Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaprawde powidama wam

Unikajcie samolotów. W ciągu 72 godzin nastąpi wielka katastrofa

Polecane posty

Gość zaprawde powidama wam

Byłam w transie. Widziałam ludzi, widziałam krew. Unikajcie samolotów.

Gość MeineLifeMaindead
Aha..spoko,nawet nie odważyłabym się wsiąść do samolotu, chociaż to byłaby cudowna śmierć, szybka i bezbolesna...zastanowie się...

Ja ci wierzę, też potrafię przewidywać przyszłość, np większość sensownych nowych postow już kiedyś widziałem, a może to my piszemy w kółko to samo aż do znudzenia ;) a tak serio i tak samolotami nie latam, nie stać mnie na ten luksus ;)

Gość ewqewqewqeq
Coś się dzieje złego, i to nie przypadek że spadł juz trzeci samolot w ciągu niecałego tygodnia. Pierwszy w niedzielę, drugi we wtorek, trzeci dziś. :(

ooooo a wiecie ze mi sie snila katastrofa :D ;) trzesienie ziemi, tsunami, obsuniecie ladu ale bylam spokojna w tym snie, stalam tylko i spogladalam na to co sie dzieje wiec bojta sie ludzie :D

Gość tak to widze
dzis rozbiła się awionetka 2 ludzi nie zyje ,ale duzy wypadek lotniczy dopiero przed nami już drugi dzień mam straszne -przeczucja.......mam nadzieje ze sie mylę,i moze go nie będzie

yyy pierdolneła w próg ;) ? (nie gadajmy o tym dzieciaku) proszę o inna wróżbe, może czy polacy wyjdą z grupy na euro 2012? Odpowiedź brzmi NIE! :D teraz wierzysz w mój dar ;) ?

Gość ewqewqewqeq
bo w polsce takie stare graty lataja zreszta co maja jakies glupie 3 wypadki samolotowe do tego ilu ludzi ginie dziennie w samochodach? Czyli od tego tygodnia zaczeły latac stare??? Co ty gadasz, zastanów się. Kiedy był poprzedni wypadek awionetki? Bo ja zalazłam że 1. 10. 2011. nie pisze tego w kontekście: ile ludzi ginie... :(

Gość 898iuoiu
ZDŻ ty głupia kwoko hahaha :D nie masz zielonego pojęcia o samolotach, po co pieprzysz te swoje herezje?? :D:D:D

no i co te wypadki awionetek maja przepowiadac koniec swiata czy co? zwykly zbieg okolicznosci, pogoda sie zrobila, weekendowy maj to ludzie zaczeli latac. ja pierdole.. maciek --> przekonales mnie ;)

Gość ewqewqewqeq
nie koniec świata, ale to co wiele osob prognozowało na 2012: przebiegunowanie ziemi. Pole magnetyczne zaczeło wariowac i zakłóca prace urządzeń pokładowych. Czy wiedza was boli, tylko o szminkach chyba potraficie dyskutowac i robieniu ciasta co niektóre

Gość tak to widze
UKRAINA zostanie mistrzem ,POLACY jeszcze nie wiem ,w sobotę wam podam jakie mają szanse na awans ......

no racja u Was jest goraco od kilku dni a u mnie zimno i huragany.. wczoraj traba powietrzna przeszla za moim oknem

Gość ewqewqewqeq
dziwne odgłosy sa slyszane na całej ziemi od marca, i wg wielu naukowców to tez związane z przeiegunowaniem. zreszta spadły 3 w ciągu niecałego tygodnia, co będzie dalej... :(

ja tam zadnych odglosow nie slyszalam za to widzialam 2 razy to niby ufo co bylo widziane w Jerozolimie

Gość tak to widze
lady-jezeli mieszkasz w Portugali to lepiej zrobisz jak zmienisz miejsce zamieszkania i wyjedz z tego przeklętego kraju on jest skazany na zagłade ...........

czy ja wiem Portugalia to kraj katolicki, nie pseudo katolicki jak w Polsce tutaj sobie ludzie noza do gardel nie wkladaja ( ogolnie piszac, bo wyjatki wszedzie sa ) ja bym sie tam bala o Polske jezeli jakas zaglada ma byc, bo to kraj w ktorym wiekszosc ludzi to zawistne krowy ( przepraszam za wyrazenie, ale takie mam niestety wrazenie i bardzo ubolewam nad tym.. )

to nie jest żart ja przepowedziałam 3 katastrofy w ciagu kilku dni i faktycznie przepowiadam dalej- samoloty zaczna spadac jak muchy a nikt nie bedzie wiedzial dlaczego!!!!!!!!!!!!!moze nie w ciagu 72 godzin ale w najblizszym czasie

ty moja droga przepowiedzialas duza katastrofe nieznanego rodzaju po ktorej miala nastapic zaloba narodowa, czytalam cos o twojej wizji trumien az po horyzont czy cos w ten desen, mialo to nastapic wlasnie dzis.. a pozniej ta katastrofe owej malej awionetki podpielas pod swoje wizje.. zartownisia .. ;)