Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoRobic???

Załamana kobieta jak jej pomóc odbudować zaufanie do ludzi i radość z życia

Polecane posty

Gość CoRobic???

Poznałem przez internet kobietę która wydaje mi się być wspaniałą osobą pod względem charakteru piszemy do siebie około 2 miesiące ale nie co dziennie, widzę że mamy podobne zainteresowania i takie same podejście do życia wydaje mi się że do siebie bardzo pasujemy, bardzo ją polubiłem po tym co mi pisała, tylko problem taki że ta kobieta jest po długim związku (3 lata), niestety widać po niej że jest strasznie załamana nie umie się odnaleźć i coraz ciężej jej pisać widzę że cierpi i męczy się, podobnie jak ja odczuwa pustkę, bardzo jest nieufna boi się zaangażować, nie chce się na razie spotkać, ostatnio mi napisała że ma tak ciężkie dni że nie chce na razie nic o sobie pisać..., próbowałem jakoś do niej dotrzeć w realnym świecie ale niestety nie mamy wspólnych znajomych (jesteśmy z tego samego miasta) a szkoda bo było by jej łatwiej mi zaufać czy obdarzyć choćby przyjaźnią. Jak wyprowadzić ją z tego stanu żeby stanęła na nogi, nabrała choć odrobinę zaufania do ludzi, trochę radości, uśmiechnęła się, żal mi jej że tak cierpi, dodam że zwierzyłem się jej ze swojego życia.

Na to potrzeba czasu. Jeśli chcesz żeby bardziej tobie zaufała to zapewniaj(okazując sygnały, nie bezpośrednio jej to mówiąc) o nie posiadaniu cech, które doprowadziły do zerwania z jej byłym:) np. jeśli została zdradzona mów że da ciebie wierność to podstawa i ogólnie bądź w porządku wobec niej jesli ci na niej zależy. Jakk jest wam pisane to wszystko się dobrze ułoży:)

Gość CoRobic???
Zależy mi na niej i to bardzo ona chyba nawet nie wie jak bardzo, to głupie ale ostatnio przez to że myślę o niej nie poszedłem ze swoją byłą do łóżka bo mnie dorwała na imprezie i chciała za wszelką cenę zagonić do wyrka (a najlepsze to to że ze swoją byłą nigdy nie uprawiałem sexu heh).

zostaw swoją byłą w spokoju jeśli chcesz w ogóle myśleć o nowym związku! (chodzi o sex) 1. Może złapać ciebie na dziecko a wtedy o nowym związku będziesz mógł zapomnieć(tak jak faceci, dla kobiety dzieciaty facet też nie jest już "pierwszego sortu") 2. Może się dowiedzieć (poczta pantoflowa? Twoja ex napisze na facebook że z tobą znowu się zeszła) No chyba że chcesz powrotu do byłej...wtedy to spoko:)

Gość Uroczy Roman
Gdy wsadzasz, to wsadzaj w uszczelce.

Gość CoRobic???
Nie chce mieć nic ze swoją byłą do czynienia bo zerwałem z nią z bardzo poważnego powodu i w ogóle jej nie ufam... wykorzystuje okazję że jestem sam, chce mnie złamać... wydzwania, płacze itd. ja już też przez to pomału wysiadam psychicznie, ciężko mi było się jej opierać oj ciężko na tej imprezie ale dałem jakoś radę i się cieszę z tego.