Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgiełka nad ranem

Czy żałowaliście kiedyś utraconej miłości?

Polecane posty

chokolokoo to na co jeszcze czekasz? pytanie retoryczne Blondyneczka 85 Wypraszam sobie panienko. Pohamuj swój ostry język.. ok? To, że wbrew mojej logice wybrała innego nie daje mi prawo i nikomu innemu tak Ją nazywać!! Trzeba uszanować decyzję osoby która się kocha. Tak więc daru sobie te swoje morały.

Gość chokolokoo
no wlasnie nie wiem.... :( moze na to ze mu sie odmieni. Tak tak jestem glupia. Wiem ze jestem naiwna, sam mi to powiedzial. A to ze jestem glupia slyszalam juz od wszystkich naokolo. Ale wiem ze po nim nie bede juz chciala zadnego faceta, tak mi ich obrzydzil.

Gość chokolokoo
wiem co teraz robie...po prostu sie do niego nie odzywam. to trudne i boli. ale juz nie mam sily i wole sie zajac soba. mam egzaminy do zdania

widzę,że coś w tym jest... jak facet wam nadskakuje to to wykorzystujecie i gościa olewacie... jak zaś jest arogancki i robi wam na złość, gonicie za nim jak sroczka za błyskotką... a potem, że to nasza wina, tymczasem same pchacie sobie głowę pod topór...

Gość chokolokoo
tak juz jest. Faceci robia dokladnie to samo

właśnie odbiłaś piłeczkę, nie cierpię tego... odbicie piłeczki rozumiem w ten sposób - podam przykłady: masz "pypcia" - ty masz większego.. robisz to źle - ty wcale nie potrafisz.. itp. itd.

Gość gosip gus
pytanie jest głupie z definicji. Jak można utracić miłość skoro ona jest nieskończona i trwała do końca życia?:P

Gość chokolokoo
jestes dziwny. Mialam pozwolic tobie na biadolenie typu "wy kobiety zawsze..." ? no chyba nie jest to za madre. Faceci robia tak samo, to nie cecha kobieca. Tylko ogolnie ludzka.

dobra, nieważne.. wniosek jest prosty nie ma sensu się wiązać... proste, praktyczne, bezpieczne, logiczne, wygodne... reszta niech tkwi w swoich błędach do końca swoich dni udając, kłamiąc, matacząc, marząc o wolności... ja ją posiadam i nie pozwolę zmienić tego stanu rzeczy

Gość mgielka nad ranem
I jestem...późno, a tu sie cicho zrobiło :) Właśnie wyszedł...powiedziałam co mi leży na sercu, troche ostro, nigdy tak nie mowilam, jak skonczylam byla chwila ciszy...dluzsza chwila...ostatecznie sie pogodzilismy...dobrze nam sie pozniej rozmawialo, przytulil sie i po chwili usnelismy... Ale nie wiem czy to nadal milosc? :( Nie wiem, nie wiem...to jest najgorsze :(