Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

jestem załamana

Polecane posty

Gość komiks

wyznal uczucia ostatnio a teraz twierdzi ze on nie chce nic probowac chce byc sam itd por roku nadzieji fakt zawinilam stracilam zaufanie narozrabialam strasznie pochowałam juz uczucia mialam poukladane a teraz musial powiedziec ze czuje wiele itd i zniknac wrecz mnie unika mam dosc

Gość bhjbvhjbtwrvrt
kolejna fiku miku idz sie leczyc dzieciaku

Gość komiks
sami sie leczcie nie kumacie bo swoich milosci nie macie tylko kompa

Im bardziej będziesz się jemu pokazywać że Ci zależy tym gorzej dla Ciebie. Im mniej będziesz pokazywać że Ci zależy tym bardziej jemu zacznie zależeć. Nie od dzisiaj wiadomo że w związku silniejszy jest ten któremu mniej zależy i to on ustala warunki :D Zobacz póki co to on ustala warunki waszych spotkań itd. A dlaczego?? Bo to Tobie bardziej zależy niż jemu. Pokaż jemu że Tobie mniej zależy od niego na spotkaniach, smsach, rozmowach itd. Pokaż że potrafisz sobie bez niego poradzić, wyjdź z kolegom jakimś na piwo, pojedź z koleżankami na impreze a jeżeli on jeszcze cos do Ciebie czuje to on zacznie się wkońcu starać bo będzie bał się tego że może Ciebie stracić skoro nie jesteś już im tak zainteresowana jak dawniej.

Gość komiks
masz rację Panie powyżej tak to wygląda zbyt pewny jest mnie i tak sobie pogrywa