Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [oiuyio]

Czy mężczyźni zawsze tak robią???

Polecane posty

Gość [oiuyio]
jestem 29 letnim prawiczkiem widze,ze bardzo dobrze "siedzisz" w tej calej technice :) używaleś kiedys?;p ale masz racje, jezeli laska jest ładna i ma wysokie mniemanie o sobie, to zwykle "masz ładne oczy" nie wzbudzi u niej zadnego zainteresowania, bo mzoe to czesto slyszec i jest to dla niej cos normalnego

ja nie wiem czy to bylo to, ale tak mi sie wydaje. Znam wielu kolegow, ktorzy traktuja to jako forme spacyfikowania nadetej ksiezniczki (a jest to bardzo latwe). Sam tego nie pochwalam, bo nie lubie manipulacji. Z zadnej strony.

"nie wiem kto wymyslil to PUA ,ale chyba jakis desperat" Nie, wymyslil ktos madry, zeby zarobic troche pieniedzy:) A jest to skierowane do facetow, ktorzy maja problemy ze zdobyciem atrakcyjnej kobiety w normalnych warunkach, to akurat prawda.

Gość jestem 29 letnim prawiczkiem
Uwodzenie to taka gra prowadzona przez oba fronty. Po prostu norma kulturowa nie pozwala nam powiedzieć "chcesz się pieprzyć?" i otrzymać odpowiedź twierdzącą od obcej kobiety. Ale czasem i to zadziała :D

Gość Pyzunia 22 lata
jestem 29 letnim prawiczkiem To są sposoby na rozbicie kobiety mającej wysokie mniemanie o sobie. Tu jestem w stanie się zgodzić że tradycyjne podobasz mi się, czy masz ładne oczy nie wzbudzi w atrakcyjnej kobiecie niczego poza szyderczym śmiechem mam propozycje koleś krótki rozbieg - i tryknij baranka o scianę z lewej jak nie pomoże - powtarzaj czynność do skutku bo jedyne co tym sposobem rozbijesz to siebie :D

Gość [oiuyio]
jestem 29 letnim prawiczkiem zdecydowanie wolałabym usłyszeć "chcesz sie pieprzyc?" wszytsko wtedy byloby zdecydowanie prostsze, szybsze,łatwiejsze i bez zadnych specjalnych technik uwodzenia. zdecydowanie jestem za szczerym komunikatem niz kombinowaniem.

Gość ona25xxxxtta
"ona25xxxxtta opóżniona??? radzilabym zastanowic sie nad samym sobą, skoro laksi która w ogole nie znasz tak obrazasz" staram sie nad soba pracowac i nie wylewać jadu w necie, ale nie zawsze potrafię się powstrzymać.. niestety, temat jest idiotycznie sformułowany. równie dobrze mogłabym założyć temat "garbaty żul z parku złapał mnie wczoraj za cycki i nasikał mi na zamszowe buty. czy mężczyźni zawsze tak robią?" co do PUA, to nie chce mi się tego googlować, ale brzmi idiotycznie i w ogóle takie mówienie pozornego komplementu po to żeby za moment wbić szpilkę kojarzy mi się ze złośliwymi pseudo psiapsiółkami. wg mnie jest, to odstręczające i bardzo niemęskie. dodam, że to strasznie widać, że facet naczytała sie jakichś debilizmów o podrywach, jeżeli usiłuje, to stosować w praktyce i wygląda żałośnie.

Gość [oiuyio]
najmadrzejszy na swiecie a czy Twoim kumplom czesto udaje sie poderwac laske na tą technike?;p

Wbrew pozorom są to metody bardzo skuteczne, a całe te cuda wnikają z prostej przyczyny największymi pozorantkami są kobiety. Udają niedostępne, prowadzą różne gierki, potrafią zbyć chłopaka który im się podoba ze wstydu lub z przyczyn niewyjaśnionych, nawet tu na kafeterii wylewają nie raz łzy że zrobiły coś głupiego i straciły faceta życia bo umówił się już inną, nie chciał czekać :D

Gość Pyzunia 22 lata
jestem 29 letnim prawiczkiem jak kocha to poczeka :D a jak nie kocha - stary, tego kwiata to pół swiata ktokolwiek zrobił ci taka mamałyge z mózgu - ja ci mówię - masz szansę co najwyżej zaruchać ale nie masz szans utrzymac związku

"a czy Twoim kumplom czesto udaje sie poderwac laske na tą technike?;p" Ale pytasz o neg czy o pua? Bo neg to jest tylko element gry, majacy na celu rozbrojenie ofiary i mozna go stosowac nie tylko przy podrywie, ale takze w normalnym, codziennym zyciu. Co do pua, to nie prowadze jakichs statystyk, ale jesli ktos nie ma innych walorow, to samo pua raczej nie wystarczy, choc moze pomoc.

Gość [oiuyio]
jestem 29 letnim prawiczkiem proste, nie chcial czekac bo to nie było "to". a poza tym, facet potzrebuje sie jeszcze wyszalec, jestem zdania ,ze jak mezczyznie baaardzo zalezy na kobiecie, to nawet roczna przerwa nie spowoduje,ze przestanie ją kochać ,a wrez przeciwnie wszystko zalezy od dojrzalosci i wyszalenia sie w młodosci. Ale dziękuję Panowie,ze oświeciliście mnie na temat tej techniki PUA, mozliwe ze to nie bylo to w moim przypadku,ale na przyszlosc warto wiedziec takie rzeczy:)

Jedyne czego się nauczyłem w życiu to to że kobiety i szczerość nie idą w parze, są wyjątki ale to tylko wyjątki. Same kłamią zaczynając od makijażu a kończąc na wymówkach typu nie mam czasu, mam faceta etc więc jedynie kłamstwem można się wśliznąć na zaplecze :D Przecież kobiety uwielbiają takie gry słowne dwuznaczności, niedopowiedzenia, same robią to na co dzień.

Gość ona25xxxxtta
"A jest to skierowane do facetow, ktorzy maja problemy ze zdobyciem atrakcyjnej kobiety w normalnych warunkach, to akurat prawda." to chyba może zadziałać wyłącznie na kobietę, która mimo urody ma samoocenę na poziomie pantofelka i poważne problemy ze sobą, bo np tatuś jej powtarzał przez całe życie, że jest nic nie wartym zerem. wtedy być może jakiś brzydki pokurcz z odstręczającą osobowością może liczyć na cud.

Gość Pyzunia 22 lata
więc jedynie kłamstwem można się wśliznąć na zaplecze wiesz co się dzieje jak złapie sie złodzieja na zapleczu sklepu? :D

Tak samo wielkim kłamstwem są oburzenia na temat wgapiania się w piersi. Najpierw zakładają staniki push-up i większe dekolty a potem udają oburzenie jak to się faceci gapią i jak oni tak mogą być bezczelni :) Na kafeterii przeczytałem że dwudziestolatkom należy patrzeć w oczy a trzydziestolatkom na piersi i potwierdzam 100% pozytywnych reakcji !

Gość [oiuyio]
jestem 29 letnim prawiczkiem nie wiem jakie kobiety spotykałeś,ale uwierz szcerość i kobiety czesto idą w parze jak laska jest inteligentna, wie czego chce to daje Ci jasne sygnały,ze jej sie podobasz i nie prowadzi zadnych gier

Gość pua
hehe. Klamstwem? A po co wymyslili push up bra. Po co kobiety wklladaja szpilki (zeby miec dupe wuyzej na chodniku). po co to cale malowanie. i te gierki bycia niedostepna, umawianie sie z kilkoma. kobiety to pozorantki i "oszustki". my faceci tylko pozyczylismy czesc waszego arsenalu i wam sie to nie podoba.

Gość tak to widze
najlepszą obroną jest atak ,jeżeli men ci powiedział -cycki wyżej ----------odpowiedz - to pokaz mi na swoim jak to się robi ..............mina gostka bezcenna.......

"to chyba może zadziałać wyłącznie na kobietę, która mimo urody ma samoocenę na poziomie pantofelka i poważne problemy ze sobą, bo np tatuś jej powtarzał przez całe życie, że jest nic nie wartym zerem. wtedy być może jakiś brzydki pokurcz z odstręczającą osobowością może liczyć na cud." Dokladnie tak. 3/4 polskich kobiet ma bardzo niska samoocene, co zreszta widac po jakosci ich partnerow i tresci topicow zakladanych chocby na tym forum.

Gość [oiuyio]
zgadzam sie z prawiczkiem,ze jezeli kobiety eksponują piersi specjalnie (staniki push up, głebokie dekolt) to niech nie czuja sie urazone i oburzone tym,że faceci sie gapią na ich cycki to samo byloby w odwrotnej sytuacji, gdyby faceci chodzili po ulicy z mega opinającą i uwydatniającą genitalia bielizną, my kobiety tez zwracalybysmy uwage, tylko w tym przypadku mezczyzni raczej nie byliby na nas oburzeni :)

Kobiet bezpośrednich tzw babochłopów jest kilka procent typ osiedlowej cwaniary, atrakcyjnych kobiet z męską bezpośredniością kilka promili.

Osobiście uwielbiam z takimi kobietami rozmawiać, można sobie ot tak pogadać o życiu czy gdzieś wyjść i zawsze się dostaje konkretne odpowiedzi, ale to nie jest typowo kobiece zachowanie.

Gość [oiuyio]
"Dokladnie tak. 3/4 polskich kobiet ma bardzo niska samoocene, co zreszta widac po jakosci ich partnerow i tresci topicow zakladanych chocby na tym forum." Tak więc kobietki, koniec z niska samooceną:) pierś do przodu i naprzód:p

W sumie na tym zdjęciu mógłby być płetwonurek w akwalungu i też bym lwa nie zobaczył :D