Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COOOOOOOOOOO?!!?!?

Zaznaczyłam że piszę temata z Dziadów a napisałam ten drugi! Co BĘDZIE?!

Polecane posty

Gość COOOOOOOOOOO?!!?!?

OBLEJĄ MNIE!? JEZU PŁACZĘ CAŁY CZAS

Gość jrtjtyjt
nie zaliczą, bo patrzą na temat i treść. jeśli treść się nei zgadza z wybranym tematem to czego byś tam nie napisała i nie wiem jak pięknie, kwiecistym językiem i lekkim piórem, to nie zaliczą bo NIE NA TEMAT

Gość fgdfgdfgd
nie zdałaś koleżanko, sorry 🖐️

Gość ojoj;)
w karcie odpowiedzi tez trzeba bylo zaznaczyc jaki temat sie pisze?

Gość dfsffsfddfs
nie panikuj 🖐️ zorientują się, że to głupia pomyłka :classic_cool:

Gość jrtjtyjt
13:18 [zgłoś do usunięcia] dfsffsfddfs nie panikuj zorientują się, że to głupia pomyłka oczywiście, że zorientują się ale co z tego? to jest dokument! matura! a nie wypracowanie na polskim zeby można było przymykać oko. pierwsza sprawa to czy się pisze na temat. nie? to wiadomo...i nie ma znaczenia czy pomyłka czy nie

Gość dghrf
chyba zalicza mi sie wydaje. ale czemu tak wpisalas ?

Gość ech.............///
Boże dzieciaki... Przecież to błąd który na każdym poslkim ucza. Matura z polskiego to banał. Sam pisałem z lektóry której nie znałem i nie miałem pojęcia o czym jest. Jesli masz na temat. I coś wywnioskujesz z tekstu to zdałaś. złe zakreślenie tematu = praca nie na temat = 0 pkt. I TO KAŻDY POLONISTA UCZY!!! Że wystarczy 10pkt by zdać czyli wstęp rozwinięcie i zakończenie i praca na temat i zdane na 30%. Tak więc na 1000% poprawka za rok.

Gość ixyyyyyyyyyyy
a pisanie "lektóry" to nie jest blad? :D

Gość ech.............///
Moj błąd nie za rok tylko w czerwcu czy jakoś tak...

Gość ech.............///
JA jakoś zdałem maturę. Trzeba ruszać głową. Ortografia to chyba tylko 3 pkt. Możesz napisać całą pracę z 10000 błędami a tracisz tylko 3 pkt. Ale jak sie trafiają takie maniaczki polskiego. I nie myślą o poprawnym zaznaczeniu tematu... Już lepiej jakbyś nie zaznaczyła wtedy pracę uznają. Ale lecą chyba 2 pkt.

Gość ech.............///
o dziady i lalka były???? Tak jak na mojej maturze :) I pisałem z lalki nie wiedząc o co w tym chodzi. Do dziś nie przeczytałem. matura to bzdura.

Gość mama maturzystki 2012
Spokojnie !!!!!moja córka też dzis na rozszerzonym zaznaczyła zły temat, ale znalazłam coś takiego -poczytajcie ; tam zacytowane są wypowiedzi dyrektorów z OKE http://www.ang.pl/forum/matura/29548 oczywiście napiszemy maila do OKE w tej sprawie aby miec pewność i wszystko na piśmie

Gość studentkaaaaa
Nie martw się! Wszystko zależy od komisji ,ale mysle ze raczej przymkna na to oko. Kolega pisal mature i zamienil imionami bohaterow i zdał, a teorytycznie nie byla to praca na temnat bo imiona nie te

Gość frettttkasa
18:55 [zgłoś do usunięcia] studentkaaaaa Nie martw się! Wszystko zależy od komisji ,ale mysle ze raczej przymkna na to oko. Kolega pisal mature i zamienil imionami bohaterow i zdał, a teorytycznie nie byla to praca na temnat bo imiona nie te jaka ty durna jesteś :-O nie znasz pojęcia "na temat"? pomylenie imion to nie jest pisanie nie na temat