Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_17

Mam pytanko:)

Polecane posty

Gość Marta_17

Jak faceci czyją stosunek w prezerwatywie czy nie sprawia to im mniej przyjemności ?

Gość Pawelek oo
a jadłaś kiedyś cukierka przez opakowanie? a tak na poważnie - kupujesz super cienkie, i tylko psychicznie wiesz, ze tam jest gumka

Gość Marta_17
Ja w sobie bynajmniej to czuję że mój chłopak ma gumkę i jemu to nie sprawia żadnego kłopotu ale nie wiem czy innym osobom to może sprawić kłopot.

Gość nieobrzezany
no tak skoro masz 17 lat to trudno zebys miala ich duzo :) A co chcesz jeszcze wiedziec to moge sie podzielic swoim doswiadczeniem.. a troche go mam ;)

Gość Marta_17
He to jeżeli masz takie doświadczenie to i zapewne jesteś dużo starszy ode mnie :)

Gość nieobrzezany
heheh no az tak duzo to nie Marto :) jeszcze zony i dzieci nie mam wiec wiesz... a lubisz sie kochac ze swoim chlopakiem ? podoba ci sie seks z nim ?

Gość nieobrzezany
nie no poprostu niekazda czuje przyjemnośc na początku z tego co wiem,mialem dziewicę i wiem że za pierwszym razem to dla niej nie byla zadna przyjemnośc tylko ból, pozniej jeszcze przez jakis czas ja bolało i dopiero po iluś razach ustąpiło...

Gość Marta_17
He he nie byłam inna na początku więc to samo czułam co napisałeś ale z czasem wszystko nabrało innych barw i kolorów:) Co do mnie to nie czułam aż tak strasznie bardzo jakiegoś bólu lecz tylko miałam lekkie krwawienie.

Gość nieobrzezany
hmm no tak, roznie to bywa u was. a jeszcze dopowiem, że jak robię to bez gumki i chcę to wtedy staram się nie wstrzymywac i szybko dochodzę zeby do muszelki nic nei wplynęło, czyli taki szybki numerek niektore to uwielbiaja, ja wtedy kończe na jej brzuszku albo piersiach i jest fajnie. W gumce bardzo rzadko dochodze tak intensywnie