Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krateczka_

Co myślicie o moich wymiarach?

Polecane posty

nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie ma to znaczenie-))

Gość krateczka_
kiasoul to więc wytłumacz?

Gość popoponczek
ja pierdole i po co obrazacie wysokie kobiety ze wygladaja jak zyrafy? ja mam 175 cm i nie chcialabym byc niska :o wysoki wzrost ma wiele zalet (chociazby to, ze sama sobie dosiegne sloik z polki) a wymagania facetow mam w nosie :o nie uzalezniam zycia od mezczyzn (ktorzy sami mogliby nad soba popracowac ale juz to pomine) a pytanie "jak zwiekszc obwod w biuscie" jest idiotyczne. facepalm.

Gość krateczka_
hahaha :D o co te wąty kobieto? :D Jedni wolą wysokie, drudzy niskie :P To, że Ty jesteś wysoka nie znaczy że każdy musi takie lubić. Każdy ma swoje zdanie, dla mnie wysokie kobiety są jak żyrafy :D Dla Ciebie niskie są jak krasnale no i spoko, skoro tak uważasz to proszę bardzo :D Mnie to nie boli :D Nie zamieniłabym swojego wzrostu za nic :P A nie pytanie jest idiotyczne, a Twoje porównanie z sięganiem towaru z półki. Jakby w życiu chodziło tylko o sięgnięcie do półki :D hahaha :D pozdrawiam :D

Gość sunshineeeeeeee
Jejku dziewczyny! Znowu się będziecie przekrzykiwać teraz czy wysoka czy niska lepsza! Zarówno jedna jak i druga może być ładna,ale i też brzydka - to niezależne od ilości centymetrów! Ja mam 178cm i 65kg wagi i jestem ogólnie zadowolona i obcasy czy koturny nosze często - nie takie 15cm oczywiście,ale nie uważam w tym nic złego - lubie je nosić i mam gdzieś zdanie ludzi mnie mijających bo jednym sie podoba drugim nie ,a jeszcze sie taki nie urodził co by każdemu dogodził i heyah:P

Gość MArkses
chciałbym zobaczyć cie w bieliznie , bo wymiary mi sie podobają .

Gość MArkses
83-66-93 . znaczy mnie przekonują