Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaprawde powidama wam

Unikajcie samolotów. W ciągu 72 godzin nastąpi wielka katastrofa

Polecane posty

mam przeczucie-miałam wizje ma dużo racji Sama miewam często wizje i wiem(może nie za trzy dni) że z powodu upadków samolotów przez wariacje magnetyzmu ziemi i wulkany lub wulkan, zaczną plajtować linie lotnicze, potem duże firmy, koncerny, dojdzie do hiperinflacji dolara i hiperkryzysu przy którym wielki był pikusiem. Wskutek tego dojdą do władzy w niektórych państwach nieodpowiedni ludzie i w przeciągu dwudziestu lat dojdzie do III wojny światowej, w której zginie 3 i pół miliarda ludzi. Po tej wojnie europa odtworzy unie uropejską która w przeciągu kilku lat stanie sie państwem federalnym i jedynym supermocarstwem na świecie. Wszystkie te zdarzenia będzie zwiastowało juz wkrótce wybuch Betelgezy i wielka kometa 2013. Ogólnie nasza cywilizacja i gatunek będzie istniał jeszcze tysiąc lat. Potem natura na Ziemi zamaże wszelkie ślady działalności człowieka na tej planecie.

to że nie jesteś prawdziwą jasnowidzką jest oczywiste, mnie bardziej interesuje to czy sama w to wierzysz czy po prostu próbujesz przekonać do tego innych :D

How many plane crashes occur each year? According to the National Transportation Safety Board, there were 1474 accidents in 2009, 272 or which were fatal. You can find a statistics on crashes at the National Transportation Safety Board website http://www.ntsb.gov/aviation/Table10.htm prawie codziennie spada gdzies samolot ze skutkiem smiertelnym.

Gość tak to widze
zrozumcie jedno -----zaczyna sie tsunami na oceanie atlantyckim u wybrzezy A.P i zmierza w kierunku europy z poczatku ma wysokosc ok 1 mi teraz pytanie jaka będzie wysokość fali tsunami jak dojdzie do wybrzeży europy !!!!!

zono domowa ja ci tylko pokazuje ze dzis spadlo conajmniej 6 malych samololow a mam jeszcze kilka na liscie tylko musze przeczytac. moze faktycznie zaczyna sie cos dziac i takich wypadkow bedzie coraz wiecej, zanim ludzie pokojarza fakty moze byc za pozno .

Gość a ty chcesz na siłę być
wróżbitką, a nie trafiasz, ciebie coś piecze? Miała być katastrofa w te wolne dni i co? Coś się stało? To powiedz coś o mnie prawdziwego?

ok tylko zeby potem nie było ze a nie mówiłam. macie 4 samoloty w kilka dni. a na swiecie znacznie wiecej - jak wam jutro atr spadnie kolo domu to nie mowcie ze was nie ostrzegalam , ale jak znam zycie ze jak wam nawet spadnie to powiecie zbieg okolicznosci bo tacy sa ludzie - zamiast sie zastanowic i ostrzec jak najwieksza liczne zeby uwazali podczas podrozy to beda sie smiali

ja sie nie smieje, ja tylko jestem sceptyczna bo poki co nic ciekawego nie przewidzialas, jakies male samolociki z 2 zabitymi nie robia na nikim wrazenia. wieksze szanse mam na to ze jutro rozbije sie samochodem na drzewie niz ze wleci we mnie samolot.. no sorry..

Gość ewqewqewqeq
Bez wrózbitów widac ze coś nie tak. Nie damy rady obliczyc, ile samolotów dzisiaj spadło, niektóre spadają w mnie cywilizowanych rejonach i moze nie byc o tym we wiadomosciach. Ale w skali kraju- trzy w ciągu 5 dni??? A poprzedni- pół roku temu?

Gość HMS..SCDS..Petard
Ciemnota

Gość asia z podlasia44
'' 01:02 [zgłoś do usunięcia] aknamazS mam przeczucie-miałam wizje ma dużo racji Sama miewam często wizje i wiem(może nie za trzy dni) że z powodu upadków samolotów przez wariacje magnetyzmu ziemi i wulkany lub wulkan, zaczną plajtować linie lotnicze, potem duże firmy, koncerny, dojdzie do hiperinflacji dolara i hiperkryzysu przy którym wielki był pikusiem. Wskutek tego dojdą do władzy w niektórych państwach nieodpowiedni ludzie i w przeciągu dwudziestu lat dojdzie do III wojny światowej, w której zginie 3 i pół miliarda ludzi. Po tej wojnie europa odtworzy unie uropejską która w przeciągu kilku lat stanie sie państwem federalnym i jedynym supermocarstwem na świecie. Wszystkie te zdarzenia będzie zwiastowało juz wkrótce wybuch Betelgezy i wielka kometa 2013. Ogólnie nasza cywilizacja i gatunek będzie istniał jeszcze tysiąc lat. Potem natura na Ziemi zamaże wszelkie ślady działalności człowieka na tej planecie.'' A to ciekawe. Bardziej długoterminowe. W sumie przez wielki kryzys hitler doszedł do władzy. A przecztaliście nick tej użytkowniczki od tyłu??

eh, jakby ludzie się uczyli matematyki i wiedzieli co to jest wariancja czy rozkład statystyczny to by nie pierdolili głupot mówiąc że jak spadną cztery samoloty to się koniec świata zbliża...