Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kefirek od 07.05.2012

kerir od 7.05.2012 a teraz glodówka przez 3 dni

Polecane posty

wiec tak zaczynam dietę od dziś, dzisiaj robię sobie głodówkę będę pic tylko napoje przede wszystkim wodę i zielona herbate, chyba ze nie dam rady to zjem jakies jablko lub marchewke i mam plany robic tak robic do niedzieli. a od poniedzialku dwa tygodnie diety jogurtowej. moze sie to wydac nie za bardzo madre i zdrowe ale jest napewno lepsze od opuchania sie i glodzenia. niestety mam z tym ogromny problem. i dlatego postanowilam taka diete, a po 2 tyg jogurtu dwa tygodnie 1000 kcal i powoli wychodzenie z diety, jak z głowa z niej wyjdę to efektu jojo nie bedzie, rok temu schudłam 10 kcal z 70 do 60, czasem było nawet 58 a teraz waga wskazuje hmm sama nie wiem jutro się zważę ale pewnie coś w tych granicach. moim marzeniem jest miec 54 kg i wiem ze z ta dieta moge to osiagnac. ktos sie przyłączy?

Gość GERTA
CIEKAWE ?! CHETNIE BYM SPRÓBOWAŁA TYLKO NIEWIEM CZY WYTRWAM

wytrwasz;) razem damy rade;) ja dzis szklanka wody z cutryna to podobno oczyszcza;) pozniej marcheweczke i postaram sie wiecej ruszac a marchewke zjem zeby nie miec takiego nieprzyjemnego zapachu z ust;/ zreszta przeczytalam ze marchewka ma jakies ujemne kalorie ze jak sie zje marchewke to organizm potrzebuje energi zeby ja spalicz czy cos w tym stylu. a napewno bedzie ciezko ale pomysl sobie po tych 2 tygodniach jak bedziesz wygladac. ja marze ! o 54 i musze sie tego trzymac i teraz napewno wytrwam to tylko 2 tygodnie a pozniej mm, obiecalam sobie ze po 2 tyg wybiore sie na zakupy i kupie sukienke :D to bedzie piekny dzien;)

Gość skoro po zeszłorocznym
odchudzaniu tak się znów spasłaś i nie dało ci to do myślenia znaczy, że z głową coś nie tak :O

czesc wam!! ja tez od dzis zaczelam glodoke , chce schudnac i przy okazji sie oczyscic. Kefirek od jakiej wagi zaczynasz ? trzymam kciuki. pozdrawiam.

czesc wam!! ja tez od dzis zaczelam glodoke , chce schudnac i przy okazji sie oczyscic. Kefirek od jakiej wagi zaczynasz ? trzymam kciuki. pozdrawiam.

nie nie spasłam sie, mówiąc o wadze ' w tych granicach' miałam właśnie na myśli 60-58kg, a ze nie ma mnie teraz w domu nie wiem ile dokładnie ważę, ale zrobię to zaraz po powrocie czyli w niedziele rano;]. ja dziś zjadłam polowe jabłka i to na tyle;) i tyle już zostanie mam na dzieje. chce zobaczyć pierwsze rezultaty;) i to mnie będzie motywować;)