Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krateczka_

Co myślicie o moich wymiarach?

Polecane posty

Gość krateczka_

Moje wymiary: 83-66-93 . Wzrost: 165 cm Waga: 55 kg. Co myślicie? Nie mam za mało w biuście?

Gość doremifasola
Biustu to ty chyba nie masz i za dużo ważysz.

Gość krateczka_
mam, ale mały właśnie. A tych 55 kg nie widać. Nikt nie wierzy ze tyle ważę.

Gość krateczka_
jak zwiększyć obwód w biuście?

Gość krateczka_
nikt nie pomoże?

Gość doremifasola
Ja mam 163 cm, waże 49 kg, moje wymiary to 86 biust w staniku, talia 68 i biodra 94. To chyba jesteśmy podobne.

Gość podobne......
ja tez mam podobne wymiary: biust 83, pas 65, biodra 92 i waze 50 kg przy 167cm

Gość krateczka_
nie jestem typem gruszki. A biust mierzyłam bez stanika ciasno. W staniku wiadomo że jest troszkę więcej.

Gość krateczka_
U mnie tych 55 kg nie widać. Chyba to kwestia ciężkich kości, bo każdy daje mi góra 50-52 kg. W talii chciałabym mieć troszkę mniej ;/

Gość podobne......
bo to ze 90 cm w biuscie to ideal to dla mnie jakas sciema jest. ja mam dosc duze piersi bo C a nie mam 90 cm tylko ok. 83 cm... jakbym miala 90 to bym chyba wygladala jak dojna krowa. albo po prostu niektore kobiety mają bardzo szerokie plecy i dlatego maja 90 w biuście.

Gość podobne......
chyba tak bo zauwaz mamy podobne wymiary a ja jestem troche wyższa i waze 5 kg mniej, wiec chyba masz dosc ciezkie kosci ;) ale to dobrze, osteoporoza ci nie grozi

Gość krateczka_
90 w biuście zależy dużo od wzrostu też. A każdy przyjmuje że kobiety mają co najmniej 175 cm wzrostu. Ja mam 83 cm i noszę 75 B. I fakt, jestem ogólnie szcupła (ramiona, plecy itp)

Gość yjnfmtr
masakra :D ja waze 60 kg przy 165 i uwazam ze moja figura jest idealna, kazdy facet sie za mna oglada.. moze to zalezy od budowy ciala?

Gość krateczka_
I nawet chciałabym, przytyć z 2 kg jeszcze, zeby troszkę w biuscie przybyło, ale nie chcę żeby w talii też sie zwiększyło ;/ Każdy mówi mi ze mogłabym przytyc, a jak mówie zeby mnie podniósł, to są zaskoczeni że taka ciężka jestem :P

Gość krateczka_
yjnfmtr - a jakie masz wymiary?

Gość doremifasola
A ja noszę stanik rozmiar 70 D i wydaje mi się, że jestem szersza właśnie na górze.

Gość podobne......
masz racje 90-60-90 to chyba mają jakies modelki o wzroscie co najmniej 175 cm, ale ja bym nie chciala byc taka wysoka, bo jak taka żyrafa zalozy obcasy to jest wyższa od wiekszosci ludzi na ulicy, czesto trudno takiej znaleźć wyższego faceta. ja tez bym chciala byc szczuplejsza w pasie i miec 60 cm.

Gość krateczka_
jasne, że zależy. Bo niektórym jak tyją idzie równo miernie we wszystko, a niektórym tylko w tyłek, uda albo brzuch. Miałam znajomą, która jak przytyła to w pierwszej kolejnosci szło w cycki a innej z kolei w tyłek i uda :P

Gość yjnfmtr
krateczka 90-75-90

Gość krateczka_
Ja też nie chciałabym być taka wysoka. Kobieta powinna mieć góra 170 cm wzrostu. Mi mój wzrost odpowiada idealnie i nie zamieniłabym go na żadnej inny :D Faceci w wiekszości też wolą niskie kobietki :) ale co zrobic żeby zwiększyć obwód biustu nie zwiększając przy tym talii? ;/

Gość doremifasola
tylko implanty

Gość krateczka_
yjnfmtr to w talii masz trochę za dużo. Ale ogólnie spoko.

Gość podobne......
nie da sie tak chyba, no moze jak ktora nosi bardzo ciasne gorsety? ja takich rzeczy nie noszę, a niestety mi sie tluszcz rownomiernie rozklada, czyli jak przytyje troche to pojdzie i w pas i w piersi; nie ma tak zeby poszlo tylko w piersi. mozna tez brac pigulki anty podobno cycki po nich rosną ale ja wole miec male piersi niz za 10 lat raka piersi dlatego jestem przeciwnikiem hormonow.

Gość krateczka_
o nie, implanty nie ma mowy, w niedalekiej przyszłości planuję mieć dziecko. Biorę tabletki anty ale nie mają one wpływu na biust niestety..

Gość yjnfmtr
jak sie patrzy na liczby to niby duzo :) ale ogolnie to podoba mi sie moja figura, czuje sie w niej seksownie, bo rok temu wazylam 70 kg :) i sie ciesze

Gość krateczka_
kiasoul - a czy to ma znaczenie gdzie mieszkam? Po co Ci to wiedzieć?

Gość krateczka_
Mi jest ogólnie cieżko przytyć.Taki już organizm. Dużo jem, co tylko chcę, nie ograniczam się a i tak każdy zdziwiony gdzie ja to mieszczę :P Nigdy nie stosowałam żadnych diet ani nic.