Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkoa20latwwwd

!postanowilam byc zadbana i moge na to przeznaczyc 200 zl,przeczytajcie

Polecane posty

Gość myszkoa20latwwwd

dodam ze moje włosy potrzebują fryzjera,skora zadbania,paznokcie lakieru itd nie mam ładniej bielizny ani biustonoszy,bluzek itd nie mam zapachów żadnych,w ogolę nic,a ze jestem biedna me przeznaczyć na to 200 zł..znacie jakieś tanie skutecznie kosmetyki?i proszę się nie śmiać

Gość nhuyttttt
Jesli nie jestes blondynka,smialo mozesz farbowac wlosy sama.Dobry stanik to jednak wazna rzecz,kosmetyki poszukaj w marketach

Gość myszkoa20latwwwd
wlasnie to chodzi ze mam blond wlosynigdy nie farbowane

- peeling kawowy - krem witaminowy (Mincer kosztuje ok 12 zł) - fryzjer zwykły, nie salon, wtedy za strzyzenie zaplacisz mało - bielizna na przecenie - bluzki w SH - perfumy allegro

Gość krucafuks
Na youtube sa filmiki jak obciac wlosy z drobna pomoca osoby nie majacej pojecia o fryzjerstwie. Mozna wycieniowac, ja sama kiedys cielam grzywke na skos, teraz boba robie w 2 minuty. Poszukaj "ceraclip haircut", jakikolwiek plaski klips daje rade. Nie wiem jakie masz problemy skorne, ale na odswiezenie cery swietne sa peelingi enzymatyczne.

Gość krucafuks
Nie farbuj wlosow skoro masz naturalne blond. Najwazniejsze to miec fajna figure, popatrz na grycjanki, zadna kasa nie zrobi laski z hipopotama. Przepros sie z secondhandami, skoro jestes na limitowanym budzecie to postaw na prostote: dobrze dopasowane jeansy, obcasy, koszulka na ramiaczkach i kurtka/ marynarka.