Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mimitka

Jaki bukiet od tej sukni?

Polecane posty

Gość mala mimitka

Już niedługo wychodzę za mąż, a nie potrafię się zdecydowac na żaden konkretny bukiet. Moja suknia to: http://www.kellyprom.com/images/large/sincerity/sincerity-4508.jpg A z bukietem mam problem. Zastanawiałam się nad czymś takim: http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/1331382494_Czerwone-roze-biale-frezje.jpg Ale jak sobie zestawiam te dwa zdjęcia to średnio do siebie pasują. Może podpowiedziałybyście mi co wg Was pasowałoby do tej sukni? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

Gość preferr
Gość mala mimitka
dzięki dziewczyny podobają mi się białe bukiety - ale zastanawiam się czy z białym bukietem nie będę wyglądac jak biała beza ;) spodobały mi się jeszcze te czerwone anemony- nie widziałam ich nigdy w takim kolorze a sa śliczne

Gość ala202020
A ile masz lat??

Gość preferr
niebieskie wg mnie odpadają

Gość kamalunaka
no wlasnie to zalezy ile masz lat, czy jestes blondynka, brunetka, a moze ruda;p no od figury... gruba nie wybiera duzych bukietow, ale w zdecydowanym kolorze, szcupla moze sb na wszystko pozwolic, ale ladnie wygladalby taki delikatny. czerwony kolor bd ladnie wspolgral z sukni, a jakis jasniutki nada Ci dziewczecego uroku. to tak ode mnie;p

Gość polecam peelingi, mikrodermabr
od prefer w 1 wpisie te dwa ostatnie bardzo fajne:) zalezy w jaki m klimacie, kolorach chesz slub i jaki kolor do CIebie & suknii fajnie pasuje

Gość mala mimitka
mam 29 lat, włosy ciemny blond- będą spięte najbardziej pasują mi własnie kolory: czerwony i niebieski a rozmiar zazwyczaj noszę 40 - także jakoś strasznie gruba nie jestem wiem, że na pewno nie chcę kaskadowego bukietu tylko mniejszy