Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcuk niesmialek

Jak stac sie smialym w stosunku do kobiet bedac facetem po

Polecane posty

Gość fcuk niesmialek

Wiem ze dla niektorych to moze smieszne, ale jestem chorobliwie niesmialy. Nie potrafie poderwac czy zagadac do dziewczyny. To chyba kwestia wychowania. Przez tak dlugi okres nie bylem w zwiazkach, przez to nie jestem doswiadczony. Ciezko mi bedzie stworzyc normalny zwiazek. A poza tym facet bez doswiadczenia to dla dziewczyny gorszy "material". Do swojego stanu sie nie przyznaje, jednak znajomi wiedza jaki jestem - czasami mam przez to nieprzyjemnosci

Gość maestro89
Mialem ten sam problem, ale mienlo mi to ;) A stalo sie to za sprawa mojej znajomej, ktora spotkalem po latach. Do tego dnia bylem 22 letnim prawiczkiem ! Przyjechala po mnie samochodem, poszlismy na dlugi spacer, potem siedzac w samochodzie zblizylismy sie do siebie i stalo sie...;) ktos powie ze jak na 1 raz to bylo byle jakie, ale.... mam to gdzies ;) bylo super, a co najwazniejsze to po tym wydarzeniu stalem sie smialy jak nigdy ! Moja rada, nie szukaj juz idealnej dziewczyny, aniola. Rozejerzyj sie do okola w srod znajomych lub w internecie, znajdz jakas zgrzana dziewuszke i zdobywaj doswiadczenie (zarowno w konktaktach damsko-meskich jak i w lozku) a na wymarzony zwiazek przyjdzie czas ;) Moj obecny problem z kobietami jest taki, ze nie moge sie zdecydowac pomiedzy 2 dziewczynami :)

Gość fcuk niesmialek
chyba skoczę :( ale najpierw zrobię to o czym marzę od lat - spróbuję smaku ludzkiej kupy.

Gość Wyglupiasz sie,
Czy na powaznie z ta Niesmialoscia i kupa?i dla czego tak dlugo czekales?

Gość co za pytanie
to moze improwizuj, na poczatek skocz do klubu go-go I skosztuj pipy, przeczesz zebami jej wlosy lonowe, skosztuj zycia, dto doda ci pewnosci siebie

Gość tam wyzej byl podszyw
;-)