Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [oiuyio]

Czy mężczyźni zawsze tak robią???

Polecane posty

Gość [oiuyio]

Mam czasami dziwne sytuacje z facetami w klubie, knajpie. Często mowią mi rzeczy na temat poprawy mojego wyglądu. Przykłady, kiedyś na imprezie byłam ubrana w ładna, krótką, obcisła sukienke, ze względu na to ze jestem wysoka i na wygode tańczenia ubrałam eleganckie balerinki (płaskie buty). Jakiś mezczyzna podchodzi do mnie i z usmiechem do ucha mówi : " powinnaś miec do tej sukienki wysokie szpileczki". Inna impreza, ja w koszulce na ramionach , znowu jakiś facet do mnie : "piersi wyżej". Nosz kurde, czy to normalne ,ze faceci tak beszczelnie podchodza do mnie , komentuja i doradzaja co powinnam zrobic zeby lepeij wygladac? czy to normalne zachowanie? Dodam ,ze nie jestem jakas tam mega straszan i brzydka laska.

Gość peezgam
nie nigdy. faceci sa zawsze zachwyceni moim wygladem

Gość [oiuyio]
peezgam no to gratuluje idealnego wygladu. zastanawia mnie dlaczego do mnie tak beszczelnie mówia. nie jestem jakas tam małolata, mam 25 lat

Gość Pyzunia 22 lata
nie to przepustka do tego abyś wytłymaczyła panu od "piersi wyżej" żeby ubrał bokserki a nie slipy i lużdne portki zamiast jeansów bo ucisk na mózg ma obecnie zbyt duży

Gość [oiuyio]
a poza tym jak im sie nie podobam , to niech nie patrza na mnie i nie komentuja

Gość jestem 29 letnim prawicziem
Oni oddają Ci przysługę i doceń to :classic_cool:

Gość Pyzunia 22 lata
jestem 29 letnim prawicziem Oni oddają Ci przysługę i doceń to :D, :D, :D myślę że ona im też odda przysługę jak im wskaże miejsce w szeregu :classic_cool: przysługa za przysługę :P, :P, :P

Gość jestem 29 letnim prawiczkiem
Nikt nie lubi "odszczekujących" kobiet, no w sumie ja lubię ale w pewnych granicach, chamstwa nie zniese. A ta technika PUA ww. "neg" wydaje mi się głupia. Wydaje mi się że wystarczy pewność siebie nieokraszona buractwem :)

Gość sdawerasada
pewnie jesteś poprostu brzydka i nabijają się z ciebie, to że tobie się wydaje, że wygląasz fajnie to tylko własna, bezkrytyczna opinia o sobie

Gość ona25xxxxtta
oczywiście, że nie wszyscy tak robią. jesteś opóźniona, że musisz zadawać takie pytania? jak ktoś jest na poziomie, to nie udziela obcym babom rad w stylu "cycki wyżej" niezależnie czy kobieta ma urodę miss czy trolla z bagien. niestety niektórzy, to buraki lub debile, którym się wydaje, że "nie podobają mi się twoje buty", to tak samo dobry tekst do zagajenia rozmowy z dziewczyną jak każdy inny..

Gość Pyzunia 22 lata
jestem 29 letnim prawiczkiem Nikt nie lubi "odszczekujących" kobiet, :D, :D, :D za to każdy je szanuje :P btw - a wszyscy lubią chamskich facetów? ? ?

Gość [oiuyio]
najmadrzejszy na swiecie jezeli jakas laska Ci sie nie podoba, to po co chcesz ja obrazac Neg/ neg hit?

Pyskowaniem szacunku się nie zdobywa, najlepszą bronią kobiety nie jest mielenie ozorem a foch i milczenie :classic_cool:

Gość [oiuyio]
ona25xxxxtta opóżniona??? radzilabym zastanowic sie nad samym sobą, skoro laksi która w ogole nie znasz tak obrazasz

Gość [oiuyio]
sdawerasada skoro jestem taka brzydka to po co w ogole traca swój czas i to robią? po co zwracaja mi uwage? wydawalo mi sie,ze jak laska jest brzydka to mezczyzni poprostu nie patrza i sie nie interesuja

Gość [oiuyio]
jestem 29 letnim prawiczkiem ale ja w ogole nie reaguje na te komentarze, nie odpowiadam , nie odpyskuje, tylko odchodze...

Ja nigdzie nie napisalem, ze ja tak robie, jestem zbyt prostolinijny na takie tricki. Ja napisalem, ze jest grupa osob, ktora tak robi i to co opisala autorka moze byc wlasnie czyms takim.

Ja lubię kobiety które odpowiadają w sposób zabawny na zaczepki, a w PUA jest taka zasada by ładną kobietę zbić z tropu i raz powiedzieć coś miłego a za drugim razem coś nieprzyjemnego.

Gość abcdefgkobieta
tylko nieudacznik MUSI korzystać z jakichś chorych technik podrywu... jakbym usłyszała taki tekst to spytałabym gościa np. czy widział swoje buty lub spodnie. Nie znoszę chamstwa i taki gość na starcie jest przegrany, jak się nie umie po ludzku zagadać to lepiej się nie kompromitować niż stosować jakieś PUA...

Gość Pyzunia 22 lata
jestem 29 letnim prawiczkiem Pyskowaniem szacunku się nie zdobywa, najlepszą bronią kobiety nie jest mielenie ozorem a foch i milczenie jasne... ciekawe czego nauczysz nieznajomego dupka który zagląda ci w cyccki strzelając focha i milcząc

Gość [oiuyio]
Nigdy nie słyszałam o tej technice PUA i w zyciu nie przypuszczalabym,ze mezczyzni az tak kombinuja. eh... tak na przyszlosc, jezeli któryś z Panów tutaj ją stosuje, to naprawde nie jest to ani miłe, ani fajne i takie "zbicie kobiety z tropu", raz mówienie coś miłego ,potem odwrotnie nie jest dobrą formą podrywu, nie wiem kto wymyslil to PUA ,ale chyba jakis desperat

Gość abcdefgkobieta
na pewno wymyślił to desperat, może to działa na jakieś puste małolaty, ale na pewno nie na normalne, inteligentne kobiety... jeśli facet myśli, ze inteligentna kobieta nie kapnie się, że on stosuje jakieś durne gierki to jest idiotą ;)

To są sposoby na rozbicie kobiety mającej wysokie mniemanie o sobie. Tu jestem w stanie się zgodzić że tradycyjne podobasz mi się, czy masz ładne oczy nie wzbudzi w atrakcyjnej kobiecie niczego poza szyderczym śmiechem :D

Z uwodzeniem jest jak z łowieniem ryb, ryba wie że przynęta jest sztuczna a mimo to daje się złapać :classic_cool:

Gość [oiuyio]
uwazam,ze najgorzej jest w takim momencie szczelić przysłowiowego focha, bo wtedy mezczyzna wie,ze ma nad toba wladze i cie to urazilo i sie tym przejelas a o to mu chodzilo. gdy gosciu powiedzial mi "cycki wyzej", usmiechnelam sie, podnioslam piersi wyzej i poszlam dalej. najlepiej zrobic cos wesolego albo inteligentnie,ale grzecznie mu odpowiedziec