Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany student

Jak to jest ze fajny przystojny facet

Polecane posty

Gość Zalamany student

Nie moze poznac ulozonej dziewczyny? Trace wiare w ludzi a przede wszystkim w siebie. Nie wiem co jest nie tak - czy to ze nie jestem sweet i joystickiem to juz nie mam szans? Kobiety chca mnie glownie na seks co mi calkowicie nieodpowiada bo z doswiadczenia wiem ze nie jestem stworzony do tego typu zwiazkow. Czy jakas kobieta moze mi to wytlumaczyc? Bo chyba nie rozumiem dlaczego tak jest.

Gość lilikalilikaaa
widać mierzysz w nieodpowiednie środowisko ;p Ja nie wiem, gdzie wy wszyscy te dziewczyny poznajecie. Z moich 20 kolezanek tylko 1 się puszcza, a reszta, grzeczne, ułożone, mądre i całkiem ładne.

Gość ewqeqweqw23132
lilikalilikaaa bo wiele to ukrywa co robi, zwłaszcza te co wyglądają na grzeczne, ja mam ten sam problem co autor tematu i jestem psychicznie załamany :/, z tym że nie jestem jakiś super przystojny...

Trzeba trafić na odpowiednią osobę i przykro to zabrzmi ale trzeba sortować te puszczalskie:) Ja jestem kobietą akurat jestem z gatunku tych poukładanych i chcących sobie przed 30 ułożyć życie z mężczyzną:) (NIE chodzi o 5 bachorów i zostanie kurą domową;D) Jeśli utorze wyglądasz b. dobrze to możliwe że kobiety od razu po zobaczeniu ciebie dają ci etykietkę "ruchacza", musisz udowodnić że szukasz kobiety na poważnie. Jak jest z toim rozwojem osobistym?Studiujesz coś ?Jesteś ambitny?Ja np. na to bardziej parzę niz na dobry wygląd:)

Gość Zalamany student
Studiuje drugi kierunek ucze sie jezykow chodze na silownie a w najblizszym czasie chce zaczac sie uczyc gry na saxie. Nie uwazam się za sex bombe z wyglądu ale potrafie o siebie zadbac i wiem ze mam urode ponad przecietna. Nie chelpie sie tym i nie daje tego do zrozumienia wszystkim wokol bo szanuje innych ale czasami to ogarnia mnie zalamanie bo nie moge nikogo znaleźć na stale. Praktycznie pare dni znajomosci i juz sie zaczyna zeby pojsc do wyra :/ Niektore sa na tyle bezczelne ze pare godzin po spotkaniu juz daja mi do zrozumienia ze sa 'gotowe' ludzie :/ czy dobry wygląd moze byc przeklenstwem?

dobry wygląd nie jest przeklenstwem, twoim przeklenstwem jest to że nie masz nic więcej :O

Gość Zalamany student
A na ukrainie to syf straszny chlope daj spokoj ;)

Gość Zalamany student
:) nie sprowokujesz mnie za cienka jestes na to :)

Gość ewqeqweqw23132
Ja raz miałem taki cyrk że laska od razu chciała iść na całość (pierwsza randka!!!) nawet jej za dobrze nie znam, a jak olałem jej aluzje co do sexu to się załamała do tego stopnia że tel nie odbierała pierwszego dnia, a potem jak ja powiedziałem że szukam kogoś na stałe to się wycofała...

załamany styl twoich wypowiedzi jest an poziomie gimnazjum, stad przyciagasz bezmózgie panienki na tym samym poziomie.

Gość Zalamany student
Aaah ale ktos Cie skrzywdzil :)

studencie dorośnij, normalna dziewczyna nei chce dzieciaka do naińczenia, tylko mężczynę :)

Gość Zalamany student
Normalna w twoim rozumieniu to bym powiedzial cale szczescie :D