Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KonserwatystaKo

Przeleję na Twoje konto 300 000 zł, jeżeli ...

Polecane posty

Gość tosięnazywa
faktem jest złożenie zapłaty 300 000 zł za odpowiedź na pytanie - jw i tylko o ma znaczenie :):):)

Gość KonserwatystaKo
@kwiatuszek333 Proszę mi wytłumaczyć na jakiej zasadzie zniknął nam ogon? Skąd natura wiedziała, że nie będzie nam potrzebny? Albo na jakiej zasadzie pojawiły się piękne pawie pióra. Skąd natura wiedziała, że po pierwsze będą ładnie wyglądać itd.? To tylko dwa pytania z co najmniej kilku miliardów pytań, na które nie potraficie odpowiedzieć. :-) :-) :-)

Gość mmLena07
niestety autor zwiał, a 300tysięcy to pewnie nigdy nie miał na swoim koncie :) jakby miał honor, to by wam przelał, bo słowo się rzekło :)

widziałem w zoo małpę która dłubała w nosie po czym z wielkim zainteresowaniem oglądała zawartość nosa , chwilę ogądałą gluta, ucooolgala z niego coooolke i ze smakiem zjadla... ludzkie dzieci robią dokladnie tak samo, czesto to obserwuję. dorosli z resztą też. dobra my tu pierdu pierdu a gdzie moje 300 baniek?

Gość małpeczka85
jakie Twoje? MOJE

Gość KonserwatystaKo
@małpeczka85 śmiech na sali, nie takie przekręty mają miejsce. W końcu podtrzymywanie teorii ewolucja jest grubo opłacane. :-) :-) :-)

Gość tosięnazywa
ale przynajmniej dostarczył/a nam trochę radości :):):) miłego dnia :P

Gość mmLena07
malpeczka - autor topiku nie pisał, że przeleje jednej - pierwszej osobie :) kolejne potknięcie, ale cóż

Gość małpeczka85
nie chodzi o śmiech, ani o gucio warte źródła na które się powołuję- chodzi o pieniądze.... idę się popłakać, że masz 300 tysi na zbyciu a ja nie

Gość tak to widze
my nie pochodzimy od małpy my pochodzimy od praryb !!!!!!!-ssaki-my miejsce gdzie wyszliśmy z praoceanu w toku ewolucji-Jura krakowsko-częstochowska przyszła POLSKA.......TAK ze Polacy byli pierwsi nawet przed Ruskimi

Gość kkithlp
Organ nieużywany zanika - stąd natura wiedziała, że nie jest potrzebny. Na podobnej zasadzie utraciliśmy włosy, bo przestały być potrzebne. Ja akurat nie jestem stuprocentową zwolenniczką teorii ewolucji, ale i w boga nie wierzę. Podaj mi dowód na istnienie boga to ja ci przeleję nie 3oo tys a milion trzysta.

Gość KonserwatystaKo
ZAMYKAM I OTWIERAM NOWĄ DYSKUSJĘ BEZ TEGO RODZAJU BŁĘDÓW

Gość małpeczka85
za 300 tysi mogę być brakującym ogniwem w teorii będę dla Ciebie żywym dowodem!

Gość KonserwatystaKo
@ kkithlp w porządku, ale w nowym topicu

Gość małpeczka85
za milion trzysta mogę bć bogiem- którymkolwiek

Gość mmLena07
jakbyś był Bogiem, to nie musiałbyś prosić o marne 300tysi :)

Gość małpeczka85
dobra- jestem po prostu pazerna ehhh....

"Geologia nie odsłania nam, bynajmniej takiego nieprzerwanego szeregu organizmów, i to jest najsilniejszy i najpoważniejszy zarzut, jaki można postawić mojej teorii." - jakis bezsensowny ten zarzut nic nie wnoszacy :D Gdyby czlowiek byl od malpy trzeba by bylo rzec ze biedronka jest od żuka, kot od psa, mysz od chomika bo przeciez tez prawie identyko budowa ciala co malpa z czlowiekiem ;) A tak na powaznie to wierze w teorie Adama i Ewy.