Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petard

Koko, koko, Euro spoko, piłka leci hen wysoko

Polecane posty

Nie trujcie dupy o jakieś wieśniary, skoro to nie jest hymn euro, a przyspiewka stadionowa, to o co się tak rozczulac, polacy i tak w niewielu meczach zagrają :D czego im zresztą życzę, szkoda że w grupie nie mamy niemców, brakować mi będzie tego upokorzenia, a potem napierdalania po meczu :D ;)

Gość zimozmiennokształtny
no niby tak Maciek, ale ten szit to jak kopanie lezącego... wisienka na szczycie kupy gówna

A czego ty się spodziewałaś po tym euro :D moje jedyne oczekiwanie to by dobra była murawa i niemcy zagrali w finale :D

"wisienka na szczycie kupy gówna" W sumie...niepotrzebnie się rozwlekałem. Wystarczyło napisać jedynie tyle:D:D

Gość nie wiem co w tym strasznego
Waka waka to niby był taki ambitny i mądry tekst czy mistrzostwo kompozycyjne czy może wirtuozeria muzyków wykonujących? To hymn Euro - masowej imprezy sportowej, który ma być śpiewany na stadionie a nie w operze. Połowa tej części Europy, którą w ogóle piłka nożna obchodzi nawet nie pofatyguje się sprawdzić co znaczą słowa, bo i po co. Przed kim niby ten wstyd?

Gość ja was nie kumam
skoro wygrał ten a nie inny zespol to znaczy ze ludzie na nich glosowali nie?? sam sie nie wybral tylko POLSKA i ludzie na nich glosujacy. wiec wyluzyjcie i czepiajcie sie tych co glosowali. a swoja droga wole ten zespol niz nudnego feela, czy beznnadziejna rodowicz :o a ta piosenka nawet mi sie podoba wpada w ucho ma prosty tekst wesola, a to ze spiewaja starsze babki w strojach ludowych to co?? to niby wstyd dla was? to naprawde cos nie halo z wami. I bardzo dobrze ze zaspiewaja! w koncu cos innego a nie nastepna gorniak czy doda :o

Marylka powinna zostać zutylizowana. Nie wiem kto miał wygrać, ale na 101% nie ten zjełczały pastisz...

Gość felek90
tu jest stronka jakiegoś zespołu jarzębina chyba dłużej istnieje od tych od euro spoko