Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzice swoich pociech

Co rodzice by zrobili jakby się dowiedziało że ich dziecko nie chce miec dzieci?

Polecane posty

Że córka w wieku 18 lat wysterlizowała się Że syn w wieku 18 lat dokonał wazektomii Potem dziecko ma 33 lata, jest szczęśliwe że nie ma dzieci a rodzice domagają się wnuków

Gość taka jedna babcia
Ja tam bym się cieszyła będąc w tej sytuacji w jakiej obecnie jestem. Moje dzieci sprawiły sobie dzieci nie mając pracy, płacy, ani mieszkania. I jak mogę pomagam im, a wolała bym, żeby się ustawiły najpierw z dobrami wszelkimi materialnymi, co by swoim dzieciom przyszłość zapewnić, a nie jakąś nędzną wegetację. Co innego, gdybym miała forsy jak lodu. Pewnie wtedy mój punkt widzenia byłby inny. A na razie twierdzę jak powyżej, nie naciskała bym ich. Co mają rodzice do tego, by wymagać wnuków? Toż to jakieś nieporozumienie. Nie chce, to nie, jego sprawa. Niech sobie układa życie jak chce.

Jesli masz syna i corke To wiesz ze dzieciom syna powinnas kupowac troche wiecej zabawek i slodyczy, by pomoc synowi w utrzymaniu rodziny. Natomiast jesli masz corke to jej sie pomoc nalezy w mniejszym stopniu, niech ma wymagania od rodzicow swojego meza :)

Ja np. nie będę miał dzieci i jestem szczęśliwy. Ten kto zgadnie dlaczego dostanie ode mnie paczke papierosów