Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Moim jedynym życiowym celem teraz

Polecane posty

Gość koko czoko spoko
hiszpanin twoja matka i stary tak do ciebie mówia?

Nie, tak mówią moi rodzice między sobą. Podobnie rodzice matki mówią na wzajem na swoje nie żyjące matki a moje prababki.

Gość ech.............///
Nie chodzi mi o bronienie wawla akurat. Jw znam tam tylko 2 3 osoby PSUJESZ WIZERUNEK. I właśnie czekam tylko aż w polsce zginie pokolenie 60r. I przestaniecie kraśc wynoscić i kombinować. Jak byś kurwa bomby nuklearne produkował to tez byś do domu brał ?? W polsce każdy musi kraść. Sprzątaczka chemie. Księgowa, czy biuro piszki papier do ksero. PRACODAWCA DAJE CI PRACĘ i to ty jesteś uzależniony od niego. Chcesz rządzić głową będąc dupą??? Wiesz że za to co napisałeś też można cie pozwać o zniesławienie ?? A to już dla mnie i dla wala będzie z 2 mln zarobisz tyle w życiu ??

Dla Ciebie a co ty masz do wawla????? śmieciu? Po pierwsze każdy może potwierdzić słowa które ja tutaj napisałem. Wawel przyjmuje pracowników na umowe zlecenie to raz. Dwa wcale się tam nie obijałem, może trochę wolniej mi szło ale starałem się i powinni mi dać szanse na wyrobienie się bo w ostatnim dniu szło nawet bardzo dobrze. A oni ciągle kogoś zwalniają i mogę ci dać osoby które to potwierdzą.

Gdyby byly firmy państwowe byłoby o niebo lepiej. Tak jak było za komuny.

Gość ech.............///
Powiem ci więcej pracodawca od pracownika może byc uzależniony tylko jeśli jest specjalistą. W mojej dziedzinie jest to max 1 tyś osób w polsce. I wie że jak mu powiem wypierdalaj a osatnio tak zrobiłem. To będzie szukał chętnego minimum 3 miesiące. I 4 tyś tak mnie więcej na dzień dobry. A jeśli nie to młodego za 2tyś i co najmniej pół roku w firmie = hotele. = ok 3 tyś miesięcznie. I wtedy możesz ROZMAWIAĆ Z GŁOWĄ ale nie nią kręcić. Bo nie ma ludzi nie zastąpionych. Chyba że jesteś głównym serwisantem fanuca na całą europę wschodnią wtedy masz duże możliwosći. Tak ze naucz się pokory

Gość ech.............///
No a chciałbyś umoę o pracę na dzień dobry ?? Wiesz ile osób jest rekrutowanych do podobnych firm na takie same umowy i jeszcze przez adeco np ?? Przykłąd LG TOSHIBA DELL. Wiadomo że potrzeba pracowników sezonowych. W wawlu to będzie zima. I nie potrzeba pracownika na dłużej niż 3 mieś. Naucz się żyć a potem dyskutuj. Według ciebie jak komuś trzeba hydraulika na 2 dni roboty to ma go zatrudniać na rok ??

matko, tyś jest pierdolnięty jak twoja stara deklu. W wawlu co jakiś czas potrzebują sezonowych pracowników, czasem jednych zwalniają i dzwonią po tych których zwolnili wcześniej. Ktoś przepracuje u nich 10 miesięcy na umowe zlecenie a nie 12 to nawet zasiłku z bezrobocia który się należy nie dostanie bucu jeden. Ty się naucz pokory bo w jednej chwili możesz wszystko stracić.

I co? cieszysz się że mnie zwyzywałeś i upokorzyłeś na forum debilu?

Gość ech.............///
ide za niski masz poziom dla mnie "W wawlu co jakiś czas potrzebują sezonowych pracowników, czasem jednych zwalniają i dzwonią po tych których zwolnili wcześniej." I co w tym złego ?? "Ktoś przepracuje u nich 10 miesięcy na umowe zlecenie a nie 12 to nawet zasiłku z bezrobocia który się należy nie dostanie bucu jeden." Po 1 zatrudniając cie masz umowę na okres x miesięcy tak ??Wiec nikt nie zatrudnia cię na rok tak?? Po 2 wszelkie zasiłki powinni zlikwidować bo to tez ostoja prlu. Ps. żeby ja właśnie nie stracić czy nie żebrać u państwa odkładam kasę. A ty liczysz na państwo. Od czysty komunizm. W normalnych krajach przykład szwajcaria sam za siebie odpowiadasz. Masz np warianty medyczne do wyboru.Możesz wybrać prawie darmowy i płacisz za głupie szczepienie możesz najdroższy i nie płacisz za operacje. A w polsce co jak nie pracowałeś i nic nie robiłeś mamy ci fundować operacje za mln zł ?? Do śmieci i spokój. To się nazywa czysty kapitalizm. A ty byś chciał żeby ci teraz płacili za nic nie robienie.

Weź wypierdalaj bo jakbym się miał pod ręką to bym ci tak wpierdolił kapitalistyczny choooju!!!! Po 1 - zasiłek jest dla osób które przepracowały rok Po 2 - teraz nikt nie jest ze swojej winy zwalniany Po 3 - to pracodawcy kombinują A żebyś tak zawału dostał i szlag cię trafił

KOMUNO WRÓĆ!!!!!! ale takie ścierwa jak ty głosowały pewnie na tusków i komorowskich, nie wiedząc o tym że PIS będzie najlepszy.

Gość europa sie kłania
hiszpanin arbai arbaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość ech.............///
po 1 stosujesz groźby karalne. Po 2 gie wyrażasz się przeciw ustrojowi. po 3 przecież wiem że jest zasiłek ALE NAPISAŁEM CI WYRAŹNIE ŻE NIE POWINNO GO BYĆ. W normalnych krajak go nie ma. Jak nie masz za co żyć idziesz do mopsu. Po 4 pracodawca kombinuje by mieć największy zysk. Jesli nic nie potrafisz to czemu cie ma trzymać i płącić ci x tyż jak jest wielu chętnych godzących się na 1 tyś ?? Ty po prostu nie rozumiesz podstawowych praw ekonomii Nie chce mi sie z toba dyskutować. Dość że nic nie warty, nie rozumiejący prostych prawd. W dodatku nie rozumiejący rozkazów od pracodawcy. Dziwisz się że nikt cie nie zatrudni ?? Po coś ty komu ? Żebyś cały dzień nic nie robił. Żądał tyle co dobrze pracujący a nawet więcej ?? I jeszcze kradł ?? Wymrze pokolenie twego ojca teoretycznie mógłby tu być spokój ale predziej Chińczycy nas kupią

mnie się nie chce z tobą dyskutować , a żebyś pierdolnął w kalendarz. Prawda jest taka że w pracy/w szkole czy komuś obcemu nigdy nic nie ukradłem pojebusie jeden.

Gość ech.............///
Głosowałem na JKM. Ponieważ ideologia między JKM a Palikotem jest mi najbliższa. A dokładniej ideologia szwajcarii. I tu zamierzam się osiedlić. Czekam tylko na ofertę pracy. Wczoraj dostałem z belgii. Bo coś potrafię i wtedy jeśli PRACODAWCA ma deficyt pracowników wówczas jesteś wartościowy. Ty naprawdę powinieneś się leczyć. Co moje stanowisko anty opiekuńczego państwa ma do PO czy PISU ?? które chcą by wszystko było państwowe i na wysokich podatkach ?? A że to im nie idzie muszą wyprzedawać wszystko co się da.... Idź się lecz

Ty się iść lecz. Jakbym się dorwał i podpuścił na ciebie moją rodzine, to tak byśmy ci dupe skopali żebyś się nie pozbierał.

Gość ech.............///
Podał bym was do sadu o Obrazę Zniesławienie Pobicie Zaskarżanie Uszkodzenie ciała = bylibyście moimi niewolnikami do końca życia żyjąc na moje odszkodowanie.. No widać właśnie twoją dorosłość, dojrzałość i podporządkowanie systemowi.. Nie rozumiem takich ludzi jak ty. O co ty masz kurwa pretensje ?? O to że pracodawca cię nie chce?? A czemu miałby cie chcieć ??

Gość do ech.............///
heheehe, zidentyfikowalam 2 rzeczy ktore ujmuja w kreowanej przez Ciebie postawie. pierwsza ty tys/mies piszemy tyS/ mieS nie tyś/ mieś :O a druga, czlowieku z hiszpaninen nie ma sie co wdawac w zadna dyskusje. to idiota.

Gość ech.............///
Ja jestem dysortografem i tak już mam że czasem napiszę może czy gura. Dla maniaków ortografii to katastrofa. Jak to tak można a jeszcze jak dojdzie że mam 2 fakultety i techników to że kupiłem itd... Albo na studiach użeranie się z profesorami z manią ortografii. Zawsze będzie ważniejsze to co wiesz niż jak to przekazać. A jak to przekazać = reklama. Drzwi otwarte zapraszamy. Widze właśnie że to kompletny idiota który nie potrafi zrozumieć tak prostych rzeczy. Tak czy siak dobranoc czy jak tam wam zwał .

Gość do ech.............///
Nie wierze w dysortografie :D Kazdemu sie zdarza. To tylko marna wymowka dla leni.