Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasania siala

Czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość Kasania siala

Swego czasu ważyłam 48kg przy wzroście 165cm, teraz po dziecku tu i ówdzie zostało i waże 58kg. Nie mogę patrzeć na siebie w lustrze, o czuje się grubo. Mój mąż mówi że mu się tak podoba, że jest fajnie, ale ja jakoś z tego powodu się nie cieszę, mam doły.

Gość Uroczy Roman
Nie jesteś gruba. Może głupia ? Idź do psychologa, to może nie wyślę Cię do psychiatry.

Gość bhjbvhjbtwrvrt
to sie zakop w te doly

skoro źle się czujesz z taką wagą, to schudnij, jaki problem? chociaz zaraz, jak się nie ma innych, to i taki dobry :)

Gość mis pushupek
masz 2 opcje: posłuchasz męża, zaakceptujesz siebie i skupisz się na dziecku na tym co lubisz itp., jeśli czujesz że tak nie dasz rady rzuć sobie wyzwanie zmień sposób jedzenia, poćwicz to produkuje endorfiny, zadbaj o siebie, ale tak na luzie, w sumie jest ciepło a to prowokuje więcej wyjść na spacery, rower. I najważniejsze to że masz więcej kg niż kiedyś nie jest tak ważne jak to kim jesteś i co z tym zrobisz, nie pozwól żeby opakowanie przysłaniało zawartość. Powodzenia.

Gość KazdyPonadKazdym.
60kg przy 165cb? grubas!!!

Gość Kierka
Nie, nie jesteś gruba. Popracuj naad samooceną, bo chyba jest w powijakach. pozdrawiam

Pokaż fotkę, gruba na pewno nie jesteś, lepiej mieć parę kg więcej niż mniej.

Gość podobne......
zwiad co ty masz za zdjecie w stopce?:O

Gość sorry ale jesteś gruba
Ja przy moich 164 dm jak wazyłam 58 kg to miałam pełno tłuszczu na noagch tyłku brzuchu. Teraz trzymam wagę 50 kg i jest lepiej.

A gdzie trzymasz tą wagę? W szafie....:P

Gość wielke PHI!
To znaczy do idełau Ci brakuje. Nie sadze żeby te fałdki wyglądały ładnie. Poza tym jesli nie wierzysz, mężowi - to znaczy że podświadomie wyłapujes znaki kiore mówia że mu sie te faldki nie podobają

Gość Kasania siala
Dziekuje wszytskiem za opinie. To nie jest tak, że mojemu męzowi przeszkadza moja waga, on wpełni mój nowy wygląd akceptuje. często mówi, że "mi zawsze się będziesz podobać." Ja źle się czuje w nowym ciele. Już raz się po ciązy odchudzałam, ważyłam 52kg, ale po dwóch waga po jakimś czasie zaczeła wzrastać i znów mam 58kg. Przed ciązą nie mialam problemu z wagą, zawsze było w okolicach 48-52kg, mogłam jeść co chciałam i nie tylam więcej. Teraz coś się z moją przemianą matrii porobiło, muszę uważać co jem, a i tak waga utrzymuje się na 58kg.

Gość matkoskądciludziesiębiorą
faktycznie jesteś głupia a nie gruba... ja przy 169 ważę 63 i nie czuję się jakaś gruba, więc nie przesadzaj, gruba byś była jakbyś przy 165 ważyła 75kg...