Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Moim jedynym życiowym celem teraz

Polecane posty

jest znalezienie pracy nawet za marne 1200 złotych netto na produkcji. Dostałem już dwie oferty cooper - myślenice eurosnack - dobczyce Która z tych prac wydaje wam się bardziej korzystna. Cooper - większe zarobki ale praca na 3 zmiany od 6-14, 14-22 i 22-6 od pn-ndz a eurosnack prace na jedną zmiane od 7-15 od poniedziałku-piątku

Gość malaga tikitaki i kasztanki
a co z wawlem?

Wawel jest gówno warty. Pracowałem tam dwa tygodnie i zostałem zwolniony. Za drugim razem kiedy pisałem że zostałem z powrotem przyjęty zmyśliłem to. Ale w grudniu z wawla poleciało 50 osób, w styczniu drugie 50, w lutym trzecie 50, w marcu 35 osób, w kwietniu 40 osób i wczoraj jeszcze 10 osób które próbowały wyprowadzić z budynku wyroby gotowe.

Do eurosnacku dzwoniłem już to powiedziano mi że dają umowe na umowe zlecenie ale po pierwszym miesiącu nikogo nie zwalniają, dopiero jeśli ktoś nie wyrobi się w ciągu 3 miesięcy. Praca dość dobra nawet.

Ale cooper, no właśnie cooper. Z tego co wiem to człowiek idzie robić na produkcje a wysyłają go na jakieś konkursy, taka osoba przechodzi testy a potem zarobi tam 2,5 tysiąca na rękę. Ale jednak to trochę zajełoby czasu.

słuchaj hiszpanin, myślę, że jesteś właściwą osobą na taką propozycje - co sądzisz o zbiorowym samobójstwie? czy ty naprawdę masz takie niskie oczekiwania od życia?

A wy co byście wybrali eurosnack???? czy cooper. Teraz mieszkam w barakach w Stojowicach więc do eurosnacku mógłbym iść na nogach a do Coopera musiałbym dojeżdżać.

mam więsze wymagania od życia ale skoro na chwilę obecną jest to niemożliwe to trzeba coś zmienić i iść najniżej. Chciałem już robić kariere w gastronomii, w show biznesie, w mediach, w prawie, itd. Ale teraz potrzebuję pieniędzy. Ja nawet na karte do telefonu nie mam, itp. Teraz mam problem między eurosnackiem a cooperem, wiem że oferty pracy są nienajlepsze ale zawsze jakieś są.

I nie uważam tego za przegrane życie. Po prostu w życiu nie wszystko układa się tak jakby człowiek chciał.

Gość ech.............///
Chłopie wymyśle kafe ale pierdolisz... Po 1 wawel rozrasta się co kwartał. Co kwartał podwaja zyski. Wiem bo pewien kierownik to mój znajomy i byłem u nich i z ciekawości pogadałem. A jak kradniecie to wyjednują i tak powinno być!!!!!!!!!! Złodzieje Myślisz że gdzie indziej cię nie wyjebią ??

Człowieku to jesteś w błędzie. Ostatnio ciągle zwalniają coraz to inne osoby ponieważ biedronka i inne firmy zwróciły im towar.

Gość koko czoko spoko
meksykanin, ciebie wyrzucili bo byłes zbvyt niedojebany nawet do takiej roboty dla połmozgów z innej tez cie wyjebia, zobaczyz :)

Gość ech.............///
Pierdolisz od kąd mają nowa fabrykę to tak jak pisałem każdy kwartał to podwojenie zysku i podwojenie liczby pracowników. Jedyne zwolnienia jakie wiem to że kierowców wyjebali. I z produkcji za kradzieże. Wiec o czym ty mówisz ?? ze może 50 osób zwolnili przy 1 tyś pracujących?? Zejdz na ziemie debilu.

Sam jesteś debil Teraz im się nie układa bo zwolnili 10 osób za kradzież i 50 osób po prostu zwolnili w grudniu, gdy zamówienia im się skończyły. Zresztą każdy już z nich rezygnuje a debil to Cię robił.

Gość koko czoko spoko
bo i tak sie do niczego nie nadajesz, niec psuj firmom renomy swoim partactwem

Gość ech.............///
Głupi jesteś... Po 1 automatyzacja jest ogromna. 10 lat temu robiło tam 2,5 tyś ludzi obecnie niecały 1 tyś. magazyn budują 3 nowy w tym roku. Stawiają na mechanizację. Nikt nie jeździ starymi wózkami spalinowymi tylko wszystko elektryka. A produkcja upraszcza się do wsyp pół produkty. Więc sory jak chcesz tu szpanować wawlem to sie przejedziesz. Bo ja nie jestem pracownikiem ale dużo wiem. A wątpię że za jakiś czas nie będzie tu jakieś dziewczyny z produkcji. Tak że sory 50 osób to każda szanująca się firma w ciągu roku wywala. Czy to dell czy to duża hurtownia

Gość aw1qwe
jak się pracuje na produkcji to nawet sobie jednej czekoladki buchnąć nie można ? :P

Gość ech.............///
Dokładnie... W dodatku zasadę macie prostą. Możecie wpieprzać ile chcecie ale nic nie wynosicie. Nie pracujesz = wypierdalasz. To nie firma z prlu. Czy gmina gdzie pije się kawe.

To możesz teraz zadzwonić do wawla i się spytać? dać ci nr deklu? Jeść można ile się chce na terenia zakładu ale oni to całe pudła wynosili stamdąt.

Gość ech.............///
Tak jak napisałem jedyne czego im nie wolno to wynoszenie czego kolwiek. Kontrola przy we i wy z zakłądu. masz co kolwiek bez przepustki = do widzenia. Kamery monitorują. Stoisz 30 min = do widzenia. I tyle. Stał pewnie i go wyjebali albo chciał wziąć czekoladki mamie

Gość koko czoko spoko
ekszkn uspokj sie strzepie ŁD

Gość aw1qwe
czyli można szamać pracując ale już do domu brać nie można ? :D

Gość koko czoko spoko
tak można wpiertalac podczas pracy :D

Gość ech.............///
No i o co ty masz kurwa pretensje ?? Kradli tak?? Na ich miejsce jest 100 tki chętnych tak?? Więc po co mówisz że wawel zwolnił Sam by nie zwolnił jakby nie kradli. Jak ktoś napisał psujesz imie pracodawcy. Teraz by cie tylko do wawla pasowało podpuścić i do końca życia byś karę płacił za pomówienie.

Gość ech.............///
Nie można ale za to mają np po 1,5 pln opakowanie do kupienia z bliskiego okresu terminacji. Tak czy siak firma jest uczciwa a nie prl gdzie nikt nic nie robi. Za każde wypracowanie więcej premia. Za każdą nadgodzinę kasa. A po prostu gówniarz myślał że nic nie będzie robił i mu za to zapłacą.

ech :/// a co ty tak wawla bronisz? ja nie psuje wizerunku pracodawcy to raz, dwa to pracodawca powinien byc uzalezniony od pracownika szczylu pierdolony. Powiem ci to co rodzice mówią miedzy sobą. Twoja matka to kurwa a ojciec to chuj