Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tranis

Moj brat nie lubi mojej partnerki, poniewaz jest zazdrosny

Polecane posty

Gość Tranis

Nie wiem, jak zachowywac sie w stosunku do brata, ktory ma za zle mojej rodzinie i wspolnym znajomym, ze lubia moja dziewczyne bardziej od jego zony (ktora nawiasem mowiac nie bardzo da sie lubic - ale jestesmy wobec niej uprzejmi)? Ostatnio zaczal jej wrecz dokuczac, poza tym wymawia mojej mamie, ze ma wiecej serdecznosci dla mojej partnerki (co jest prawda, ale z 2ej strony moja partnerka jest zyczliwa i sympatyczna kobieta i chetnie mamie pomaga czy z nia pogada, czego nie mozna mowic o bratowej - jednak nikt z nas zlego zlowa na bratowa nie powiedzial)

Gość Dla Oliwierka
masz stosunki z bratem?:D

Gość Dżaseminna21
Partnerka, zostanie zawsze TYLKO partnerką. A żona to ŻONA.

Gość Taranis
Tez bym mogl tak powiedziec, bo zanim poznal swoja zone moj brat byl calkiem normalny, teraz natomiast tego o nim powiedziec nie moge, ani zrozumiec tego, co widzi w zonie. Ale to jego wybor i staram sie nie mieszac, natomiast nie podoba mi sie to dokuczanie mojej dziewczynie. Dodam, ze poczatkowo ja - tak sie wydawalo - polubil, ale kiedy okazalo sie, ze jest bardziej lubiana od jego zony, pojawiaja sie docinki.

Gość Taranis
Szukam kogos z podobna sytuacja, albo pomyslow na poprawe naszych stosunkow. A moze powinienem zwrocic uwage bratu kiedy bedzie sie madrzyl przedmoja partnerka albo powiedziec mu w koncu co i dlaczego myslimy o jego zonie?