Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia1513

Ciągle go oszukuje

Polecane posty

Gość Niunia1513

Byłam z chłopakiem prawie 5 lat. Tak naprawdę zaczęliśmy bardzo wcześnie bo gdy mieliśmy po 14 i 16 lat ale to nie zmienia faktu, że do tej pory go kocham i jestem z nim szczęśliwa, ale popełniłam parę błędów których bardzo żałuje i nie wiem co mam dalej zrobić.. Pierwszy mój błąd to wtedy kiedy Michał wyjechał do pracy na wakacje. Jeszcze tego samego dnia spotkałam sie z jego kolega który bardzo mi się podobał tylko że Michał wrócił tego samego dnia tłumacząc się że nie wytrzyma beze mnie a ja go tak oszukałam. Pech chciał, że zamiast prosto do domu przyjechał pod mój blok i nas tam zobaczył. Drugi raz tak naprawde nie doszło do spotkania z następnym, ale powiedziałam mu o tym że sie z nim umówilam bo chcialam być wobec niego fair. No i niestety był jeszcze trzeci raz. Zmieniłam szkołe i od początku roku zaczął interesować się mną pewien chłopak. Na początku podobało mi sie to bo jest bardzo przystojny i załatwił sobie mój numer, ale potem było tylko gorzej. Oszukiwałam już nie tylko Michała, ale i jego bo nie potrafiłam sie zdecydować. Każdy miał coś co mnie do nich ciągnęło. Przez chwile zachowywałam sie jak skończona egoistka, która nie ma uczuć, ale nie potrafiłam wybrać.. W końcu doszłam do wniosku, że Michał mnie nie docenia i zerwałam z nim.. Tylko, że to była gra na uczuciach bo powiedziałam, że go nie kocham, a przecież to nie prawda.. Dopiero teraz kiedy czuje, że straciłam go tak naprawdę zdałam sobie sprawe z tego, że popełniłam największy błąd w swoim życiu. Bardzo mnie kochał, zawsze był wobec mnie szczery i tylko ja się dla niego liczyłam a on nie zwracał uwagi na inne dziewczyny bo to ja byłam najważniejsza. Tak dużo straciłam, a najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie tylko zniszczyłam swoje życie ale jego przede wszystkim bo on nie potrafi sobie z tym poradzić. Ciągle spotyka się z kolegami i pije, żeby zapomnieć a ja nie mam na to żadnego wpływu. Powiedział mi podczas naszej ostatniej rozmowy, że chciałby ze mną być bo nie wyobraża sobie życia i wszystko straciło sens, ale nie potrafi. Ile razy można starać się komuś zaufać ? Boje się, że sobie z tym wszystkim nie poradzę bo to z każdym dniem boli jeszcze bardziej. A z drugiej strony wiem, że on zasługuje na kogoś lepszego niż ja, na szczęście i to wszystko czego ja nie potrafiłam mu dać..

Gość jak nie uwazalas co robisz
to rob jak uwazasz

Gość ciezka sprawa
Niunia1513 on by bardzo z tobą chciał być, ale pytanie czy się możesz zmienić zadaj sobie, bo jak nie potrafisz to go nie rań jeszcze bardziej bo się w końcu gość na tyle załamie że się np: powiesi