Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KonserwatystaKo

Przeleję na Twoje konto 300 000 zł, jeżeli ...

Polecane posty

Gość KonserwatystaKo

Przeleję na Twoje konto 300 000 zł, jeżeli podasz chociaż jeden dowód na istnienie teorii ewolucji. Zapraszam !!!

Gość prostytutka od roku
przecież to banalne, wiekszość ludzi zachowuje się jak małpy wypuszczone z zoo, wiec nad czym tu sie zastanawiac? nieliczni, ktory są inteligentniejsi pochodzą zapewne od Boga.

Gość tosięnazywa
błąd - źle zadałeś pytanie - dowód na istnienie teorii ewolucji ?? otwórz encyklopedię tam masz dowód na istnienie takiej teorii podać numer konta ??:):):):) ale przynajmniej się uśmiałam hahah :)

Gość KonserwatystaKo
Nie, to nie jest dowód. To, że człowiek niewiele różni się od małpy nie jest dowodem na ewolucję. Jest to za to piękny dowód na to, że mieliśmy tego samego konstruktora. :-)

Gość TO JUZ NIE DZIWI
POCZYTAJ NAJWSPANIALSZE WIDOWISKO SWIATA DAWKINSA TAM MASZ OD GROMA DOWODOW

Gość Tez chcialam napisac
Jak przelejesz przysle Ci wiele dowodow na istnienie teorii ewolucji, chocbt ksiazki darwina

Gość KonserwatystaKo
Przeczytałem już wiele na temat teorii ewolucji. Niestety są to domniemania i przyznaje się do tego wielu naukowców, w tym paleontologów którzy nauczali tej teorii na uczelniach wyższych przez wiele wiele lat. Co więcej teoria ewolucji jest podszyta komunistyczną propagandą.

Gość mmLena07
Wbrew pozorom Biblia o tym mówi :D bo nie należy interpretować dosłownie pierwszych rozdziałów i o tym każdy, kto studiował teologię Ci powie... ta glina z której został ulepiony człowiek, to właśnie kolejne stadia ewolucji, małpa w dużym skrócie. Możecie mi nie wierzyć, ale serio taka jest oficjalna wersja interpretacji Biblii. Więc kiedy Bóg tchnął w to duszę i stał się człowiek, to moment powstania homo sapiens. Biblia musiała być napisana w prosty sposób, bo ludzie żyjący w tamtych czasach nie zrozumieliby dosłownego opisu powstania świata i człowieka. Tak samo 6 dni stworzenia, to tak naprawdę miliardy lat itd. Nie interpretuje się pierwszych rozdziałów Biblii w sposób dosłowny.

Gość KonserwatystaKo
@ Tez chcialam napisac A propos Darwina Sam Darwin ojciec teorii ewolucji napisał „Dlaczego więc każda formacja geologiczna, każda warstwa nie są przepełnione takimi ogniwami pośrednimi.? Geologia nie odsłania nam, bynajmniej takiego nieprzerwanego szeregu organizmów, i to jest najsilniejszy i najpoważniejszy zarzut, jaki można postawić mojej teorii. :-) :-) :-)

Gość TO JUZ NIE DZIWI
CZLOWIEK DLA PRZYKLADU NIE POCHODZI OD MALPY,ALE MALPA I CZLOWIEK MIELI WSPOLNEGO PRZODKA,KTORA PRAWDOPODOBNIE WYGLADEM PRZYPOMINAL MALPE NIE WSPOLCZESNEGO CZLOWIEKA

Gość prostytutka od roku
nie kazdy czlowiek ma to samo pochodzenie. ja napisalam wyzej, jedni pochodzą od malpy, inni pochodzą od Boga, nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka.

Gość KonserwatystaKo
Wykopaliśmy już miliardy skamielin i żadna z nich nie posiada ani jednej cechy formy przejściowej. Przecież w ziemi powinniśmy odnajdywać biliony do potęgi bilion skamieniałości form przejściowych między wszystkimi gatunkami zwierząt i rośli. :-) :-) :-)

Gość hahahahahahahhaha
Nie ma ZADNEGO dowodu na istnienie teorii ewolucji.

Napisalas /es - choc jeden dowod na ISTNIENIE TEORII ewolucji. Nie "na istnienie ewolucji". Podaje wiec dowod na istnienie tej teorii - ksiazki Darwina. Mozesz je sobie kupic i pomacac. Istnieja. Czekam na 300 000.

Gość KonserwatystaKo
@mmLena07 Niestety Kościół stał się niejako ofiarą pseudonaukowców, stał się ofiarą teorii ewolucji opartej na niezliczonych kłamstwach. Ewolucjoniści mieli ułatwione zadanie, tym bardziej, że Kościół nie zajmuje się dziedzinami naukowymi, takimi jak paleontologia, datowanie radiometryczne itd. Kościół nie potrafił się w takim przypadku obronić i dlatego stał się ofiarą. Nie było żadnej ewolucji, przed Adamem i Ewą nie było innych ludzi czy półludzi itd. :-) :-) :-)

Gość tosięnazywa
o widzę, że autor pomija niewygodne wypowiedzi - baaaardzo zadowalający poziom dyskusji hahah :):):) po co wypisujesz takie bzdury ?? odpowiedziałam na twoje pytanie - podałam dowód na "istnienie teorii ewolucji " bo przecież takie było pytanie - i co ???? czy tylko ja tutaj potrafię czytać ze zrozumieniem ??? :):):)

Gość małpeczka85
błogosławienie, którzy nie widzieli a uwiezryli! np w brakujące ogniwo

Gość tosięnazywa
też chciałam napisać - składam reklamację hahahha :):):) byłam pierwsza :):):)

Gość KonserwatystaKo
@Tez chcialam napisac Małe sprostowanie: chodzi oczywiście o dowód na to, że ewolucja na poziomie ponadgatunkowej zmienności miała kiedykolwiek lub ma miejsce na Ziemi.

Gość widzimy widzimy blad
metoryczny w pytaniu ale autor i tak pieniedzy nie przeleje :D

Gość małpeczka85
powinien być konsekwenntny- teoria istnieje, prosimy o przelew co innego dowody popierające słuszność tej teorii...

Nigdzie nie napisal/a ze tylko pierwszej osobie, zreszta nie widzialam Twego wpisu jak sama pisalam. Tak wiec czekamy.

Gość kwiatuszek333
biblia nie wyklucza że człowiek pochodzi od małpy

Gość mmLena07
haha, sprytnie :) autor ofiarą źle postawionego pytania... choć nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć o co tak naprawdę chodzi ;)

Gość tosięnazywa
pani/e autorze - było uważać co się pisze ??? słowo się rzekło - skoro jesteś w stanie zapłacić 300 000 za słowa to płać - :D

Gość tosięnazywa
ja jestem prawnikiem i dla mnie liczą się fakty :)

Gość małpeczka85
300 000- taaaaakieeeee wakacje poszły się jeb.ać

Gość małpeczka85
to się nazywa- so sądu drania!