Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaprawde powidama wam

Unikajcie samolotów. W ciągu 72 godzin nastąpi wielka katastrofa

Polecane posty

Gość chyba takie greckie
dobranoc

Gość tak to widze
tak znajomi moi ,też wracają to wy nic nie wiecie ze w okolicy florydy są coraz częstsze wstrząsy tego nie podają praktycznie w zadnych gazetach jest blokada informacji ,mam znajomego w stacji geofizycznej satelitarnej w Belsku k.Grójca tam tez mają blokadę informacji ale wiem od niego ze aktywność trzęsien ziemi w tamtym rejonie się mocno nasiliła i to nie tylko tam a to jest wstęp do totalnego kataklizmu przewidują ze w najlepszym przypadku 3 stany ulegną całkowitemu zniszczeniu kilkadziesiąt mil ludzi........

Gość ewqewqewqeq
nie chce wywoływac paniki? Ale czemu nie ma o tym w internecie? A jakie rejony sa zagrozone ?

są na tym świecie ludzie wykształceni dostatecznie żeby stworzyć bombę atomową i ciągle przy tym wierzą że po śmierci dostaną w nagrodę siedemdziesiąt dwie dziewice... Więc nawet nie dziwie się wam za bardzo jak możecie wierzyć we wróżki - albo nawet w to że same nimi jesteście ;-) Nie jesteście pierwsze które dały się nabrać przypadkowi.

Gość ewqewqewqeq
ja jestem sceptyczna, ale wierze w to, co widze. Jak Jackowski potrafi po powąchaniu kurtki stwierdzic, gdzie dokładnie znajduje sie ciało, i to ciało w tym miejscu potem policja znajduje, to musiałbym byc totalna idiotka zeby ten fakt negowac.

Gość tak to widze
wystarczy wziąść pod uwage częstotliwosć małych trzęsień ziemi które wystąpiły w tym roku nawet w Polsce my tez jesteśmy na styku płyt sejsmicznych-zagrożone -południowe stany usa,cały pówysep apeninski -wybuch wezuwiusza spowoduje kataklizm i potężną fale tsunami ,holandia ,portugalia,uk praktycznie północna europa totalnie zagrożona ,afryka też ale indochiny ,japonia ten rejon-tod i niestety to nastąpi już niedługo to tak jak przy wybuchu bomby A powstanie reakcja łańcuchowa [efekt domina]

Gość PoWiEdZ PrOsZe
czy 26.05.12 ok. godz. 20:15 - 23:45 i 02.06.12 ok godz. 10:30 - 12:00 Moge leciec spokojnie? Nastraszylas mnie :( Badzo sie boje :(

Gość wierze że
ja jej wierze, mówiła że Meat Loaf umrze na raka, a teraz pacze i co widze, moze i to nie jest Meat Loaf ale tez znany artysta amerykanski, raper z zespołu Beastie Boys

Gość ufam i weirze coraz bardziej
jestem przerażona :-( niechby się działo co chce, bylebym tylko była wtedy blisko mojego przyjaciela :-( jest mi njabliższy... a on niedługo wyjeżdża do francji na parę miesięcy :-( mam przeczucie-miałam wizje jeśli masz litośc nade mną błagam powiedz, ze loty do i z francji w najbliższych miesiącach sa bezpieczne :-(

Gość sahvfhjsahvjsa
targanie szp

Gość podnooooooooszę
up

Gość 453534534534
ciekawe czy ktos w Polsce latał dziś awionetkami... :p Bo ja bym się posrała ze strachu

Gość podnooooooooszę
czemu nie ma autorki, czy pisała, ze już nie wejdzie tutaj?

Gość meexxo
autorka leciała dzisiaj awionetka:classic_cool:

Gość ddddddffdddd
up

Gość ofekgjkbj
zdaje się, że ktoś ostatnio podpuścił autorkę ,mianowicie zapytał o to,czy znajdzie żonę po czym ona coś mu przepowiedziała a on po "przepowiedni" oznajmił,że jest gejem :D i pokazał tym samym ile warte są jej wizje :classic_cool: niestety łasych na gusła pelikanów nie brakuje :o

Gość ty też nie jestes najmadrzejsz
to co ze jest gejem. i ty i on nie macie pojecia jak sie zycie ulozy, byc moze wlasnie zajda takie okolicznosci ze bedzie chcial to ukryc i dla niepoznaki ozeni sie!

Gość zaprawde powiadam wam ...
Dziś rozbije się kolejny samolot.

Gość kujawkopmorskie
wy szmaty to ja zapowiedziałam katastrfoe samolotu w lesie a teraz nie widzę nic, bedzie spokoj przez najblizsze pare dni, a potem podsumowanie ile osob zgineło na szosach i w wodzie no i wyjdzie ponad 300zwłok ale to bedzie zaniżona statystka

Gość Rensolma
chyba taki do sklejania

Gość kujawkopmorskie
zdż ma racje, ludzie sie nudzą w wolne dni, latają starymi awionetkami a te spadają, w dodatku bogaci mają taką rozrywkę że chcą sobie latać,a nie potrafią, bo już symulator komputerowy to dla nich za mało i dobrze niech giną! niech sie nauczą że samoloty służyć mają ważniejszym celom (transport, pomoc rannym) niż rozrywka!

Gość Rensolma
chora jesteś hmmm,to by sie nawet zgadzało...

Gość fgfgfggfgf
sluchaj kretynko szanse że spadnie to 50:50 spadnie albo nie spadnie nie myśl że jak spadnie to ogłosimy cie prorokiem ha ha ha zapraszam do oglądania filmiku http://www.youtube.com/watch?v=f7rq6M4wAxk

Gość a ja wam powiadam
że dzisja dużo śnientych ryb wypłynie

Gość zaprawde powiadam wam
przed chwila wpadłam w trans i miałam delirke i musze wam oznajmić samolot który spadnie właśnie wystartował

Gość PoWiEdZ PrOsZe
czy 26.05.12 ok. godz. 20:15 - 23:45 i 02.06.12 ok godz. 10:30 - 12:00 Moge leciec spokojnie? Nastraszylas mnie Badzo sie boje

Gość hermina z grodu kraka
Czy jesteś pewna, że ta wizja dotyczyła maja ja widzę krew w czerwcu, duże miasto może Kraków może Warszawa. Krew i panika, wiele języków, metal dookoła i woda...nie wiem czemu woda może Ty rozumiesz?

Gość znachorkaaaa
To chyba zbliżająca się dziś w nocy tzw. wielka pełnia księżyca ma wpływ że coraz wiecej ludzi ma wizje.