kupuje domy mieszkania itd więc te gadki o patriotyzmie to tylko ściema dla naiwnych zeby sie cieszyli i byli dumi i dali jak najwięcej zarobić na sobie bo im więcej widzów kibicow tym większe szoł i wiekszy zarobek mają

"Widać że wyłażą teraz narodowe kompleksy. Piosenka miała być lekka i prosta, wpadająca w ucho i taka jest. A co może lepsze byłyby Wilki czy Feel, które nic oryginalnego by nie wniosły? A tak przynajmniej będzie doping na ludowo" Nie wiem co byłoby lepsze....ale fakt pozostaje faktem, że przyśpiewka Jarzębiny ma się do hymnu euro.... niczym pięść do oka. I o ile ja jestem w stanie przełknąć takie coś ( może dlatego, że lubię disco polo :D:D i ludowe klimaty w najbardziej wiejskim stylu ) to "zagraniczny turysta zadławi się tym niczym dziwka nasieniem.... I to bez dwóch zdań...

Ale od kiedy przyśpiewka Jarzębiny jest hymnem Euro? Z tego co czytałem to przyśpiewka Jarzębiny jest "hymnem"/przyśpiewką stadionową Polskiej reprezentacji, czyli jak podczas którychś to mistrzostw świata było "Do boju Polsko".

wiecie moze dobrze ze wybrali ten zespol przynajmniej dobrze je zapamiętamy ;D koko koko ;D

"Ale od kiedy przyśpiewka Jarzębiny jest hymnem Euro"? Czepiasz się. Oczywiście, że nie jest hymnem, bo nie może nim być.... Jest jednak oficjalnym, wybranym przez społeczeństwo manifestem bełkotliwej radości... ...... .... .. . .

Gość zenden
woleli byście któryś pozostały zespół? dziecinada

"Czepiasz się." Nic na to nie poradzę, tak już mam. "Jest jednak oficjalnym, wybranym przez społeczeństwo manifestem bełkotliwej radości..." No i właśnie tym miała być ta piosenka. A lepsza Jarzębina niż jakiś Feel :classic_cool:

Gość zenden
i to nie pomorze z grupy nie wyjdziemy jak było za benhakera

Ta "piosenka" to jednak swoistego rodzaju wizytówka.....a ta ma to do siebie, że powinna być elegancka i na odpowiednim poziomie... Jeżeli napiszesz na niej " GÓWNO " to także zostanie zapamiętana, jednak w nieco inny sposób. Czy to jest dla ciebie jasne?

Nie mam pojęcia, ale skoro wyraziłeś swoje zdanie.....to znaczy że przeczytałeś, ale nie zrozumiałeś...

Gość Tusek pojebusek
Co za kompletna żenada i katastrofa. Jest prostacko i przasnie, nie wycierajcie sobie już geby sloganem że wpada w ucho. disko z pola też w ucho wpada, a chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć jakie to szambo?

Gość zimozmiennokształtny
"wpada w ucho" bo to to samo co disko z pola, takie cos powinno sie zakopac gleboko na wsi, najlepiej zrobic getto, 20 m mury i niech wiocha wreszcie zdechnie

"No właśnie odwrotnie, nie przeczytałem, ale zrozumiałem" To tak jak Macierewicz, ale mniejsza z tym...