Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz sie wkurze normalnie

POMÓŻCIE ZNALEŹĆ TYTUŁ FILMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witajcie, mam wielką prośbę, kilka lat temu oglądałam film, w ktorym po latach zjawia się w domu pewnego małżeństwa kobieta, która twierdzi, że jest matką głównej bohaterki, nie pamiętam czy niby oddała ją do adopcji czy jej córka myślała, że nie żyje, w każdym razie kobieta zaczyna wspólne życie jako matka i babcia (małżeństwo ma dziecko) no i jak się można domyślić okazuje się, że ta kobieta wcale nie jest tym za kogo się podaje, chcę porwać dziecko. Film oglądałam dobrych parę lat temu, pamiętam że się nim ekscytowałam bardzo chciałabym dojść do tego jaki ma tytuł nic więcej o nim nie pamiętam:/ no moze jeszcze taka scena przy której zamarłam na chwilę, okno było otwarte w pokoju dziecka i matka tam wchodzi, a malucha już nie ma, "babcia" porwała je i uciekła przez okno czy bankonPOMÓŻCIE PROSZE!

Gość .zaciekawionymocno
porwanie przez balkon ?

oj nie pamietam dokladnie jak to bylo, moze to był po prostu taras na parterze, ale pamietam ze ta psycholka weszła przez okno i tak tez wzieła ze soba to dziecko:P

Gość upppppppppppppp
.

Gość anna smutna ma dzis twarz
nie wiem ale przynajmniej podniose Ci temat :)

Gość fdegfdg
zapytaj na forum filmwebu tam ci napewno pomogą , tutaj siedzą sami debile ( no może procz mnie :P:)

Gość na filwebie trzeba sie
chyba logowac:(